En kass dag..

..Som började bra och slutade bra, men va lite halvkass där i mitten...
Hade en mysig morgon..Kall, men solen va framme och ja har nya fina skålar att äta frukost ur...


Efter...


Före..


I'm back..

I fredags fick ja tillbax en känsla och en lust som försvann för många år sen...Lusten att överraska och göra nåt för någon annan! Va så där busig och planera nåt i smyg! :) Den dog när ja aldrig fick något tillbaka..Eller inte fick den uppskattning ja förtjänade!!!
I fredags åkte ja och hämtade ut tapeter och spackel...:) Hem till mamma (som va i Göteborg) och började riva tapeterna i vardagsrummet! Hon har länge sagt att hon vill ha vitt och hade fondtapeten hemma..:)
I lördags körde ja morgon träning och sen spackla och slipa...Målade lister och i söndags tapetserade ja!
Hade någon våd kvar att sätta måndag kväll och framförallt tillbax med möbler och städa! När mamma kom hem hade hon ett vitt vardagsrum och en stor blomma på bordet! :)


Våga vägra!!!


Någon hörde mig...

..För ca 1 timme senare så vaknade den till liv!!!! Tack, tack, tack!!!!
Jahaja..annars då?
Idag känns Sverige alldeles för stort!!!


Ingen mobil kamera= Ingen Annica!

Snälla snälla snälla! Gör så att min kamera väcks upp från dom döda!!!!


Söndag=Sängdag

Vill inte kliva upp!!!!


Idag va ja ensam för en stund..

En känsla..Jag tror att det beror på att det inte är så många som ringer! Alltså det är roligare att umgås som par än att bjuda en ensam..Jag och mamma pratade om det där idag för att hon känner ju samma sak! Jag tycker att det är jätte konstigt att d är så..För är det någon gång man vill och behöver bli medbjuden på nåt, så är det ju när man är singel..och själv!!!....Äh! Vissa dagar blir d bara en liten tydlig smäll! Jag är less på att vara den som får dyka upp så fort alla ätit klart...Eller bjuda in sig själv jämt, eller som är bra att ha när det passar andra! Det gick över sen..för ja älskar att vara själv och ja älskar att vara hemma.., d är inte det! Bara det att ibland vill man känna att någon tänker på en...
Nå ja..va é en bal på slottet?!


Kvalitetstid..

Med fina kroken! Vi hade så mkt att prata ikapp om..En av dom bästa och härligaste människorna ja har träffat!!!
"Starka kvinnor"


Men grymma träning!!!!

Idag körde ja ett pumppass...Men efter passet i måndags och cykling igår va min kropp sådär glad över detta pass...Men tjurig som ja är så la ja på mer! Jag bestämmer över min kropp! Det är det som är så skönt..:) Min kropp, ja gör va ja vill! Där har man kontroll..
Jag mår så bra! Jag mår grymt bra just nu!!! Planerar en liten resa i vinter också..Det kan bli grymt roligt..


Storebror möter lillebror!

Stolt!!!


Dubbel faster!

Inatt kom han..


Hemma igen!

Hemma och tillbax på jobb...Jag va jätte pepp på att jobba, träna och äta bra! Igår körde ja ett pump pass sen film med Andreas och Markus! :) Jag ska ändra min kost! Nu blir det glutenfritt pga att min mage smärtar konstant..Jag hoppas att gluten är en anledning och ja testar! Mådde bra sist ja slutade...Men då slutade jag mé både mjölkpulver, laktos och gluten! Det va jobbigt! Det gör ja inte nu..redan första dagen blev d svårt. Hälsade på Linnea och ny bebisen..:) Där bjöds d på goda bullar, men ja tog ingen..duktig! :)! Lill skruttan, så himla söt! 8 dagar...


Och några till...


Universum...

Jag, mamma och Elliot åkte dit idag..Tittade på fiskar, hajar, apor och dinosaurier... Mysig dag! En kaffe i solen när Elliot sov..Riktigt varmt och härligt..det är man ju inte bortskämd mé!
Elliot tyckte att dinosaurier lät högt och va lite läskig...


Göteborg!

Kom hit imorse..Är här och busar med Elliot och bråkar med magen så bäbisen kommer ut någon gång!


Underbart bröllop i Glen...

Igår sjöng jag på det vackraste bröllop jag varit på! Va lite nervös eftersom jag har varit så förkyld hela veckan och haft en sjuk hosta! Igår vaknade ja utan röst..:/ Men lyckades med en häxbrygd få tillbax den.. I Glen gifte sig finaste Elaine och Thomas! Är så glad över att ha dessa fina människor i mitt liv..Jag är omringad av så mycket kärlek och det va länge sen jag mådde så här bra..:) Allt är perfekt just nu! Och är sjukt glad över hur min kväll slutade..Jag mår bra och vill bara framåt..


Vad ska du till S-vall å göra?

Precis när man vant sig vid att ha dig hemma igen.., så åker du strax! :(


Jaha...

Är så sjukt rastlös! Är hemma och är sjuk och ja ska sjunga på bröllop på lördag! Måste bli fri den här förkylningen! Nä, men vilken tur att jag iaf köpte en stor solhatt..Det är ju ett stort måste när man praktiskt taget bor på stranden...Eh!?


RSS 2.0