Ett snabb besök "där nere"..

Och sen upp igen....En dag som började som skit fortsatte helt underbart på jobbet (Emelie är tillbax:) och sen va ja hos Martin hela kvällen! Nu sommarfin i håret och massa skratt rikare! Underbara människor ja har i mitt liv! Plus att en Bilj till Borlänge är bokad..På torsdag morgon åker vi! :)

Ensam...

Länge sen man kände sig så här tom..
Vill ingenting just nu..vill bara ligga ensam hemma i flera veckor....Men samtidigt är ja fruktansvärt trött på mig själv..
 

På väg...

Sitter på bussen på väg mot Ö-vik! Men chauffören verkar inte få igång bussen...Han blåser och blåser i alkolåset..;) Nä.., nu så! Drygt 1 timme kvar! En liten fjortis pratar med sin kille i telefon, en annan lyssnar på alldeles för hög musik..Min kropp klarar inte av att åka buss...Blogg appen funkar inte så kan inte lägga upp bilder nu..Lägger in en här sen..Så gör vi!! Inte mkt som funkar..

Hjärnsläpp

Heeeeeeej!
 
Idag har ja tänkt mycket på fester..Det är nåt speciellt med dagarna efter...Det ligger verkligen nåt i luften! Ångest för vissa...glädje för andra och en massa frågetecken för den tredje och kanske den fjärde! Vissa förändrats helt i mina ögon, andra lyfts! Jag blir alltid lika förvånad av vad en fylla kan göra och förstöra! Eller man kan ju inte skylla på alkoholen..Den förstärker bara känslor och avslöjar vissa mer eller mindre! Kanske d rätta "jag" kommer fram och i vissa fall gillar man inte vad man ser...
Men jag blir lika försvånad varje gång hur vuxna människor fortfarande inte vet hur mkt dom klarar av att dricka! Förstår inte hur d går till...att man inte har den där spärren! Sen att man helt tappat förståndet och tror att ingen ser det du gör...Man tänker inte på att folk har ögon, öron eller i värsta fall kameror... Jag tycker det är bra när folk har kameror och speciellt andvänder sin mun när andra personer far illa pga idioti!
Personligen så tycker jag att alla ska få släppa loss på en fest..Det är inte så...MEN det kommer ju alltid en måndag. Beror på vilken fest man är på, men man ska du nog tänka både en och två gånger om det verkligen är just den kvällen du ska släppa loss på. Speciellt om du har en högre roll...Är ett ansikte utåt! Där ett förtroende lätt bryts...Man tappar respekt..En roll du kanske fick av en speciell anledning! Och folk kommer prata, tycka till och gissa sig till varför du fick den..! (Och med "släppa loss" menar ja inte dansa och ha kul...)
 
 När man jobbat så länge med samma personer så är d ju som en familj! Så när vi har personalfest så umgås jag med mina bästa vänner, som också är det privat...vilket är väldigt skönt! Jag är mig själv och trygg rakt igenom, men jag gillar att ha kontroll och skulle aldrig någonsin glömma bort vilka som faktiskt finns runtom mig..
Jaja...lite av dagens funderingar!
 Nu måste ja packa klart...Åker till Ö-vik imorgon!
Sen soooooova!
 
 

Vem ska ja tro på tro på tro på när......?

HOOOHOOOOO!

Tänk att man ska vara så sjukt trött efter en fest...Det tar ju några dagar innan man är tillbax! Kanske är åldern..;) Men äsch..Finns ju inget bättre än att bli äldre!
Idag har jag så där stora vardagsproblem igen..Bokat tvättstuga och är van att ha tvättmaskin hemma, så nu blir d ett jäkla massa spring! Nä, ska man hitta nåt positivt så är det ju bra att allt blir tvättat när man bokar så här...
Men man får ju inte klaga på nåt..Nu skulle dom där som alltid ska vara sådär glad och tacksam ha sagt:" Tänk på dom som aldrig kan tvätta.., som inte ens har vatten!!! "  Jo, jag tänker på dom också mitt i allt vardagslyx och lyxproblem! Varje gång ja tar en klunk vatten tänker ja på hur bra ja har det..

Känner mig lite ur fas..Lite trött på folk, men samtidigt trött på mig själv och att va ensam..Kan va att jag bara är trött..För ja behöver ju va ensam..Eller så är det så att jag är lite förstörd här längst inne från mina senaste år och det har kommit ikapp mig...! Jag behöver nog bearbeta och landa och det ska få ta den tid det tar! Efter ett långt förhållande blev ja tok kär....igen! Har inte erkänt för mig själv, men fan så kär jag blev! Han hade allt...Allt utom mig! Han gjorde mig glad, lugn och pirrig...En gammal kärlek blev ny och lika som då tog han mig med storm..Och det blev ett stort slag i magen på mig precis när ja sänkte garden..Om ja hade en mur runt mig förut så är jag nu för tiden totalt byggd av pansar! Jag gillar d sådär..Jag gillar mitt gamla ja mera..Då ja faktiskt kände nåt, kände värme, vågade chansa och vågade tro på någon!
Jag känner mig sjukt kluven i allt...Jag har bestämt mig för att bara luta mig bakåt och försöka andas och bara åka mé! Jag behöver folk som drar i mig just nu..Jag älskar dom i min närhet som gör det! Jag behöver det och jag behöver känna det..Trots att det ger mig panik ibland pga att ja måste ta beslut..
Men jag kämpar mot mina små kompisar som sitter på en varsin axel och skriker...Ser ni dom?

Sitter och läser på om mig själv..

Förstår sällan hur ja själv funkar...Så läser på lite...Info hämtad från dagenshoroskop.nu

Stjärntecknet Vattumannens egenskaper

 
Vattumannen är ofta före sin tid och väljer att gå sina egna vägar. En egensinnig nytänkare som eftersträvar frihet och oberoende. Vattumannen är självständig och har ett stort frihetsbehov. Vattumannen ogillar inblandning från andra. Lyssnar gärna på råd, men gör i slutändan allting på sitt speciella sätt. Ofta mot strömmen, djärv, företagsam och idérik.

Vattumannen är en stor humanist som gärna engagerar sig i sociala frågor. En vid och framförallt brokig bekantskapskrets är kännetecknande. Vattumannen blir lätt uttråkad av det vanliga, monotona vardagslivet. Den som är präglad av detta lufttecken föredrar omväxling och har en dragning till udda, kreativa människor som har förmåga att leva efter sina egna normer.

Vattumannen har ofta annorlunda intressen och okonventionella åsikter och kan vara bestämd och oberäknelig. Vattumannen följer sina impulser och kan upplevas en smula nyckfull och rastlös. Många upprorsmakare, rebeller och trendsättare är präglade av detta tecken. En djärv och företagsam läggning är kännetecknande.

Planeten Uranus är tecknets härskare. Den enda planet i solsystemet som inte följer ett givet mönster utan har sina egna astronomiska regler! Det oväntade, originella sättet att förhålla sig till omvärlden är kännetecknande för Vattumannen. Envis och bestämd, hopplös att påverka och styra, men härligt uppfriskande med sin ungdomliga rebellanda och företagsamhet!




Råttan egenskaper - kinesiskt horoskop

 

Råttor är kreativa, problemlösare, hyperaktiva arbetare och mycket sällskapliga. De har en charmig och utåtriktad personlighet men bakom ytan finns en slug och lyckosökande karaktär, ibland aggressiv. De är mycket nyfikna och vill lära sig om allt. Deras sökande och snabba beslut leder inte alltför sällan till komplikationer, både i affärer och kärlek. De tar stora risker och har sällan en och samma partner, de uppfattas ofta som oseriösa. Risktagare som de är älskar de att spel och hasard i alla dess former.

Råttor är mycket charmerande och drar till sig beundrare. De har en aktiv personlighet och lätt att skaffa sig ett stort umgänge. Fest och stora tillställningar är deras melodi, gärna av den mer exklusiva sorten. Råttor är smarta och lyckas oftast mycket bra med vad de engagerar sig i. De anpassar sig väl till yttre omständigheter och ser nya utvägar där andra går bet. På ytan verkar råttor oftast lugna och i kontroll, men deras ibland osäkra och aggressiva karaktär kan ställa till med stora problem.

Råttor är svaga för pengar och är ofta engagerade affärsmän. De är oppurtunister och vet hur man tar tillvara på tillfällen som dyker upp. De kan ta stora risker och gå mycket långt för bli välbärgade och framgångsrika i sin karriär. Men de är alltid generösa mot familjen. Deras girighet är en svaghet dock och de har alltid svårt att motså realisationer och kan förköpa sig på meningslösa ting.

Råttan passar bäst med oxen, draken och apan. Råttan passar mindre bra med haren och hästen.




Cypress - egenskaper keltiskt horoskop

 
Cypresspersoner är svåra och de vill vara annorlunda. De avskyr allt som är konventionellt och alldagligt. De letar efter det spirituella ljuset, älskar konst och det ovanliga. De är väldigt vakna och ser något speciellt i allt och kan till och med öppna andra personers ögon för saker som cypresspersonen redan ansåg vara normala. Unga cypresspersoner är entusiastiska inför allt omkring dem. Så om deras törst efter kunskap leder dem in på mörka stigar behöver de guidas tillbaka till ljuset. Förutom detta behöver de inga restriktioner, de behöver framförallt frihet!

Cypresspersoners styrka är deras realistiska intellekt som låter dem upptäcka världen. De letar efter oberoende, frihet och debatter. De vet inte vad leda betyder. De är kreativa, okonventionella och är av en livlig och uppfriskande natur. De är sällan ensamma och utbyter aktivit sina ideer och frågor med andra människor. De har även ett rikt inre liv vilket gör dem lite mystiska för omgivningen.

Cypresspersoners svaghet ligger definitivt i deras tendens att vara annorlunda. Om de inte hittar ett lämpligt medium för att uttrycka sig genom förvandlas tendensen till ett tvång. Cypresspersoner kan inte hantera tvång vare sig inifrån eller utifrån. Resultatet blir att de blir ironiska och extremt sarkastiska och att de inte visar hänsyn för något. Detta kombinerat med att ingen vet hur de ska förhålla sig till dem gör att omgivningen tenderar att helt enkelt hålla sig borta från dem.

Cypresspersoner är av en mystisk natur och har därför en attraherande effekt på andra. Deras partners måste vara uppriktiga, starka personer som verkligen vet vad tolerans betyder. Cypresspersoner behöver en partner som de kan utbyta tankar med och som inte är rädd för att hantera skarpa mentala och känslomässiga svängningar. Men med en cypressperson vid din sida förvandlas livet och kärleken till ett äventyr.

Datum:
26/07 - 04/08
25/01 - 03/02

Ont men glad!

Sitter här och funderar på gårdagen! En personalfest...Det började på dagen och såklart så va man för kallt klädd...för satan va kallt det är här uppe nu! Jag tror att dågon har ställt in Juni...Kalla vindar och regn..På kvällen va det middag och sen spelade Patriks combo..En grym kväll med mkt dans och skratt! Så svin ont i fötterna nu...Hade nya skor också..
Känner mig allmänt förvirrad i mkt..Inget ja pallar att ta just nu, men det är ett under att jag vet vad jag heter...
Jag saknar mina syskon så himla mkt...=( Tråkigt att alla i familjen snart bor på olika ställen! Jag och mamma har ju varandra iallafall....
Nepp...Ne, nu börjar det bli dags för sängen..Helgerna springer ju iväg så det är ju jobb imorgon! Har typ sovit bort halva dagen känns det som!
Mammas födelsedag va det idag!!! Grattis fina älskade mamma....♥ Tack för tårta och middag!

Hoppas er helg varit bra!

Jag pratar väder..

Är vi inte fruktansvärt trött på detta väder? Höst känsla och regn...
Ge mig en sol, en strand, en drink och en fin vid min sida....
Tack!

Mys kväll...

..blev en middag som också va väldigt mysig...Det är så härligt när man kan skratta så mkt så man gråter...Jag verkligen älskar mina underbara vänner! Vissa personer klibbar sig fast direkt och man vägrar släppa dom! Man kan prata om allt..dela med sig och man vet att dom gör likadant tillbax..Ge och ta! Vilket ja tycker är väldigt viktigt! Man förstår inte hur man någonsin skulle klara sig utan dom..Tack för att ni finns och förgyller mina dagar..Även ni speciella som inte va mé ikväll...Ni vet vilka ni är..Saknar er! 💗
Pussar


Saknaden är stor...

Min favorit vägg har kommit på plats.. Du fattas mig! :(


Ett hem!

Jag börjar få ett hem..Hjärtat har börjat flytta in med resten av kroppen...


Fokus!!

Jävlar vilken blick!!!! Kööööör Sverige köööööör!!!


I´m glowing...

Jag känner mig så stark just nu...Mkt på gång och så mkt att se fram emot...Roliga möten, fester, får ta hand om mig själv, hinna ikapp, känna, tänka, inte tänka, köra, bara va....Ja den här sommaren är min så passa er eller passa på...! Jag glöder...

Nu en snabb dusch..sen fooooooootbooooooooll!!! KOM IGEN NU SVERIGE!!!!!


Bojkottar dagen..

Idag skulle jag vilja ha massa regn ute..Kallt och regn! Jag vill ligga inne i soffan och slippa känna att ja borde gå ut! Är så trött på allt idag..Jag vill ingenting! Vill inte känna, inte tänka..Bröt ihop inatt pga en anledning! En anledning som jag inte tar upp här..
Ja skulle vilja flytta min lägenhet till en annan stad! Jag trivs som fan i den.., men den ligger väldigt fel nu..Staden är för liten för oss båda..


Saknad!

Denna saknad gör mig sjuk..Jag längtar redan min lilla skrutt så mkt att det verkligen gör ont!!! Han är mitt allt! Han ger mig så mycket kärlek och där behöver jag aldrig fundera på om den är besvarad! Han är alltid glad..Och blir han ledsen så går d över på 2 sekunder, efter en kram eller så!
Varför ska Sverige vara så långt? Och när Elliot lägger huvudet på sne och ser ledsen ut och säger: "Annica, varför bor inte du i Göteborg?" Då börjar man fundera...Nu är d bara jag och mamma kvar i den här stan..Syster (som är nybliven ekonom och snart civilekonom) har tagit med sina godingar och flyttat till Ö-vik med Micke! Dom hyr ett hus där numera..Bror (som jobbar som brandman) med familj ska hyra ett radhus i Gbg och har nr 2 på väg..Och så va d ja kvar..Den här lilla skitungen som aldrig får någon ordning på sitt liv..Ingen utbildning, ingen familj på långa vägar och ingen framtidsplan...Känns sådär! Tur man får njuta av andras lycka!


RSS 2.0