Längtar!!!

Snart kommer ja fram till Göteborg och får lyckan i min famn...
Godmorgon på er..hoppas ni får en fin dag!?


Underbart varm!

Nu är den här..Min nya bästa vän! Min Onepeace..Nu ska ja bara ta och beställa hem en tv..sen så bli re myskvällar i soffan!


Jag kommer tillbaka..

Jag börjar komma närmre mig själv igen...Där ja har tusen saker igång samtidigt och allt är i en stor röra! Idag fick ja lust att köpa hus..men i nästa vill ja bara göra kök för att sen bara vara klar!!! Resor som snurrar i huvudet, idéer, lust att fota, måla, göra armband, sticka, inreda, sjunga, träna, baka och laga mat..helst allt samtidigt. Fan va ja skulle passa som hemmafru! En arbetande hemmafru! 😁 Nu måste ja träna intensivt i 2 v...ska göra en knä operation som ja inte vet hur ont ja kommer få efter...Skit!! Rehab blir d iallafall!


Det är aldrig försent..

..att ta tillbaka kontrollen av ert liv..Sen om det betyder en p-bot mer eller mindre..det är en världslig sak!
Idag va ja på ett möte..inte för mig utan ja fanns mé för en annan! Grymt inspirerande och det kommer bli spännande! Ja tror verkligen på det här!


Höst städ

Idag efter jobbet kom ja hem och bestämde mig för att börja putsa fönster och städa innan det blev mörkt..Jag gjorde det och bytte gardiner i köket! Nya gardiner till sovrum och vardagsrum är på väg och hösten/vintern kan snart komma! Ja sitter och är redo för mys!


Är gla i mina vänner!

Jag har världens bästa vänner! Sånna man inte behöver säga så mkt till, men som ändå pratar samma språk! Vår vänskap bygger iallafall inte på skitsnack! Det är ärligt, tryggt, enkelt och roligt..


Bland d värsta jag vet...

..är mobbing...Okej på skola..(d är inte okej då heller, men d är svårare som barn att förstå..), men så kallade vuxna människor som inte kan behandla andra med respekt och som högt o brett pratar och gör allt för att såra en annan enbart av egen svartsjuka är patetiskt! Jag blir så förbannad när ja ser hur en människa som är så jäkla osäker på sig själv och som säkert varit mobbad som barn blivit kaxig och ger sig på andra! Som mår bra över att trycka ner någon annan..Har man inte lärt sig ett jävla skit genom åren? Växer aldrig vissa upp? Och d värsta i allt det här är hur alla runtomkring mår dåligt över detta, men ingen gör nåt...Usch! Detta blev ett argt inlägg, men jag har ingen respekt för sånna här små människor! Skaffa ett eget liv så slipper du bry dig så stort i andras!

Önskar ibland att det va mig sånna människor försökte sig på...! Då skulle den personen få gräva sig upp till ett självförtroende igen! Tönt!


Fler bilder...


Min 10:e slakt..

Vart tog dom här åren vägen? En underbar dag med mamma och Aron och alla mina fina där uppe! Vi tog en promenad mot visjöbäcken och satt och tittade på slakten på håll en stund..


Fyllt på med energi...

Igår tog ja och mamma och åkte upp till Lundhags och ja satt ihop en gottepåse! :) Sen blev d lunch hos Azzis! Världens godaste pizza...På vägen hem en rundtur i Mörsil, förbi Hallen och sen så hämtade ja äntligen min skrutt! Oj va han blev glad! Det tog 2 min i bilen innan han hoppade fram i mitt knä och la sig...
Tänk att man kan älska någon så här mycket! Han är mitt allt och ja känner och ser hur mkt han älskar mig! Det är härligt...


Älskade vänner!

Två vänner skriver på min griffeltavla samma kväll..Ja tror att båda menar d Emelie sa? Bara d att Mia säger d på sitt sätt..Jo så tror ja! Va skulle ja göra utan er min fina vänner?! Och Linnea..tack för kvällsmyset och för att du finns där!


Älskade vänner!

Två vänner skriver på min griffeltavla samma kväll..Ja tror att båda menar d Emelie sa? Bara d att Mia säger d på sitt sätt..Jo så tror ja! Va skulle ja göra utan er min fina vänner! Och Linnea..tack för kvällsmyset och för att du finns där!


Bara en önskan..

Det sägs ju så..Att när man är frisk har man tusen önskningar..., men när man är sjuk så har man bara en! Just nu har jag bara en. Jag träffade en läkare idag som faktiskt lyssnade! Han sa t.o.m...:"Men din stackare! Guud va jobbigt för dig..." Men jaaaa! Fan va mkt det gör att någon verkligen lyssnar och gör en undersökning som tar tid och som förstår och hittar...Nästa vecka ska jag dit på provtagning...Då ska jag få ta massa prover och sen är d bara att hålla tummarna på att vissa prover inte visar d ja är rädd för.., så jag slipper göra andra! Våga vägra smärta! Jag tänker inte acceptera det här längre och det känns skönt att han inte heller gör det! Håll tummarna för mig...
Ikväll började bonde..Tjoooohooo! Jag och Linnea satt klistrad! Myyys!

Sen vill ja skicka en stor kram till min mamma som finns där i alla lägen och försöker va stark och finna hopp när inte ja gör det! Den här fina buketten kom hon hit mé för någon dag sen när ja inte mådde så bra...Tack!


Längtan!

I helgen ska ja äntligen hämta min älskling! Han ska sova hos mig och det kommer bli alldeles underbart! Vi måste ju ha födelsedagskalas..Sen så åker vi upp till Glen för årets renslakt på söndag...Mamma ville mé upp i år också...Svårt att missa en när man väl börjat..:D Detta blir min 10:e slakt! Blir roligt att träffa alla igen..<3

Stickade klart mina strumpor igår...Varma och mysiga i vinter!


Min älskling!

Idag fyller min stora kärlek 9 år! Mammas skrutt som ja saknar varje dag så det gör ont! :( Paket kommer när vi ses..Hipp hipp hurra! Mamma älskar dig!


Lugg

Japp...den är tillbax! :) Håret är brunt igen och ja är fylld mé kärlek! 4 timmar hos Martin och energin har fyllts på! Underbara människa!

Tänk att alltid när d är fredag och ja ska gå och lägga mig, så känns d som ja inte hunnit vila nåt, fast ja suttit i soffan hela kvällen...Konstigt! Imorgon blir d träning på morgonen sen till Mörsil...
Ja har en utbildning i sikte..nåt helt nytt! Ska kolla upp om d kan finnas någon möjlighet, men d skulle vara grymt roligt! :)


Bra liv...

Längtar till imorgon..Då blir det till att jobba halv dag och sen iväg till fina Martin och sätta mig i frisörstolen...
Imorgon kommer min sköna "inte göra någonting fredag"...Ska mysa i soffan helt utan ångest..Kanske på lördag också! Älskar att vara hemma! Sitta och sticka och må gott! Äntligen så känner ja igen mig själv..=)
 
Angelica kom hit och hälsade på ikväll..roligt att se dig igen min fina vän!
Du är speciell..
Ne du..nu vill ja krypa ner! =)
 

Underbara vänner!

Är så glad att ja har mina vänner! Hanna är min solstråle på jobbet! Hon är helt fantastisk och ger mig så mkt energi! I alla lägen..d spelar ingen roll vilket humör hon än är på.. Hon är lycka!
Sen så har vi Emelie som varje dag får mig att le med sina roliga sms..helt underbar och är fruktansvärt saknad!
Efter träningen idag sprang ja in på Paus och fyllde på mitt energiförråd lite till! Fina, fina Mia och Linnea gjorde min kväll!!!! Jag är så fruktansvärt glad att ja har er!!! Såååå mkt kärlek kastar ja till er...
Och underbara Krooken! Kom in som en liten virvelvind på jobbet och lyste upp tillvaron! En person som direkt borrade sig in..Hon är självklar! Ja gillar att mina vänner är lättsam! Och alla dom ja tagit upp nu är sånna..som man alltid kan lita på! Som alltid ger så mkt i alla lägen och är lättsam!!! Lyssnar i alla lägen och verkligen accepterar mig som ja är! Tack för att ni finns!
Här är tavlan ja målade! Ja är nöjd...


Tappade kontroll...

Men ja gillar den! Inte klar än..ni får se på riktigt sen!


Mår bra!

Och har börjat skapa nåt..Har ingen aning om hur detta kommer sluta...:/ Men ja ska ha den själv...


RSS 2.0