Åren går..

Ja vet att ja sagt det förut..Men herre gud! Per Morberg!! Vilken man...Idag har ja lyssnat på hans sommarprat..Han är inte bara bestämd och duktig..Han är grymt romantisk också..Han hyllade sin fru sådär som man själv skulle vilja känna på någon gång hur d känns..Att bli så hyllad alltså..Att va så där omtyckt och älskad av någon att han inte kan sluta titta på mig eller inte kan sluta prata om mig! Guuu va mysigt!
Han sa att han fortfarande tyckte att hon va vackrast i hela världen...=) Vilken man..

Idag fyllde Elicia år...Tänk 6 år redan lill gumman! Tyckte nyss hon va så här liten...

Får åka och gratta henne en annan dag...
STORA KRAMAR FRÅN MIG CIA STUMPAN!!


Är nollad...

Gokväll....

Idag fick ja svin mycket gjort....=) Drog ner till syster och gosade med barn och gjorde hela veckans matte skönt! Sen blev d det sista tapetseringen hos mamma! Nu är rummet helt klart..Underbart skönt...
´
Idag har ja saknat en viktig person väldigt mycket! En person ja kunnat prata om allt..Som ja kunnat vara tyst med..som alltid på nåt konstigt vis Förstod! En sån som man träffar och så stannar allt! Känns som man kännt varandra hela livet..Har ni haft en sån i erat liv? En sån man blir lugn och glad av..Man vill bara ringa och berätta grejer och höra hur det går, men man har som en liten stolthet i kroppen...
För oavsett hur bra denna person är, så får ni inte bli behandlad hur som helst! Om någon får er att känna er som en liten ärta i en stor sallad...(vad nu det än betyder..), så spring! Man är värd bättre än så...Om personen skiter i er när ni behöver den som mest..Då är det inte rätt!
Hoppas att saknaden försvinner...d gör den säkert...Samma dag ja blir senil, så det är bara att vänta!

Ja har redan myst ner mig..Måndag imorgon igen...SUCK


Fantastiskt...


Dop..

Idag döptes "lilla" Melvin! Jag sjöng "Välkommen hem" med mina småsyskon och pappa spelade dragspel! När vi övade så sjöng vi första ordet och då bröt ja ihop!! Sen kunde ja inte sjunga..Men d gick bra sen när d gällde som tur va! :) Maja o Fredrik va så duktig!!! D blev så känsligt och stort!!!! Nu...VILA och "Så mycket bättre" har ju äntligen börjat igen...


Låter hemskt..kanske?

....Men 3.5 timmar till vin..Och skratt också..Mycket skratt!!!!


Alive and kicking...

Trött som en gnu och vet inte hur länge man pallar..Matten har nu kommit i 5:e hand och d är nog inge bra...Men ja kommer tillbaka! Den här veckan har mamma, tapetsering, vänner, läkning och familj kommit först! Dop på lördag och ja ska sjunga tillsammans med småsyskonen och pappa! Kommer ju böla, det vet ja ju! Men va fan...Hoppas dom tränar för ja hinner inte...!! =/ Men d löser sig..

Jag ville bara visa att ja lever! Det är på gränsen ibland att d tar tvärstopp, men man har ett jäkla batteri inbyggt alltså...Duracell släng dig i väggen!
Ikväll laddades ja upp med Linnea och Mia på Paus...Åh, va ja tycker om mina vänner!!!
Nu ska ja lägga mig och titta på snickarn...Den arga alltså..Min favorit kille just nu! Vila huvudet lite och stimulera andra sinnen...=)

Puss


Konstigt..

Idag tänkte ja att fan va ja saknar att prata med en viss person, men sen kom ja på..Hur kan ja sakna att prata med någon som aldrig lyssnade...?! Kanske bara grejen att få komma hem och få prata med någon och få berätta nåt eller visa bilder..Sen är d skit samma om dom lyssnar eller tittar..Förut va ja så! Nu vill ja att någon ska lyssna och titta... Tapetseringen hos mamma gick bra..Liiite kvar i ena rummet!! Men d blir fint!!! Ska försöka blunda lite innan nästa jobb..


Ja har världens bästa mamma..

Ikväll blev d tapetsering hos mor...Hon är så fin och rolig! Har alltid lika roligt med dig mamsen..Ska bli kul att flytta dit! :) Känner på mig att det är på Fjällgatan d händer...Imorgon blir vi nog klar med ena rummet..:) Sen blir det en vägg i vardagsrummet..En vit tapet ska upp för att ljusa upp lite...:) D är roligt att få göra fint hemma hos henne! Hon har hjälp mig med så sjukt mkt... Ne, nu ska ja intensiv blunda lite innan man måste upp och stöka på igen...Ja måste lära mig säga nej..Ska öva..NEJ NEJ NEJ!!!


Mys dag!

Hemma hos moffa och myste idag..Där har dom 5 små tissongar som är helt underbar..Lurv tussar på 8 veckor!
Sen åkte vi hem till mamma.Vi åt och sen slipade ja och spacklade d sista på väggen..Skulle börja tapetsera imorgon, men fick tapetseringssug och vi satt igång..Fast vi inte hade nåt bord och så!!! Men det gick! Ja fick upp två våder..Fint blir det!!:)

Sen så insåg ja idag att dom bästa faktiskt har tjej..Träffade en till av dom idag...Dom där som är lite extra fina och perfekta alltså..= Har tjej! Hm..


Önskar ja va ledig några veckor...

Mycket gjort idag...Åkte och fixa spackel och tapeter..Åkte till mamma och jag rev tapeter, spacklade och slipade! Till veckan ska ja tapetsera mammas gästrum som ja kommer bo i ett tag!
Mkt blandat...

Mycket saknad idag!
Om man en gång har hittat en person som passar en så fruktansvärt jävla bra på alla sätt...Kommer man någonsin hitta en till sån!? Ja tror knappast det..Visst hoppas ja att någon någon gång igen kommer väcka det han lyckades väcka i mig! Hur nu det gick till..??? Varför just han!? Den svåraste människan på jorden med världens finaste hjärta! Hur går det ihop? Det måste ju finnas en lätt människa med ett lika stort hjärta!? Men, men..Han är väl upptagen någonstans!!
 

Både igår och idag la ja mig tidigt och tittade på tv och pysslar på med datorn...Lite kärlekstid med mig själv i en nybäddad säng!
Imorgon ska vi göra fint på mommans grav och mysa med moffa!!
Jag, mamma, syster och barnen!
Kärlek till er där ute..
Tittar på "Allt för min syster" och gråter floder...Håll hårt i den ni älskar..Lagomt hårt..Vi bor ju i Sverige!!


Känner mig trasig...Men just nu med en bra känsla!

Matteprov är gjort, nyduschad, och nybäddat! Ja har legat i sängen 1 timme redan och ska snart sova!! Uuuuuunderbara helg! Den här helgen ska ja vila, vila och vila...
Ja behöver d mitt i allt tras!


Hatar den känslan ja bär på..

Har en lite blogg torka..Mår lite sisådär..Återkommer!!


Saknar redan!!!


Göteborg i mitt hjärta!!

Igår kom lill skroten och mamma och hämtade mig på tåget!!! Han är så go min lilla skrutt!! Sen mötte vi upp Lena, Nellie och Dennis för lite lunch! Alltid lika mysigt att ses!!! :) Ja gillar Göteborg..Ja har alltid varit svag för dialekten..Alla låter så glada och härliga!!!! Jag behöver glada och trevliga människor i mitt liv just nu!! Igår kväll blev det vin, middag (massa blodigt kött=) och film mys med mamma..Och sen kom bror hem från jobb och är nu ledig i 2 dagar....:)


Det är nåt speciellt med tåg..

Ja gillar att sitta och titta ut på alla hus och träd, men att d går så fort förbi så ja bara hinner tänka lite om varje..Man hinner inte spåna iväg..Ibland är det bara skog, vatten och berg i flera timmar..Då finns det inget att tänka!!! Känns som flera hundra Winnerbäck låtar spelas i mitt huvud samtidigt och ja mår bra..Skolor sökt, ja kämpar med ämnen, ja har en stad i fokus just nu och den ligger neråt.., mäklaren är ringd, mys med vänner och familj i helgen och bland d bästa..En gaddning! Nu ska armen brydas...
Och föresten..Världens finaste par är i tidningen idag...Pär o Mia!!! op.se


Nu är bollen i rullning...

Ibland måste ja kämpa emot mig själv..Jag är expert på att drömma mig bort och va ute i god tid.. Har ju redan köpt barn kläder till min framtida unge..Flera år sen, sen så har ja köpt påslakan till den också..Kanske han/hon kan ha vid 5-6 års ålder...Ugglor på..,så sjukt söööt!! Tavlor har ja gjort till barn rummet!!! Nu vill ja köpa Rock blöjor..För tänk om dom inte finns när ja väl får barn...Fan, ja måste skaffa mig ett riktigt liv..Frågan är vart? Just nu saknar ja Sthlm..


Klaar!!

Men va skönt...Armbandet är klart och bästa Anders har hjälp mig ikväll så en stor sten har fallit från mitt bröst!!! Imorgon är det träning, tvätta och packa! Ska verkligen försöka hinna med att fixa med kort som ja inte hunnit..Fan, det tynger mig!!! Sen på fredag åker ja till Götelaboooorg Enna!! Tatuering och mys!!!


Får mkt gjort...

Jäklar va mitt liv är fyllt av mycket grejer nu..Jag har fantastiska människor i mitt liv..Ja gillar att resa runt, ja gillar att packa väskor..Vissa kallar det att fly verkligheten..Ja skulle säga att ja lever och har hittat verkligheten!!! Ja älskar att få beröm av lärare som säger att ja är duktig...:) Det känns grymt! Det känns roligt att ja redan nu har pluggat klart veckans jobb! Det är grymt att vissa människor inte förstår hur fantastiska dom är..Ikväll efter träning, matten klar, får besök imorgon, fina mail, sms och en varm känsla i hjärtat så sitter ja och pysslar med en beställning...Så här ser den ut!
Kram


Underbar Sthlms helg..

Så jäkla trött....Kom precis hem från Sthlms och har kanske sovit 1 timme inatt....Högst!!! Usch...Ja kommer som vanligt lägga ut kort, men just nu håller ja på att somna sittandes...
Samma känsla att komma hem..Först en hemma bäst känsla, sen vänder det och så kommer ja på att ja inte har ett hem egentligen...Vem fan vet vart ja hör hemma??!
Inte ja..
Kram


Räknar ner dagarna...

Åh..Snart är det helg och då ska ja äntligen få träffa lilla Elliot med familj igen..I Sthlm denna gång..Helt sjukt mysigt..Huvudvärken måste släppa och värken i kroppen får ge sig så att ja kan leka hela helgen!!!!!:)
Håll tummarna för mig!!!


In och lyssna...

Rekommenderar en länk här med två grymma grabbar på Adam Live idag..Jonas och Erik! Eriks nya singel..Man blir ju stolt..

http://www.tv3play.se/play/255454


Åh jaaaa..Glömde!!!

Fasen va ja älskar Hall pöjkan!! Ställer upp i alla lägen..:) Va ett tag på väg att hata alla hantverkare och elektriker..Men d finns fina sånna å...Med Hallblod i sig SÅKLART!!!:) N'Anners é bra han...

Plus att världens bästa Linnet fyller år idag!!! Hurra, hurra, hurra igen!!!:)


Oj så skoj...

Bara man har ett mål så går det...Men tråkigt att sitta så här sent med matten..Men, men...det kommer vara värt d!!!!:) Snart är d Terran igen på Karatefylla..Inte missa!!!:)


Ring ring

bara du slog en signal...
Nu har jag hunnit lite av dagens lista..Matte, Pump, Ensam mamma och en ring fick ja till! Ska bli ett armband till den här, men satan va ja gillar rund 4 fläta mer..Då går d undan! Över en timmes jobb för en ring!
SUCK


Duktiga jag...

Jag har iallafall fått någonting gjort..Nåt på listan att bocka av!! Mycket nu, men två beställningar klara...:)
Små barnarmband...En i blått och en i rosa...


När allt stannar upp...

Oftast får ja en sån känsla när ja är på fjället, i skogen, framför en brasa, med voffsen eller så..Men idag kom den lycko känslan! D va som att gå in i en vägg!! Nu när d finns så mycket fina färger och solen skiner så måste man stanna upp ett tag!Andas och ta in! Visst, ja skulle helst vilja se allt uppifrån fjället..där ja trivs bäst..,få andas den luft man bara kan göra där, men just nu finns inte den tiden i mitt liv till att göra det!
När ja hade d här framför mig och Winnerbäcks "Faller" i öronen stannade ja upp ett tag och tog in känslan..


Välkommen söndag..

Vilken mysig morgon..Vaknade och sen har ja legat kvar i sängen och tittat på Nyhetsmorgon..Nu ska ja dra upp rullgardinen och förflytta mig ut till vardagsrummet..God frulle, sen massera syster och gosa med barnen...Blir en dag i armbandens anda...:) D regnar tydligen, jaha..?! Tur att solen skiner inne i mig då iallafall!!
Bjuder på två bilder från promenaden från igår...Underbara höst!!


Underbar dag!!!!!

Ja älskar hösten!!! Den är grym!! Ja älskar oktober och allt som hör till...Speciellt det här året! Mycket roligt den här månaden..Konserter, resor, gaddning och massa skratt!!!
Idag gick jag och Linnea på stan..Vi tog en Paus fika, sen lite shopping..Ja skulle köpa EN grej..Nylontråd..Kom nästan hem utan d..vi vände och det i sin tur ledde till att vi gick förbi massa grejer som gjorde att vi köpte mer...Som i sin tur gjorde att vi skulle byta en grej vi köpt, men som va slut..Men när vi då fortsatte leta nåt vi inte ens skulle haft från första början gick ja förbi en annan sak som ja köpte!!! Åh!!! Nu köpstopp!!!!!
Ikväll blir d fixa lite armband..Har stor städat hela lägenheten och fortsätter klart imorgon..Nu blir d soff häng med mig själv och armbandsfix!!! :)
Visst vill man bara rulla sig i löven när man står i en sån här hög???


RSS 2.0