Vissa..

...kvällar gapar sängen lite extra tom..
Ibland är d bara skönt att få krama om någon lite..En liten trygghet som inte finns..Samtidigt som att en trygghet just nu är att ja inte har någon att krama om...Bara mig själv att tänka på! D gör jag ju såklart inte..d finns alltid en liten fisk som gnager lite på kabeln..
Eh!? Ibland förstår ja inte allt själv..


Spackel överallt!!

Har precis kommit hem från lägenheten...Har spacklat som en galning idag! Hela lägenheten...Nu ska det slipas imorgon och spacklas en gång till på vissa ställen!
Har också målat runt ett fönster i sovrum och d blir vardagsrum imorgon!
Min snälla mamma har hjälpt mig att måla idag. Hon målade runt alla dörrar så nu är dom vit och fin! :)
Idag mådde ja lite dåligt när d va så fint väder och ja fick gå in och inte ut på en skoter på mitt fjäll..Min tid på skotern med ett lugn i hjärtat kommer att komma tillslut..
Men hade det bra ändå..Svensktoppen, solen i ryggen och att se att det går framåt med lägenheten..:)



Farstun..

Min hall kommer bli grym...Tror ja...;)


Igen..

Ännu en gång i livet man känner sig sjukt besviken! Någon man trodde man kände, kunde lita på.. Ja någon som verkligen menade att han ville hjälpa mig när han sa det! Från en dag till en annan och alltid i sista stund så ändrar "han" sig..Att någon vill mig så illa trots all den tid ja lagt på att hjälpa honom..Det va det!! Punkt!

Torkade tårarna och pallrade mig iväg trots besvikelse, motgångar och att tidsplanerna gick åt helvete till XL och världens bästa Tobbe hjälpte mig att beställa dom lister ja ville ha..Allmoge 120..:) Försökte att inte tappa suget helt och tvingade mig iväg till lägenheten och lyckades iallafall måla elementen så nu är dom klar..
Fick komma hem och se "Revenge" och hann göra ett armband som d va deadline på imorgon...:D Skönt!
Gnatt alla fina


Kontorsråtta på dagen...

Men vill bara hem och ta på mig snickarbyxorna och bli skitig om fingrarna..


Mitt garderobs projekt...Eller ett hål blev d..

Rev, spacklade och målade...Nu kan jag ställa in nya och veta att det är rent och fint bakom...Mkt jobb som inte kommer synas, men va fan! Jag vet att det är fräscht...:) Har också spacklat lite vardagsrum ikväll... Imorgon blir det en liten paus om man inte ska hinna dit och måla element efter vi hälsat på lilla Märta som kommit till världen..


I väntans tider...

På ett hem...Men jag kämpar på!!!


Lucky me..

Halllååååå!

 Hur mår ni där ute..? På alla ♥ dag och allt!??! Själv mår jag faktiskt fantastiskt bra! Första 14/2 på många år som jag inte blir lite besviken att någon inte kunde anstränga sig lite mer för mig! I år har jag inte behövt höra: "Men..jag har ju inget till dig...." Detta år försväntade jag mig inget och den spontana kärlek jag fått idag är jag väldigt glad över!! Dom fina sms och hälsningar har gjort mig varm..Plus kramar och möten man alltid lyckas bli lite varm av...Jag har älskat mig själv och mitt liv idag..Jag unnade mig ett starkt pump pass med bara en sak i huvudet som fick mig att ge lite extra..
Imorgon kommer ja iallafall äntligen få nyckeln till min nyköpta lägenhet...=D Snickarbyxorna ligger redo..Ny kofot, såg och bygglampa är köpt..Nu är det bara att vänta!  Morgondagen kommer vara låååång!
Ni kan inte förstå hur mkt jag längtar..Känns som mkt kul kommer att ske innanför dessa väggar!
Allt är möjligt..Och den som vill va mé...Varsågod att hälsa på!!!

Krama om varandra där ute..


2..

Jag har två grattis hälsningar!!!! En till Mia och Pär som fick en liten Märta igår.....:) Stora kramar! Längtar tills vi ses..Och sen ett till mig själv för jag har köpt mig en 2:a på Frösön som jag kommer renovera upp så fin!!!:)

En stor svacka...

Jag hatar när ja bryter ihop...Efter att jag och mitt ex träffats ikväll och han åkt iväg med vår soffa till han och hans tjejs hem så kändes allt fruktansvärt! Ibland fattar man inte hur man ska klara av att gå vidare...Jag vet att jag kommer fixa det, men nu är det så där svårt att andas..Jag saknar min bästa vän och han saknar tydligen mig lika mycket..Men man kan inte träffas nu! Fyyyy faaaaan! Just nu känns allt skit..Jag hoppas allt vänder snart!


RSS 2.0