Träning..

Ja säger d igen! Träning gör mig lycklig! Lyckoruset efter detta pump pass va otroligt stort..Plus att ja köpte nyperan och åt!!!! GUUUUU så gott!


Mamma!!!

Det finns verkligen ingen som du! Älskar dig! Tack för att du alltid finns där för mig! Den dagen ja blir mamma (om ja blir..) så hoppas ja att jag ska bli hälften så bra mamma som du är!!!!
Kärlek!!!


Första..

Igår blev d första grillningen..Idag första surströmmingen...Men satan va gott!
Jag verkligen älskar mat och älskar sommar och sol!!!! Bra tid..
Lycklig!


OMG!!!

Vi vann!! Det här är helt sjukt bra!!! Länge sen ja blev så fruktansvärt glad!!!!Idag vaknade man med ett stort leende på läpparna!! Loreen är en helt sjukt mäktig och stark kvinna! Budskapet gick ut!!! Grattis Sverige!!!
Och grattis alla mammor! Jag är och firar min mamma men hon är inte hemma! ;) Men hon kommer snart..Lånar hennes altan idag! Grymt bra med sol och ja blir så lycklig av värme!!!!
En bild från gårdagen bjuppar ja på och skriver skål..Fast d är söndag!!! :)


Prinsessan Anni..Estelle!

Idag tänkte ja en konstig sak..Började tvivla på mig själv och ångra alla tatueringar och sånt..ENBART för att ja inte skulle bli "godkänd" i kungahuset..Ja tänkte att hovet skulle ju aldrig gilla mig...Eftersom att godkänna Sofia har varit svårt pga några bikini bilder...Så kände ja..Fan fan fan...Va har ja gjort med mig själv!? Innan d sa *POFF* och ja kom på att ja inte dejtar någon kunglighet och om ja skulle göra d.., så skulle ja nog bli en jävligt bra prinsessa!:) Konstig tanke och hur fort den kunde slå ut hela min självkänsla...Jag tror mer d hade å göra med att ja inte kan dejta vem ja vill och ja hatar att tänka att nåt inte går! Då ska ja alltid bevisa att allt går och d skulle va jobbigt och svårt i det här fallet och d kändes inte prio ett att ta tag i..Men ja älskar kungahuset...Älskar kärlek och jag myser över hela den här Daniel och Victoria grejen! Ja tycker d är konstigt med stela människor och dom pratar skumt...Men oj va roligt det hade varit att få vara mé på ett hörn! ;)
Och d töntigaste ja vet är folk som måste stå och säga att dom "inte vet" och inte bryr sig om vilket dop d va idag...Er tycker ja synd om! Unna någon annan någonting och passa på att va glad en gång/år!!! Ja blev rörd och d står ja för...
Godnatt


Långsamma dagar...

Idag gick det helt sjukt segt..Och ja har en känsla att det kommer gå så segt fram till nästa helg och då kommer tiden springa iväg...Jag längtar efter mkt den helgen! Roligt med mys!!!


Första natten!

Väldigt ensam och väldigt konstig...Nya grannar och nya ljud! Men ändå väldigt bra! Godnatt


Glad!

Känner mig fruktansvärt glad nu..Stark och glad!!! :) Mkt roligt att se fram emot..Tåg bokat till Göteborg..Kan inte boka hem än eftersom ja inte vet om ja får ledigt..Ska bli så roligt! Mysa varje dag! Förhoppningsvis så många som ja tänkt..Lite dyrt att åka en dag bara!
Nepp..måste ignorera denna energi och stänga mina blå...
Ta chanser och våga vinn! Det ska jag göra nu..:)
Snart ses vi min skrutt!


Just nu..

Känns som ja aldrig kommer få flytta in...Ständigt renoverande hela tiden och man kommer ingenstans..Eller jo, men d känns som ja inte gör det trots att d bara är ett fåtal saker kvar..Men d som är kvar kan ja inte göra själv och d ser sjukt oklart ut när d inte är gjort....Blir så avis på folk som säger att saker blir gjorda där hemma när dom är på jobbet..Vilket lyx! Hos mig står d bara still..Plus ett kök ja inte vet om ja fixar att bo i just nu..En liten period där ja är lite för trött..


Såpa..

Tänk va kul d kan bli med lite såpa..Idag stod ja på knä och skrubbade golvet..Köket tapetserade ja klart igår..Bara kyl och frys som ska på plats..Sen kan ja flytta in! Underbart! Sen när pappa har tid så river vi ut hela köket och d blir helt nytt..Underbart! Dit längtar ja...Men i sommar får d funka..
Imorgon börjar ja måla dörrarna och byter handtag..:) Plus letar upp gardiner och bäddar sängen...Myyyys!
Jag behöver nog inte säga att ja mår bra nu..:)
Ikväll blev d en lugn kväll i soffan..D behövde ja..


Usch...

Mår så fruktansvärt dåligt efter ja sett BB ikväll..Två är förlovad men nu ikväll så smyg hånglade han med en annan..Skrattar åt det med polarna..Dom är mé på det och håller tyst för tjejen..Går iväg igen och fortsätter..Fyyyy fan va ont ja får i magen och hjärtat!! Det är d värsta ja varit med om i hela mitt liv! Efter att ja va med om d blev jag helt förändrad..Är inte den ja va innan..Ja tror d syns i mina ögon. Inte samma glimt..Den person ja litade på mest gick bakom ryggen på mig flera gånger om plus alla andra som visste..Vilket har gjort att ja idag har sjukt mkt att bära på och har svårt att lita på folk! Ja jobbar med det varje dag..Kanske en grej som gör att ja har svårt att träffa någon idag..Hellre själv än att bli sviken..Om ja blir utsatt för detta igen då handlar ja annorlunda är sist..Pung spark och tre stamp! Man är värd så sjukt mkt bättre...
Alla som tänker: " Det va bara en gång och han/hon kommer inte göra om d.." Svar: Jo det kommer han/hon att göra!

Och när man ser BB vill man va nykter i hela sitt liv..


En känsla...

Jag va ute efter en speciell känsla när ja köpte, rev och började bygga upp denna lägenhet..Jag känner att ja hittat den!


Vår..

Utanför fönstret slår våren ut,
Marken blir grön igen
Allt som var dött väcks till liv....


RSS 2.0