Är kass på att dela med mig...

Just nu har ja så mkt att skriva..Har så mkt att behöva lätta från mitt hjärta.., men ja kan inte!
Känner mig bara tom och färglös just nu...:(


Längtan!

Idag är den större än någonsin..Shit att man kan sakna någon så här mycket! Ja gillar att det är så självklart..Har varit livrädd, men ändå inte kunnat springa åt andra hållet! Det här är nåt speciellt..


Lördag i Ö-vik

Idag kom ja till Ö-vik..Syster skulle sjunga på dop och ja hoppade in och la stämma på henne! Så roligt när man kastas in i något..då hinner man inte bli nervös! Roligt va det..:) Bra dag...Men saknar fruktansvärt mkt!!


Tillbax till vardagen!!

Haft en hektiskt tid ett tag...En av mina bästa vänner sen gymnasiet blev 30 och hade fest! Jag hade målat en Dave Grohl tavla till honom plus att jag startade en insamling till en Nashville resa..Fick ihop till hela resan och lite till och målade en tavla som presentkort! Jag, Erika, Andréa och Lina hade övat in en Foo Fighters låt till honom som vi sjöng plus att dagen innan festen ringde han till Erika.. Hon och ja skulle möta upp honom på stan, men han va på väg hem! Hon pratade på högtalaren pga att hennes telefon är trasig! Jag hörde att det där samtalet inte fick gå förlorat..En rolig, lycklig fylla så jag tryckte på REC på min mob..Jag och Erika träffades morgonen efter (då festen skulle äga rum) och skrev ner hela samtalet.. Detta spelades upp på festen och vi delade ut texten så alla kunde hänga med! :) Succé!!! Kommer lägga ut det här senare...
En perfekt kväll med fina människor!
Värt allt! Nu sitter jag på tåget på väg mot Sthlm!!! Ska ner med två tavlor och ännu en mysig hotellnatt som väntar..


RSS 2.0