Har hittat mig själv..

One way or another I'm gonna find ya
I'm gonna getcha getcha getcha getcha
One way or another I'm gonna win ya
I'm gonna getcha getcha getcha getcha
One way or another I'm gonna see ya
I'm gonna meetcha meetcha meetcha meetcha
One day, maybe next week
I'm gonna meetcha, I'm gonna meetcha, I'll meetcha


Juldagen..

Blev d skoter sen kom syster, barnen och mamma! Alla barnen (utan Kevin såklart) och ja dansade och pappa spelade dragspel..Underbart! Sen kollade bror om hans gamla takter satt i..och d gjorde dom! Efter 25 år, så satt låtarna kvar...


Underbar jul!

Ja har haft en tok mysig jul på alla sätt å vis..Fina fina familj och underbara barn..Först kom bror med familj dit och vi busas och gosa i 4 dagar..Skoter, 4-hjuling och bus i snön! Och massa mys framför brasan! Elliot ville sållar sova med mig och ingen är gladare än jag!


Längtan är stor!!!!

Men kan det bli fredag någon gång...!?!?!? Idag ska ja lägga mig tidigt! Ska packa väskan nu och göra klart allt ikväll..Annars brukar jag packa klart på morgonen! Men inte nu...Eh, får se hur det går! Den här fredagen kommer bli så bra på många vis! Ska inte gå in på allt..d får ni se efter imorgon!
 
Nu blir d packning och storstädning här hemma..På juldagen ska vi vara här innan utgång och ja vet ju inte när jag kommer hem, så kan va skönt att ha det fint här! =)
 
Nä...nu fastnar ja här också! Allt för att inte packa!
 

Julrusch!

Idag har ja stressat på stan och köpt klappan...Alltså jag tänker alltid att nästa år ska ja va i tid! Jag hade planerat att ta en London resa i år igen och köpa alla julklappar där, men så blev det ju inte!
Men ja vet att om jag skulle köpa alla i tid..så skulle ja ändå vara ute och köpa något nu! För då får man veta vad folk önskar sig eller så kommer man in i rätt stämning på nå vis! Det här är jul för mig och då ska det va så! Men det blir ju bättre för ekonomin om man får dela upp det lite! =) Svårast är att inte köpa saker till sig själv när man är ute och halkar runt så här..=)
Detta år blir det ingen gran här hemma..=( Jag har alltid gran...RIKTIG gran! Annars är det ingen mening..det ska lukta sådär gott och bli sådär extra levande här hemma..Men inte i år! På fredag åker jag bort och kommer inte hem förns juldagen! Juldagen hemma kan man inte missa! Vad som helst kan hända..och ja är redo!

Det här mé jul hörrni..

Såklart tycker jag att det är jätte mysigt..MEN, idag när ja tänkte på julen så kände ja mig sjukt ensam..Jag kommer ha en fantastiskt härlig jul med underbara och kommer absolut inte vara ensam..Men just det där att man inte har någon som är min hos mig..om d är en partner eller barn som tänker lite extra på en..Det är en speciell känsla och är man själv så blir man lite extra ensam en sån här årstid! Det är bättre att vara själv på sommaren! Men ja får ta igen allt när min tur kommer..Om den nu gör det..Får passa på att tänka enbart på mig själv! Just nu känns d sjukt långt borta..,men..


Hur söt får man va...

Så liten, men kan varje liten detalj i dansen...
 
 

Möten..

Det är väldigt delat med känslor nu för tiden och det är ganska sjukt hur man tänker annorlunda och enkelt nu i den här åldern...Usch, där sa ja det.."i den här åldern.." Man ser lite annorlunda på saker! Jag försöker just nu att hålla mig till dom som gör mig glad..Förut så letade man nåt hela tiden...Man tänkte att "tänk om ja träffar någon nu och så kommer "han" runt hörnet!  Eller så ville man bara vara fri, för man trodde livet tog slut om man blev "fast"..Man va så osäker..Nu blev ja tillsammans ganska tidigt...Va ju bara 19 och vi flyttade ihop direkt och köpte lägenhet och allt d där..Han va 20...Vi va sen tillsammans i 8 år! På gott och ont! Vi gick igenom mkt tillsammans och det kommer alltid betyda mkt, trots alla svek!

Jag har gillat mitt singelliv...Ibland känner man sig självklart lite ensam, men jag har helt underbara vänner som finns där jämt! Det är väl d där att ligga och mysa i en soffan man saknar...Man saknar goset! Men man behöver ju inte vara ihop för att mysa! =) 
Jag älskar att bli äldre..Man säger vad man tycker och skippar det där med spel och att va svår! Och det handlar inte om att ja inte har tid med sånt..för tid har ja..FAKTISKT! Men, ja är så trött på att dra fram allt ur en person...Att behöva gissa sig till allt är inte min grej...
 
Träffas man "fel tid" så tycker jag att man ska skita i det och ta det för vad det är.. Folk tänker för mkt istället för att ha kul och bara känna!
Det är komplicerat att få ihop allt..Men en sak ja är säker på det är iallafall att jag känner sjukt mkt och att jag älskar mig själv mer nu än ja någonsin har gjort!  Försöker ja iallafall övertala mig..;) Nä, jag är stark och det gör mig lycklig...
Alla behöver en paus mellan långa förhållanden för att hitta tillbaka till dig själv.., men sen finns det en risk att d går för länge och man blir bekväm!
Jag tror att ja kommer titta tillbax på den här tiden och känna att det va grymt roligt...Nu ska ja bara försöka övertala någon om att resa någonstans med mig..D är ett av de svåraste i denna singeltid!
 


Pyssel å knåp..och nysa!

Hur kul är det att vara sjuk då? Ja har varit hemma pga av feber och en dunderförkylning..Har varit dålig i omgångar och blir ju aldrig frisk om ja inte vilar ut d...
Idag tog ja mig ut en sväng och mår nu mkt bättre!
Det är fint nu när nästan hela Storsjön ligger..Fåglarna har bara lite öppet... Hoppas ni andra njuter av kylan lika mkt som ja gör...


Men va?

Nä..d här killar går inte hem! Kanske förr när man va osäker o inte visste bättre..man tröttnar! Nä...Orange, blå, röd, grön och svart (va snygg, men inte veta om d..) skulle va ganska jämn stor på mitt cirkeldiagram..Kanske blå liiite större...Ja gillar att va glad och ja gillar d enkelt! Nä, nu ska mitt feber huvud få vila!


Uggla och ja kan inte nej...


Underbara kyla!!!

Svin kallt ikväll när ja va på väg hem från gymmet..


RSS 2.0