Jag är kär!!!

Vilken stad!!! Ja och Angelica har haft en grym resa..Mer kommer sen...


På planet..

Hej dåååååå!!!!


Mot nya äventyr..

På väg mot Sthlm..Ska träffa fina nya vänner på fika!! Har inte sett dom sen midsomras och sen bär d iväg neråt för att sen imorgon bitti ta oss ut till Skavsta och förhoppningsvis sätta oss på ett plan som tar oss till London!!! :D Kommer bli så grymt roligt!!!! Har ju aldrig sett London så d kommer bli så kul..Kamerorna är laddad och tömda! :)
Ska bara shoppa, äta fin choklad och dricka öl och vin och inte kolla på klockan en gång innan tisdag!!! Då har vi en konsert att se..så då måste vi passa tiden!!!:)
Kommer bli grymt att få göra den här resan med min underbara vän!!
Lika barn leka bäst!

Det är nåt visst med att åka tåg..Ja känner mig lugn när ja gör d..Jag älskar att vara på väg någonstans..
Hoppas ni får en fin dag! Här i Ljusdal skiner solen...


Planeringen är i full gång...


Såååå bra!!

Kom precis på det när ja ligger i soffan ja precis skruvat ihop..Mamma har varit hantlangare och underhållare! :) Nu ligger ja här i soffan/sängen i rummet ja tapetserat och bara tar in!! :) Fan va bra att man kan fixa d mesta själv ändå!!! Vem fan behöver en ma...Kom precis på att för ca 2 min sen stod ja och sa att d ja saknar sjukt mkt med att ha någon..d är att få krypa in i en famn och känna sig trygg! Att få ligga på någons arm och gosa in sig i en hals..Någon som pussar mig p pannan..D är nog det mysigaste ja vet!


Va blir d nästa steg?

Sitter och funderar på om hur d kommer kännas att hyra en lägenhet..Kommer ja fixa det med mina arbetarfingrar..? Att inte få riva väggar, slipa golv och byta kök..Hm! Blev sugen att köpa nytt när en på jobbet precis köpt en ny egen 2:a och ska renovera....Men i vilken stad skulle det bli isf? Kanske ska gå över till ett eget litet hus man kan påta i?? Hm...dagens fundering!!!


Åh..Mitt hjärta gör ont...

Snosis...



Saknar min skrutt så d gör ont...

Skärp er..

Är det någonting ja blir arg av eller rättare sagt sjukt provocerad av, så är det människor som inte har någon självinsikt..Folk som har gett upp...Jag stod bakom en sån i kassan på Ica idag! Han va så tragisk att titta på...Ni vet sånna stora mjukisar som går nedför skorna..Som är helt trasig och blöt för att han har gått på dom...Så sjukt stor och blötfet..Hela ansiktet va flottigt och håret bara hängde för ögonen...Han kanske va mellan 22-25 och han stank så sjukt mkt svett så ja höll på spy..Plus att det han lägger upp på bandet är 6 st PAKET mums mums, 2 stora cola, sen bara snabb mat...Så sjukt tragiskt...Ja såg i huvudet hur han sitter i soffan hemma i en lägenhet fylld av gamla pizzakartonger och cola flaskor...
Han kan väl iallafall köpa tvål...?? BLÄ!!!Den stanken va bland d värsta ja kännt..
Tragiskt att se sånna människor...Sånna gör att  ja skulle vilja äta äpplen och bosätta mig på gymmet i resten av mitt liv..
Eller ta på mig munskydd och handskar och kidnappa dom och låsa in dom i ett gym och frakta in hemlagad mat i lagomt stora portioner och skicka in några duktiga bestämda personliga tränare..Sen en bra frisör och en stylist...Ja, göra om dom helt alltså...
=)
 Tragiskt att det finns sånna här människor..I sån tidig ålder!!
Farligt...


På torsdag äts det ärtsoppa på lördag är det fest..

..Men fredag är ändå den dagen som känns bäst!
Det finns som inget som riktigt slår fredagkvällarna....Man är som mest mysig, trött och lite loj...Ligger i soffan under en filt..Alla ljus brinner, idol är på Tv:n och jag har en stooor popcornskål bredvid mig som snart är slut och nu mår ja illa....FAN!
Efter Idol tror ja att ja ska leta upp någon bra dokumentär att slappa framför..
Imorgon ska ja unna mig ett gym besök..Jag har inte haft tid att träna på slutet och jag mår inte bra av det..
Sen ska ja och mamma rensa förråd och dricka årets glögg!!! =D Eventuellt åka och köpa tapeter..Mammas vardagsrum ska bli ljusare, men får se om ja vill gå in där..D beror ju som på det där nu för tiden! En av mina favoritbutiker och ja måste gruva mig för att åka dit..Trisst!

Ne..Nu skiter ja i datorn...Nää..inte skiter i datorn..Det blir inge bra! Ja lägger ifrån mig den bara..

Hoppas ni har någon att krama om där ute eller någon som ringer/sms:ar och frågar hur ni mår...
Det betyder mkt att ha det...

Imorgon ska ja först soooooova ut...Mys på


OMG!!!

Okej..Visst måste människor få tända på vad dom vill, men "Fråga Olle dokumentären" ikväll är liiiite äcklig ändå! Jag förstår ju självklart tanterna..Klart dom tar nåt yngre!
Tyckte att d va komiskt när den ena unga killen förklarade hur vissa äldre kvinnor levde..Gubbarna som inte tog i sina tanter och bara satt i soffan och klagade på att man va ivägen för tv:n...Eh...Ja och INTE bara gubbar som är så kan ju jag säga då!

Jag och tjejerna har faktiskt bestämt att när vi är gammal så ska vi åka till Florida och bo på ett "ålderdomshem"..Ligga vid poolen, ligga med poolkillarna..UTAN kondom..Ja, skit samma man är ju som ändå på väg mot slutet..Vi ska sola utan solskydd och dricka drinkar/vin eller öl varje dag!
Bra plan va? Men gubbarna då undrar väl ni..?! Jo, men tragiskt nog så försvinner ju dom oftast först! NU har ju inte jag någon och med den här gamla kroppen så lär d väl bli förtidspension...så ja antar att ja blir först på plats..
Men det är okej! Jag värmer upp alla lite...Näää, hur blev d så här??? Först så tyckte ja att d va lite äckligt och skulle blogga om´et..Och så kom ja på att ja kommer va precis likadan själv...Fast ja skulle ju inte filma det...Kanske!? ;)
Äh..Klart tanterna ska få! Och är d några unga hingstar som inte får nåt annat och är lättlurad så köööör!
Köööör tanterna köööör!


Super Tant Olsson hälsar från soffan..

Jag är så otroligt stolt..På bara några veckor har jag rensat ett helt hem..Inte bara mina grejer tyvärr..Har fått tagit hela lasset själv med min mor!Har också rensat upp i huset i Hallen för att få plats med allt..Och ni som flyttat vet att det inte sker på en grisblink..Plus att jag har rest, spacklat, slipat och tapetserat hos mamma och ändå...trots ALLT så har ja ändå lyckats plugga matte och lyckats få MVG i ännu en kurs! Jag är så fruktansvärt glad..Hade betygsamtal idag och fick förklara frågorna på provet och hon förhörde mig i matematiska termer....Jag spikade ALLT!!Både proven och det muntliga! Det va ingen tvekan om MVG sa hon!!! Åhhhhhh...jag är sååå glad!
Nu ska ja mysa ner mig i min tjocka varma tröja..har tänt ljus och har en filt över knäna! Stickningen är framme och jag tänker låtsas som att det är snö ute!!!

Nu ska jag bara njuta av att jag är så bra!


Ett stort kliv...

Fick en fin kommentar inatt här på bloggen...I inägget ""ledig"lördag"..."Vilket bra jobb du gjort med lägenheten gumman! du kan känna dig så jäkla stolt!!!!" Och ja..det gör jag! Jag är så sjukt stolt över mig själv! Som sagt nära döden, men fan va ja är bra! Jag och mamma är sååå bra! Nu är vi helt slut och knäckt och det kommer ta ett tag innan man är pigg igen. Innan ja kan ha tid att laga mat igen, eller att få börja träna igen..Få sitta vid tv:n och bara va!!! =) Vi har gjort detta möjligt och vi har lyckats!!

Annars då? Jo...Näää.....Det går inte helt enkelt! D är bara tomt, tomt, tomt uppe i hjärnhalvan..Och den andra halvan också faktiskt...

En känsla ikväll är att ja känner mig ledsen på hur folk väljer att behandla andra...Jag försöker att välja bort att tänka på det! Vill inte lägga den energin på det! Jag behöver inte sånna människor i mitt liv..Jag har inte plats för det! I mitt liv finns det bara plats för människor som uppskattar mig, som undrar hur jag mår..som verkligen bryr sig om hur jag mår..På riktigt!
Den snälla, kärleksfulla, förstående Annica försvann någonstans på vägen...
Hårt mot hårt

Imorgon är det en stor dag!! Håll tummarna för mig!



En färg, en känsla...

Färgen gul förföljer mig på nå konstigt sätt...Slog upp den..
Gul är färgen för solsken och uppfattas som uttryckande optimism, upplysning, glädje, lycka, intellekt, och energi. Gult är en instabil och spontan färg, så den passar inte bra för att antyda stabilitet och säkerhet.
Guldgula nyanser bär löftet om en positiv framtid..ljusgult associeras med intellekt, fräschör, och glädje.
Jojo...
Annars så hade ja inget att säga ikväll..Ännu en intensiv kväll!!



När man tittar på dom här...

...så känner man sig rik!
Jag har så fina syskonbarn...
=)

Godnatt


Sticke strompan!!

Jaha..Nu är matte proven klaaaaaar! Helt sjukt skönt..Jag är såååå bra!! Shit....JAG ÄR SÅÅÅÅÅÅÅ BRAA!!
Har flera gånger trott att ja varit nära döden, men har ändå lyckats ta mig igenom matten och har lyckats fixa allt med lägenheten och gjort så det blev fantastiska bilder och att utgångspriset blev som det blev..Packat mina grejer, allt hans, kört grejer till Hallen flera omgångar! Städat upp i Hallen bland gamla grejer, målat tavlor, fixat armbandsbeställningar, sjungit på dop, Förhandlat med mäklare, stått på mig...Än är det inte över och det är verkligen inte sista gången jag står på mig i det här.. Det kan ni skriva upp!

Jag kan inte riktigt släppa matten än! Har inte haft samtalet med min lärare, men men...Hoppas d blir ganska snart!
Om två veckor åker ja till London...Och igår va första gången på länge ja fick sitta i soffan och mysa när jag inte hade nåt annat att göra..Började sticka strumpor till Melvin!
Han har dom ja gjorde när Milo va nyfödd och d är nästan tå värmare...=)
Så här blir dom..Har en kvar att sticka, men d hinner ja nog..

Nu måste ja först göra klart allt med matten och skicka in, sen så börjar vi nästa projekt med lägenheten..Visning på onsdag!
Ja, det va väl det ja hade att säga!

Jo..en sak till...Jag skulle kunna leva på pepparkakor och mjölk!!!
Kram kram


"Ledig" lördag...

Här är anledningen till att ja inte har mått så bra eller varit så pigg sista tiden..
Jag tackar min mamma för all hjälp...Hade ja inte fått hjälp av dig så hade jag legat avdormad någonstans...
Det är inte lätt att vara själv alla gånger!! Men vi fixade det..Och efter alla dessa år hade jag väl inte förväntat mig något annat heller...Men hoppet är d sista som lämnar människan och man hoppas ju alltid på det bästa hos folk..Men, men...Vissa har inget hjärta och det är bara att beklaga!

Idag har ja myst med systerbarnen och gjort ett matteprov..
Det sista provet gör ja imorgonbitti, men det tar 5 timmar att göra..



Sen hade jag och Milo lite kul...=)

Dul, dulare, dulast!


Bland d värsta tiden i mitt liv nu..

Har kört ut mig totalt!!!! Det är nog det ja har att säga ikväll..Nu ser ja bonde och sen kryper ja ner och ser på Arga Snickarn...Har missat allt den här veckan...Idag va d fotografering på lght..Mycket blandade känslor..
Ja är så trött...


Nu pepparkakor och mjölk!!


Pimp my lägenhet....

..Det är i full gång må ja säga!! Fan va grejer man har!!Och tack fina fina ni som finns runtomkring mig..Hade inte klarar mig utan er!!!


En riktig måndag...

Idag har det varit en skit dag! Jag bröt ihop flera gånger på jobbet och hade svårt att andas! Hela mitt huvud skakar och blicken flackar och ja känner inte riktigt igen mig själv..Jag är tankspridd och ovanligt känslokall...Ikväll kom ja hem och satte mig med matten..Ja ligger nu på fredagens jobb!!!
Klappar mig själv på axeln..
Jag tog också ett vuxet beslut angående helgen..Ja åker inte till Sthlm..Ja pallar inte ens att boka en biljett så hur fan ska ja kunna ta mig på tåget..Ja kanske skulle behöva åka dit och träffa just den personen...Men får flytta fram det!
Och jag planerar att få göra det största matte provet i helgen och inte nästa vecka! Ja vill komma loss nu..

Idag har ja saknat en famn..En stor mysig famn som inte många har..En sån där famn man kan försvinna i..En sån som man bara kan blunda i och som fick mig att känna att allt kommer att bli bra...Den famnen skulle ja behöva få bryta ihop i nu..Men den famnen svarar inte!

Tänk att behovet av en kram kan vara så stort..


Nä, nu ska ja se när Zlatan roffar åt sig ännu en guldboll...eller blir d  en skräll tror ni?
Lite het är han ikväll iallafall...Är dock liiite besviken på att dom har kläder på sig..Det ska ju inte fotbollsspelare ha...


Inte så illa som d låter..

Ja är ju inte så deppig som ja låter...Idag har ja fått sjukt mkt gjort..Underbart!!! Jag känner mig splittrad och stressad..Om ja sätter mig ner och ska se nåt på tv så tittar ja med öronen och ögonen går runt i lägenheten och packar och plockar och känner mest paniiik! Ja längtar tills ja får sitta och bara titta och va helt tom!!
I veckan blir d fotografering av lägenheten och sen är d äntligen igång! Då kan dom lägga ut den så fort som möjligt!!
Kommer bli så skönt när allt d här är över! Nu måste ja gå och lägga mig och räkna matte så ja ligger före, för nu väntas ännu en vecka av slit med matten, packning, styling, läkare och det ska köras grejer och hämtas kött mitt i allt...
Räknar ner..Har bara två veckor kvar med pluggandet och sen är d EN vecka till....London baaaaby!!!!!!
En konsert med Berth Hart som kommer bli grym...1:a adventmys!! Ska blir sjukt roligt att se London med Angie..Har ju aldrig varit där!

Nu ska det räknas...
Ta hand om varandra!
Puss



Så långt borta...

Här sitter ja i fotbad och tittar på så mkt bättre...Ja älskar ju att va hemma...Älskar hemma kvällar och mys..Fast jag tycker ju om att mysa med någon..Komist är ju att dom flesta som säger åt mig att njuta och att d låter jätte mysigt att va själv har familj, har barn, väntar barn eller bara har någon att mysa med på kvällarna!
Jag älskar att va själv...d är absolut inte så att jag inte kan njuta av ensamheten..Jag är en liten ensam varg som måste få vara själv ibland..Gå in i mina tankar och bara va! Men ja vill va det när ja själv vill!När ja själv har valt det...!!
Hatar singellivet..Speciellt när dom flesta av mina vänner lever i förhållande, väntar barn eller har barn....Bara ja i min vänskapskrets just nu som är singel..Iallafall i den här stan...Och det gör att ja känner mig väldigt ensam! För om ja vill ut och träffa andra och behöver få se andra så har inte dom det behovet att följa med mig...

Ja kanske måste flytta dit där ja inte känner samma panik känsla som ja känner här! Just nu så känns d som ja aldrig kommer träffa någon och få barn..Och ja är sjukt kräsen..
Jag har ju under flera år längtat efter barn helt sjukt mkt..Jag längtar efter familje myset och allt gos..Ja längtar efter mage och en pappa som pussar på vår mage, kanske sjunger lite för vår mage..
Eller att kanske få säga.."Han/Hon sjunger hela tiden...precis som sin mamma.." eller nåt annat arv man ser....Ja tycker allt verkar mysigt..När vi pratade om d i bilen på väg till mörsil idag så säger syster att hittar ja ingen kille så får ja väl åka till Danmark och inseminera mig..Jo, det kan man ju alltid..Men ja vill ju inte leva utan någon att komma ut till när barnet har somnat eller som kommer ut till mig när barnet somnat..! Det är ju familjen ja vill ha..Inte bara barnet!! Ja är ju som sagt sjukt kräsen..Det kom in en människa, en familj och vänner i mitt liv för ett tag sen som gjorde att ja hann tänka: " Denna familj skulle ja vilja ha i mitt och mitt barns liv...Det lilla pyret skulle ha fått underbara fastrar och en underbar farbror och helt fantastiska kusiner....Men framförallt en pappa som ja tror en dag kommer bli världens bästa" Men så drar ja alltid iväg flera mil med mina tankar...
Äh...Sitta och fundera på sånt här på en lördagkväll..Fokus just nu är jag...JAG JAG JAG!!
D löser sig..Det kommer fixa sig tillslut..

Det gör d alltid...


Hypotenusan= Fytusan!

Nää...Matte är ju kul..men kanske inte på fredag kvällarna!! Usch va svårt att fokusera..Och idag va d massa tjorviga och långa uträkningar..
Nu är det helg...


Det är en konstig värld vi lever i..

2 tv program denna vecka med två från stan..Båda jobbar i porrbranchen och verkar kanske inte helt 100...En har ja för övrigt jobbat med...Och inte i hennes nuvarande jobb!
Oj vilken fin bild folk ska få av oss i denna stad!

Jag tycker att folk är ganska konstig...Det är min slutsats av dagen och tv...
Folk är konstig helt enkelt!!!

KONSTIG!


Melissa får säga det ikväll!!!

-Destruktiv Blues-
Om de spelar nån roll så förstår jag dig bättre nu
Jag har känt mig precis lika hård och kall som du
Du är rädd för stora ord jag är rädd för allt
Men följ med mig hem så kan vi prata eller inte alls

Jag vägrar gå där vägen är för lång
För jag hittar varken fram eller tillbaks
Jag är så mycket bättre i fantasin
fast jag vet att den får man inte leva i

Jag låser en dörr, försvinner på resande fot
Jag älskar mitt hem men det är nåt som tar emot
Du är den enda som aldrig ställt nåt krav
när dom andra ringer och ser det jag stänger av

Det har sagts att jag förtjänar någonting mer
Men jag undrar vilken del av mig dom ser
ibland glömmer jag bort att jag är fri
att det inte va såhär det skulle bli

Det finns en plats där framme jag ser den svagt
där allt är annorlunda och jag är jag
Jag känner tiden gå men ingen stress
men jag lovar att jag lämnat dig tills dess
ja jag lovar att jag lämnat dig tills dess

:)

Visst är d väl underbart att få blommor av någon?


Tidig kväll....

Jag ligger redan nerbäddad i sängen..Och har gjort läänge! Ligger före i matten och unnade mig en träning idag! Ja får panik när ja inte kan eller hinner träna...Ja körde pump och som ja la på..Grymt!!! Nu har ja sjukt ont i musklerna...Bränner så där härligt! Ja tycker om att känna smärta..Att man gjort nåt..Att man lever!
Hur går d för er med träning och hälsa!? Ni tar väl hand om er?!

En person ja vill ge en super stor kram till idag och tacka henne för att hon finns i mitt liv är Hanna....Världens finaste Hanna...Den största solstrålen man kan ha i livet och jag är grymt glad att våra vägar korsat varandras! Jag finns här för dig dag som natt i vilket skick som helst...
 
Är grymt tacksam över dig!!!


RSS 2.0