TRÄNING= Bästa ja vet!

Fyyyy faaaaan va gött!
Jag va så less och grinig nu på eftermiddagen..Men efter en middag, en timmes rask promenad med Ninja och sen ett Pump pass på det så blev den här kvällen helt underbar!
Sjuuuukt underbart att få rensa huvudet och bara köra!
Det va så jobbigt så d smakade blod vissa gånger, men d är fan värt det..När jag gick hem så skakade allt som 17....Nu blir d chema på gymmet..Nu jäklar finns d inget stopp! D ska bli ordning på kosten och träningen..Nu blir det minst 3-4 ggr i veckan!
Jag ska ha den kropp jag vet att jag kan ha....på Bali...=)
Det kanske inte blir så mkt bloggning..Får se!
Jo..Köpt en ny bikini till Bali....Lite döskallar på...Va tycks? Jag ber om ursäkt för min sportbh rand..;)


Lugna puckar...

Mys i Delsbo...Madrass, brasa,bastu, mys i solen och mys med småsyskonen...





Dom är så fina med varandra mina små sötgrisar...


Sitter och planerar in nästa Sthlms resa...Börjar längta redan efter staden med puls...

Nepp..Nu ska jag ta mig ett bubbelbad innan solsidan!


Delsbo helg..

Är hos pappa....Sviiiin trött så måste sova nu, men jag lever och kommer blogga mer imorgon!!!
Puss puss

Ps...Bali resan är bokad och betald...tihi!!
Snart så.....



Måste landa...

Min helg va väldigt intensiv..Som hela mitt liv just nu! D händer och har hänt så mkt konstigt på slutet som jag inte har någon kontroll över...Ångest attacker, sen lycka som snabbt går över till panik igen!

I torsdags satt jag mig på tåget igen och den här gången va mamma mé...Vi åkte mot Sthlm....
Så här mysigt hade vi det i fredags..
Fasters solstråle..



Sen så satte jag rumpan på tåget igen på lördagmorgon för att se och lyssna på Treadstone hemma....Och då åkte jag också samma tåg som dom, så tågresan blev lite roligare. Sen spelade dom på O´learys!
Svin lyckad kväll...

Världens bästa pojkar!

Jag ska till Bali...Har bestämt mig...Kommer åka själv och vara borta 1 månad..Helt underbart..Trött på att vänta på att någon ska följa eller behöva tjata på att nåt ska hända....
Ska bara boka..Men om ca 2 månader så är jag där...
Köpte några nya kläder också..Den vita är till Bali....I den ska jag sitta på stranden i solnedgången och hitta mig själv!


Nu ska jag ta det ganska lugnt ett tag! Ska inte resa på några veckor...Kommer va hemma iallafall 2 helger!


Just idag är jag stark, just idag mår jag bra...♫ ♪ ♫ ♪♪ ♫ ♪

Eller hur va det där!? Just nu är jag stark! Jag fick ett litet lyckorus i kroppen en stund...
Och det beror på att ja fick ett facetime samtal från bror och Elliot och han lyser upp hela min tillvaro det lilla kraket! Guuuud va faster längtar till fredagmorgon...Då får jag smusas....=)


Ne...Jag håller på att tvätta inför en Sthlms resa över helgen....Jag och mamma åker imorgonkväll...

 Nu ska jag först ut och gå en promenad med Linnet!!Tacka vet jag Linnet...=)



Far å fläng

I fredags blev det lite afterwork och tittade på våra nya lokaler!Va inte alls upplagd eller på humör, men d blev d ändring på tack vare Hanna och Mia!!! Guuud va jag skrattade! Tack underbara vänner....

Sen på lördagen så packade jag och mamma in oss i bilen och for mot Åre! Såg Rix konserten på torget, sen åkte vi till stugan vid bygget där ja skulle bo med bl.a Erik och Jocke Stenhammar...Svin kul va det!Jag och båda Jocke gick och bastade på bygget! Guuuud va skönt...Jag älskar att basta och såklart så hade jag mé en bikini ifall att...Dom trodde att jag skulle flytta dit med all min packning!!! Hahaha...Bröderna Stenhammars gick på den slutliga rix middagen och jag, Marie och den andra Jocke (Helt underbara människor....=) va kvar i stugan och tittade på Mello och åkte iväg och köpte mat...
Sen gick vi på Bygget och såg Danny spela..,men stackarn hade migrän så d blev bara 2 låtar för honom!!!
=(
Sen blev d party med massa roliga underbara jag inte träffat på länge..., men jag, Jocke och Jocke jr gick hem innan stängning...Vilket faktiskt va skönt!Speciellt så här idag och efter min vecka...Sjukt bakis i onsdags och en AW i fredags...
Men har legat på en madrass på golvet och d va så satans kallt i stugan så har legat och skakat hela natten!
Mamma mitt lilla guldkorn hämtade upp mig idag och vi åkte och hälsade på i Mörsil en sväng..
Men..nu är jag hemma och varm!
Ska lägga mig tidigt ikväll för jag är SÅÅÅ trött!Lär bli mkt jobb den här veckan, sen blir det eventuellt Sthlm på torsdag en snabbis...eller hela helgen!!Far å fläng, men....
Vart ska sleven va om inte i grytan!??


KUL


Tänk va man utsätter kroppen för..Frivilligt!!

Heeeej!!! Fyyy FAAAN vilken helvetes dag!!Jag har aldrig varit så här bakis!!!Det är d sjukaste jag varit mé om!!Har inte tagit mig upp från soffan..Har varit sjukt hungrig,men så fort ja tagit en tugga så har d växt i munnen!!Jag tog mig upp 20 min innan vi va tvungen att gå till pendeln..Men satan va roligt d va..Bara början va ju svårslagen..Middag mé Limpan..:) Underbart roligt att få skratta med dig igen..Sen gick vi dit och d va riktigt roligt att träffa grabbarna igen!!Och dom är sååå bra...Ne..Nu måste jag sluta skriva för mår lite illa..Men en svin rolig kväll med MASSA (för mkt..)sprit långt in på morgonkvisten...!Och nästa helg kommer dom upp till Östersund och spelar så då blir d på't igen..Voi Voi Mä!!!Tog inga kort igår....Inga alls!!Hm..

Lååång tågresa!!Lite Loosegoats i lurarna gör susen..

Men fy va segt..Känns som den här resan kommer ta sjukt lång tid!!Mycket som snurrar,men som ja verkligen inte kan göra något åt!!!Det är ingen idé att sitta och fundera, gruva sig, vända å vrida på allt...Hör du d hjärnan!?!?Det har du inget för..För detta kan ingen påverka!Nu är det bara att vänta och se..Nu får tiden och ödet göra sin grej...Mkt folk på tåget..D är det värsta mé att bo nära Åre!Äntligen så får ja pussa på lilla Elliot också...Lillskrot!!! Imorgon väntar en rolig releasefest..Jag ska ha kul!!!Jag ska ha svin kul oavsätt!!!Min fina Kimsan ska mé och vi kommer fira oss!!!:) Det bjuds på en Jäger och grym musik!!D här blir bra...Jag vet att det blir bra...Jag hatar att jag är en tänkare..för jag har hunnit måla upp sååå många bilder i min hjärna redan som inte är bra för mig!! Varför? Det finns ingen anledning...Köööör Olsson...KÖÖÖÖÖÖÖÖR!!!!

Men fy fan....

...Va less! Idag är en riktig skit dag...Fy fan va trött å less ja är...Ser inget hopp för framtiden alls idag!Allt är bara svart och skit tråkigt!!!Allt är bara snurrigt och förjävligt helt enkelt...Ensamt och jävligt! Och d kommer ja va tills ja dör..
Hoppas d går över fort...
Man kanske ska ta sig en promenad!!
Lägger in några bilder från min favvo serie...Bunny Suicides...Den tar mig direkt tillbaka till Trånkan å skratt på toa..Han gör ALLT för att få dö!Men på ett roligt sätt..


Äntligen har Mello cirkusen börjat....=D

Heeeeej!

Jag är så glad att alla mina favvisar gick vidare!!! =) Kuuul...Längtar redan till nästa lördag!!!Hur ska man palla att vänta!?!?!?!

Igår va Mia, Ramona och Linnea här och firade mig för att jag fyllt år!! =)
Vi hade ett litet bus på gång och hade köpt skumpa....för att fira att Mia ska gifta sig..=D
GOTT

Idag har jag haft en massagekund..Hon va så liten å söt och hade så ont..Hon sa att hon kände sig bättre direkt och ville komma tillbaka nästa vecka!! Kul! Jag va väldigt trött, men d gick bra!
Syster, Milo och mamma kom hit och fikade! Mamma hjälpte mig att byta gylf på ett par jeans! Tack! Gylfen på mina röda gick sönder bara sådär...Typiskt!!!
Sen blev d en liten lyx middag..=) Nyttig, lätt och goood...
Lax rullar fyllda med keso, rödlök och pesto!! Mmmmmm

Ne du....Trött som få och ikväll blir d tidigt för mig!
Imorgon ska jag packa för en resa mot Sthlm på måndagkväll!!!! Underbart roligt....En snabb resa, men hinner gosa med Elliot, bror å Sara, Limpan (iiiiiiiiiiiiii) för lite rolig Releasefest..och förhoppningsvis några till!!!
Puss å sov så gott alla fina


(Lista 2)-21 Ett ögonblick

Det är konstigt d här med ögonblick...Finns så många..D kan va ett ögonblick som gör att man förstår allt..ett ögonblick som gör att du vill förändra allt, ett ögonblick som gör att du fortfarande känner hopp, Du kan ha ett speciellt ögonblick med någon annan..
 Eller ett ögonblick när du är ledsen..Jag hade ett sånt ikväll..ett där jag va ledsen! Och d va verkligen ett ögonblick..Ett tomt hem och allt blir så påtagligt! Jag kände mig ensam och tom och gör fortfarande..Jag känner mig misslyckad och inte värd att kämpa för! Tårarna kom..,men faktiskt bara för ett ögonblick..Men jag har svårt att gråta mkt å länge nu för tiden..
Smärtan i bröstet är kvar!
Men den ska jag ut å försöka gå av mig nu..
Ska möta upp Linnea för en promenad...
Tar upp här sen igen...


Nu har jag kommit hem..D kändes lite bättre..Lite tungt att andas, sen ringde mamma! Och ni vet ju hur det är att prata med mamma...Om någonting inte är alldeles bra och så ringer mamma..Då faller tårarna!Fast jag behöver det...jag behöver gråta! Den värsta känslan jag har är att känna mig så här ensam. Jag vet att jag inte är ensam..,men ändå den känslan är inte kul!
Jag har världens bästa vänner..! Dom får mig alltid att skratta och det är ja så glad över..Men jag pallar inte att vara stark..
Några personer som betyder mkt för mig skulle man vilja hörde av sig för att bara höra hur man mår..Dom hör aldrig av sig! Jag är så fruktansvärt trött på att alltid dra i trådarna...I allt...
Jag vill att någon drar i mig!!!Jag vill känna mig omtyckt och saknad..
I detta ögonblick är Ankos inge glad..Tårarna har börjat falla och d känns som dom inte kommer kunna sluta ikväll! Jag känner mig tom, misslyckad, ensam, ledsen och vilsen...
Jag ska ta mig en varm dusch, sen krypa till kojs...Är för trött för att tänka och är för trött för att vara ledsen!
Jag pallar inte att vara stark om så bara för ett ögonblick..
Men d måste gå....Det MÅSTE gå...


Jag 27!?!?!!?Oj, va gammal.....

Vad är d för en dag..?Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är världens bästa Olssons födelsedag..
HURRA HURRA HURRA!!
♫ ♪ ♫ ♪♪ ♫ ♪ ♫ ♪♪ ♫ ♪
(Inge ego...;)
Men tack alla fina i min närhet som gjort denna dag underbar!!!
Mamma, Henke, Tobbe, Diana, Erik, Danne, Erica och barnen va här och åt Tacopaj och sen tårta och daimkaka...Mmmmm!!! Barnen stod för fin musik....=)


Fina blommor..

Jag älskar att få blombud....Jag älskar när telefonen ringer och någon säger: "Vi har blommor till dig.." Jag blir sååå glad...Att någon har tänkt på mig så långt bort....D va min finaste Limpa i år igen!!!
5 dagar kvar..sen ses vi!!
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Behöver dig!

Tack alla fina för underbara presenter och fina grattis hälsningar på facebook och sms....över 100 hälsningar på fejjan......Sjukt roligt!!


Sen vill jag skicka en tanke till en nära idag och beklaga sorgen!


Listan nr 6– Typ av killar jag faller för

Gjorde precis ett test på Veckorevyn...

Du faller för: Den oberäkneliga killen 

Precis när du tror att du fått kläm på den här killen så visar han upp helt nya sidor. Han avskyr allt vad stabilitet och trygghet heter och vill helst bara vara överallt, hela tiden. Var tydlig mot den här snubben från början så att han inte även ser dig som ett tillfälligt nöje...


No shit sherlock.....Men va jobbigt om d ska behöva va så...


Ne...får inget gjort...Nu måste jag dammsuga för imorgon är d den värsta dagen på hela året..
Jag brukar känna mig så ensam den här dagen....


RSS 2.0