Det gäller bara att våga..


Yra, hopp och lek

Nu är det färdig yrat...Svin kul har ja haft men oj så trött! Min röst är helt borta och ja mår som ja förtjänar..Den här veckan har gjort att ja kommit närmre vissa och längre bort från andra! Igår va d Winnerbäck och sen efterfest! Äntligen fick ja träffa Johan igen..Underbara delsbopöjk! :)


Träning, mat och sömn...

Just nu är d prio 1 för mig! Jag behöver d verkligen! Har varit väldigt intensivt ett tag och har rest runt och festat i varje hörn...Jävligt roligt har ja haft och ja har träffat helt underbara människor! Nu börjar stråket på fredag och min semester!!! :) Tjohooo! Imorgonbitti ska ja springa runt berget och efter jobbet väntar pump, sen blir d en liten ute kväll med Andréa! Myyys! Ja planerar en liten resa..ser ut som ja kommer få åka själv..Får se vart ja landar!!! Ikväll gick ja och mamma runt berget i underbar sol..:) Man är ju inte bortskämd med sol nu för tiden..


Skaulan..

Det blev d...:) Sviiin kul..Ja har skrattat och skrattat och skrattat! Bättre sällskap får man leta efter...Daniel va duktig och hamnade på en 5:e plats..Grymt..Sa grisen!


Allt inställt...

Det blev ju bara kattskit av allt ihop...Ingen AW ikväll, ingen näck och inget Skålan i helgen...Hm...Nu då? Det här med planer alltså... Man ska sluta planera helt enkelt..Så kan ingen ställa in..
 
Har varit svin pepp på en AW ikväll, men sen kom ja hem och en grej ställdes in och en annan blev inte av och sen öste regnet ner..Så då la ja mig på soffan under en filt och somnade en stund!
Jag älskar ju mitt hem så det känns bra...Nu börjar ja faktiskt känna att jag bor här.. 
 
Jag har skrattat mkt idag...Fantastiska arbetskamrater har jag och det är guld värt! Några gamla som är grymt saknade och några nya jag är väldigt glad över..
 
Jag saknar min älskling mer än allt annat och mår så fruktansvärt dåligt utan honom...Hans kärlek är större än någons annan och framförallt äkta!  Mamma saknar dig och mitt hjärta har ett tomrum som ingen kan fylla...
 
 
 

Tid..

Det där med att sätta lite tid för sig själv! Man måste nog boka in sån tid..Jag har blivit mkt bättre! Nästan för bra ibland.., men skit dålig på vissa! Ja tänker oftast på alla andra först! Men nu har ja som börjat fatta att d verkligen är mitt liv och ja gör verkligen va ja vill och som ja vill! Just nu springer ja bort från krav och måsten..Dumma kommentarer stöter ja bort och folk med oproffsiga kommentarer plockar ja bort! Har slutat att tänkt på va folk tycker när ja tar vissa beslut! Tips till alla där ute..Rensa bort! Rensa bort sånt som tar energi..Rensa bort folk från t.ex Fb som inte har med ditt liv att göra! Har ni någon gång tänkt "Varför är ja vän med den här personen?" då är d inte rätt att just den personen ska vara den som kan se allt du gör! Så gör ja och d står ja för! För skulle just den ja tar bort ifrågasätta varför så skulle ja kunna svara! Så stark är ja nu och det är fruktansvärt härligt!!! Den här veckan har ja några måsten, men några måsten är också att boka in mig själv..så mellan allt målande, planering och sång rep så bokar ja in d som gör mig lite extra lycklig just nu..Träning, träning och åter träning!!!! :) Sen vill ja ge världens största kram till min bror som fyller år idag!!! Pussar och kramar! Saknar er!!!!!


Allsången...

Idag va d extra roligt att titta...Självklart på Kalle...Men också på fina fina Nisse som gjorde STOR SHOW med Loreen! Ni som missade det..Se det!!!! Jag är stolt!!!


Precis d avslut ja behövde!

Braaaa träning. Bra känsla. Bra promenad hem. Bra dag. Bra liv. Bra folk. Bra framtid.. Jo.., så känner ja inför framtiden! Som alltid efter träning!


Vad är en känsla?

Just nu så har ja funderat på känslor..Jag har stött på så många olika nu den senaste tiden! Först enbart saknad och oro och sen vips så kommer massa annat...
Känslor man inte trodde man hade, känslor man borde känna men inte gör, eller dom man känner men inte borde. Gamla känslor som bubblar upp så fort man träffas igen..Jag tycker att det är häftigt med personkemi..Vissa personer klickar det med direkt..Andra växer d fram hos och vissa vägrar det sluta!
Det är konstigt..det är nog en sak man aldrig riktigt kommer förstå...
 
Jag gillar hur vissa personer får mig att känna mig trygg! Hur andra får mig att känna panik! Hur kroppen totalt kan slås ut av ett möte..Man skakar och bara hoppas man ska bli som folk igen fort..Man kan inte ens prata! Konstig känsla när personen man känner mest av alla i hela världen helt plötsligt inte finns i ens liv längre..,men så fort han sitter där framför dig igen så är man tillbaka! Man kommer tillbax till trygghet, längtan och skratt! Efter någon minut känns d som man aldrig varit ifrån varandra..Man känner varandra utan och innan.., men ändå inte!
Men man vet att trots allt så är det en person jag alltid kommer älska! En plats i mitt hjärta som alltid kommer att vara upptagen!
Han fyller 30 imorgon....Han va 20 och skulle fylla 21 när vi träffades...♥
Men jag gillar mina nya känslor...att jag just nu inte vet någonting och inte bryr mig om någonting! Jag tror att alla behöver lite egentid och att få komma tillbaka upp! Jag blir bara starkare och starkare för varje dag och jag gillar mitt problemlösa liv! För just nu har jag inga problem att funderar på och oroa mig för..förutom framtidsval såklart..;) Men jag har beslutat att strunta i allt sånt den här sommaren och bara må bra! Det känns som att det kommer komma till mig en dag! Det har redan nu kommit in någon i mitt liv som överaskade mig stort..
Jag trivs väldigt mycket med dagens känslor!
Ta hand om varandra

Aahhhhhh

Kan inte med ord beskriva hur fruktansvärt bra ja mår hemma i soffan nu! Lagade en god grönsakssoppa när ja kom hem som ja toppade med lite keso...Nyttiga veckan har börjat! Ja vill aldrig lämna hemmet...


P&L

Har inte skrivit så mycket om min Peace and Love helg i Borlänge..Men va grym..bästa på länge faktiskt! Nästa år blir d igen och då blir d alla dagarna..Förstår varför dom åker varje år..Så sjukt bra folk att bo med..samma humor, musiksmak och hur man vill se en konsert! Jag hatar att tränga mig långt fram! Då står ja bara och stör mig på alla runtomkring som puttar runt mig än att lyssna! Sen fick ja äntligen se mitt Mumford and Sons..Så jävla grym! Ska se dom igen..Åker vart som helst i världen..:) Nu ska ja försöka googla på lite nyttiga recept! Den här veckan blir d mkt träning och bra mat! Kan man ha tråkigt med dessa människor runt sig? Svar: Nej!


Gatufest...

Ligger i Sundsvall och väntar på tåget...Appen verkar funka nu! Får se hur länge..Igår va d gatufest..Såg Hoffmaestro igen och som vanligt va d grymt! Annars är ja inte så impad av gatufesten..Jag och Kroken kände oss gamla! Men va gör d när man har d här att vila ögonen på en stund...Världens hetaste gitarrist!


Peace and Love

Vilken grym kärlek! Träffat helt sjukt fina människor..Skrattat i massor och sett bra band! Plus att ja äntligen fick se Mumford and Sons..Har letat spelningar i 1.5 år..Men nu äntligen fick ja se dom!!! Större än ja trodde.. Det här tar ja med mig.. Nu måste ja sova!
Kram

RSS 2.0