Lite ångest på tåget..

Hej alla glada!! Har varit sämst på att blogga jag vet..Men nu måste jag ta tag i det här! På söndag sticker jag till Bali och d har tillkommit ganska mkt tjorv. En kompis som skulle möta upp mig där på flygplatsen kommer nog inte komma och kommer hon så blir hon bara där första tiden så kommer mest va själv! Jag kände lite hur luften gick ur mig och det är jätte tråkigt..har verkligen sett fram imot det här!! Men, men..har fantastiska människor runt omkring mig som peppar mig i allt..Och speciellt som tror på mig! Som tror att ja kommer fixa allt! Människor som jag tror på, men ja tvivlar ju sjukt mkt på mig själv och jag hade räknat med sista tiden själv, men flera veckor!? Ja ja..Finns väl någon mening med det här också..Jag måste åka!!!Och först och främst så ska jag ha en fantastisk Sthlms helg..

Hallå!!

Lite bildmaraton från helgen...Satan va bra! Satan va bra Christian Kjellvander är..D är d bästa jag sett någonsin..NÅGONSIN!!!!
Mia, jag och Linnet gick dit och lyssnade!!Helt stekt...HEEEELT STEKT!Den intimaste, lugnaste, mysigaste spelningen jag varit på....Gryyyyyym!!!Tror inte att jag andades på hela tiden! Han sjöng rakt in i hjärtat!Eller hans röst tar sig in överallt....ÖVERALLT!!!



Är jag och Elliot släkt eller...;)?? Tyckte jag såg en viss likhet...

Annars så kämpar jag på i gymmet för fullt....Kul och skönt..Har köpt nya träningskläder och då är d som lite extra kul! Här är dom...Dom byter färg i olika sken...;)
Kroppen börjar ta form och jag börjar se resultat..

Hm...Fast någon spännismodell kommer man nog aldrig kunna bli....;)
Imorgon ska jag testa Hannas gym och gå på ett Boxpass!
KUUUUL!


Men...

...det finns en person som jag verkligen saknar att berätta saker för...
Verkligen...


Tacksam!

Idag känner jag mig så fruktansvärt tacksam...Jag verkligen älskar allt just nu! Eller ja...visst finns det vissa saker som kunde vara lite annorlunda...Men trots alla besvär och all oro, så har jag världens finaste familj! Jag har underbara vänner och jag har en framtid som jag inte vet någonting om...Och jag gillart!
Jag har kastat ut lite rep..Nu är d upp till någon annan att ta tag i dom och rycka!

Jag är glad över ödet...Jag gillar planen ödet har! Jag gillar att man inte kan göra nåt åt det och att man inte vet ett skit...=)
Vissa saker vet ja och har vetat många år...,men d är bara att vänta in..vänta på startskottet!!
Men som sagt...Jag gillart...


Min helg..

I fredags så va vi på AW...Jag och Linnet gick dit ganska sent och mötte upp Hanna...Hon körde så in i...Jag och Linnet hejjade på!


I lördags blev det Arådalen/Glen....Men allt va d innebär...Guddotter, kusiner, släkt,skoter, renar, eld, god mat, gjorde mitt första tenntråds armband...Tack Diana för hjälpen...=)


Och det bästa idag.........Fika på Paus med Linnet, Mia och Kristina och Polkatryffeln...
Kärlek på ett fat!





Hoppas ni mår fantastiskt där ute och tar vara på livet!!!


2 år sen idag...!

För två år sen förlorade jag min bästa vän! Min mormor som va den roligaste och bästa i hela världen!!! Jag saknar henne så fruktansvärt mkt och jag vet att hon fortfarande håller min hand genom allt!
Det är så jag kan känner hur hon stryker mig över tummen...


Hon håller oss alla i handen...





Älskar och saknar dig så mkt momman!Det är tomt utan dig..


//Ditt lilla fjun och Humplahumpla


Svacka...

Jag tycker att d är konstigt d här med känslor...Ibland kan jag känna hur mkt som helst..Lycka, hat, smärta..Ibland allt på samma gång...
Idag kände jag en stor jävla ensamhet...Ett stort tvivel på mig själv, ett stort hål i hjärtat! Jag vet att mkt är på gång nu i mitt liv..Mkt känslor ja ska lämna och som jag ska ta tag i! Många människor jag ska sortera bort och många jag ska hålla fast vid..
Mkt med utbildning och framtid...
Idag kände jag d där hålet så tydligt...
 Hur ska det gå?




Lung och seg dag.....

Sitter och glåmer på Körslaget..Men ska ta tag i städning och kanske måla en tavla...Måste springa å köpa kaffe..Annars så går inte det här!!! Skulle måla Dave Grohl, men har hittat ett annat foto på honom som är bättre än d förra!
Så får vänta lite med den...=/
Får kanske bli lite Kurt Cobain eller nåt annat skoj..=)
Sen måste jag sätta mig med matten redan idag! Skulle igentligen upp till fjälls idag, men jag är så trött och d kanske är precis vad jag behöver igentligen, men jag har så mkt annat ja måste göra!
Får ta en liten promenad sen så man får lite friskluft!

Ne...Nu ska jag se till att få nå gjort!
Kaffe är prio ett!
Hoppas ni haft en bra helg och ha en fortsatt fin söndag..



Det ligger nått i vad katten i alice i underlandet säger

Alice; ”Åt vilket håll ska jag gå?
Katten; ” Det beror ganska mycket på vart du ska..”


Så sant...

Lingon!

Jag måste göra ett inlägg...Känner det! Jag och mamma va på bio ikväll och den filmen gick rakt in i hjärtat!!!
Hur många lingon finns d i världen?
Guuud vilken film! För d första så älskar jag "Glada Hudik teatern.." och Bosse är min favorit..Han hette ju inte d i filmen...Men Sverrir Gudnason va mé....Fin n pöjk deranne..

Gråt, skratt och massa kärlek...Liiiite småkär blev man också!!!
Härligt..


Oro, hopp och en fet käftsmäll....

Väldigt upp och ner i mitt liv...En svin dålig nyhet fick jag idag..=( Svin tråkigt, men man måste väl ta nya tag!
Hur tråkigt allt än är får man inte ge upp..
Som Matten....Jag pluggar Matte B och jag har ett mål med det! Jag ser, eller förstår inte vad jag ska göra med den kunskapen jag lär mig...Och ser inte jag det så har jag väldigt svårt att fokusera! Men jag måste försöka se mitt mål när den här skiten är klar..Jag vill åka till Bali, va klar med matten och bara släppa!
Jag vet att jag inte kan släppa vissa saker bara för att jag är i Bali! Vissa människor finns ju kvar...Dom finns ju i hjärtat vart man är på jorden..Sen andra kommer man koppla bort ganska fort,dom tänker man bara på när man ser dom.. vilket kommer bli fruktansvärt skönt att slippa!

Jag har så svårt att förstå mig på folk...Hur vissa funkar!?Och några förstår säkert inte sig på mig.. D finns en typ av människor som har en förmåga att alltid försvåra allt..Att tjorva till allt...Varför inte bara köra...?Och bara va..Ta d som d kommer och våga leva!
Vad är d värsta som kan hända?
Det gör jag..och jag måste försöka se allt positivt...Mkt som ska göras nu..Jobbiga operationer m.m som jag inte vet svaret på..Vilket jag mår sjukt dåligt av..För ja är svin rädd för vad dom kommer hitta där inne..Men jag pallar inte att gå och va rädd..Jag är rädd och jag är fruktansvärt orolig över mig kropp, för d är mkt som inte står rätt till, men ja måste passa på att leva tills jag vet nåt annat!
Hoppas ni har en trevlig kväll vart ni än är och vilken ni än är med...
Jag skulle behöva en energi kick och en stor varm kram som säger att allt kommer bli bra!


Lite blödig kanske...Började lipa en sväng nu när jag såg Skavlan...Han sjöng den här en snutt...


RSS 2.0