:)


Japp..

Det blev en till..


Mot Sthlm...

På tåget..Ska ha en underbart rolig helg..Mysigt boende och imorgon har jag en fantastisk dag framför mig..Som ja längtat...:)


Göteborg


Min frukost imorse...

Mmmmm...vitlök! Försvinn förkylning, försvinn...Den här helgen är en viktig helg för mig!!! Då får det inte smärta så här i bröstet när man hostar!! :(


Det här med att spara ut lugg...


Mosters stora gos!

Milo min Milo


Bus

Vad vore livet utan barn..? :)


Glad att vara jag..

Är så glad och tacksam över mitt liv och mina vänner just nu! Lever enkelt och lättsamt och umgås bara med vänner jag tycker om..och som tycker om mig! Det är skönt att bli äldre..jag gillar det! Och jag är fruktansvärt glad över mina erfarenheter att jag jobbat mkt med min barndom och faktiskt gått vidare! Jag bär inte mé mig annat än bra minnen och känner att jag har en fin grund att stå på! Och jag älskar mina vänner idag! Dom accepterar mig som jag är och kräver inte att jag ska bete mig på ett visst sätt..vill inte tillbax till ungdomen! Då blev alltid små problem stora och det va en så sjukt känslig period! Man trodde alla va ute efter att såra just dig..Nu har man lärt sig att se på annat sätt! Keep it simple..
Nu ska ja på djungelhuset och leka..jo, för barnasinnet..det har jag kvar!! :)


RSS 2.0