Panik känslor..

Skrev ett låååångt inlägg nyss...Men allt låter bara desperat..Ja är inte d. Bara lite ensam och fruktansvärt trött! Ja är sjukt kräsen och har bara en sån där dag då ja tycker alla har, väntar och pratar barn..Ja är tyvärr så långt ifrån det livet...Vilket gör mig ledsen för va ja sett hittills så finns d väldigt få killar som verkligen har d där ja letar efter..Och om dom har det.., då är dom upptagna eller för dumma för att insé hur bra vi är..Eller både och!
Imorgon kommer iallafall min plupp hit..Och hans föräldrar. Plus det lilla pyret i Saras mage..Ja ska ju bli faster igen....:)


Lika som bönor!?

Näääää....Fick höra idag av min vän Sanna att vi är jätte lik i vissa filmer..Ja gillar verkligen inte henne som skådis, men d va bara utseendet...;)
Ja ser d inte..men kul! :) Ja brukar bara va lik min syster...


Världens godaste!

Ni måste testa denna om ni missat...Ja tror den läker magkatarr...Håller tummarna för d..
:)


Påsk

10 dagar ledigt med min fina familj väntar...Åh va mysigt!!!!


Sicket fölk...

Det töntigaste ja vet det är när någon tar bort mig som vän på fb bara för att man inte tycker lika om något eller när någon inte kan ta att man säger ifrån när man känner att man blir fel behandlad..Ja fixar inte personer som tror dom vet allt om mitt liv och mina känslor bara för att dom läst om mig! Och som säger hur ja ska känna eller tänka!! Ingen mer än ja kan förstå hur ja känner! Jo, mina riktiga vänner gör det..dom som ringer och bryr sig och som inte tar bort mig bara för en tönt grej! Även om ett trasigt golv är ett "lyx problem" enligt vissa så va det ett fruktansvärt stort slag i magen just då efter en sjukt jobbig tid! För mig betyder detta golv mer än ni kan ana! Man kan inte förstå om man inte levt exakt det livet jag har levt...Eller om man inte kan lägga känslor på "döda ting"..Jag kan det och jag förtjänar det här!!

Annars är ja trött! Tog en ledig dag igår eftersom ja gick bet mé min timmervägg! Måste vänta på hjälp från en som kan..Satt reglar och började skruva..men satan va sne väggen är! Ja har ingen ork! Nä, jag tar hjälp till det här..Ikväll målar ja pianot..Men kände den känslan att ja inte ville hit..och d är inte bra!
Kram alla fina!


Matt..

Mitt huvud strejkar..Ja har inge minne..Ja glömmer bort meningar medans ja säger dom..Vet inte vart ja är, vart ja går eller hur man typ häller upp mjölk! Sjukt! Känner inte igen mig själv..Måste börja lyssna på min kropp nu. Har haft ett sjukt tungt år..Speciellt halvår så nu måste ja börja andas och ta detta på allvar! D här sägs va första stadiet till att gå in i väggen..
Ikväll hade ja ledigt..Men är ju aldrig riktigt ledig i huvudet! Så mkt som fortfarande hänger över mig..
Snart kommer iallafall den här lilla killen till mig...<3
Godnatt


Glad..

Nu är ja glad att ja inte gick ut..Klev upp i tid..eller inte i tid..Men Larry va så snäll och kom och hämtade mig och vi åkte på gymmet och körde Pump! Men hej muskler..Fan va skönt! Nu sitter ja och laddar med en sjukt god lax sallad och är snart redo för en intensiv dag nere i lägenheten..Idag tapetserar ja klart, börjar skruva garderober, spelar bra musik sen dricker ja öl..Wish me luck..


Ibland..

..känns det värdelöst att ha blivit singel i denna ålder!!! Tänk när ja får min lägenhet och bara vill va hemma..Då kommer ja aldrig träffa någon..Eller som nu..Alla har sambo, barn eller är med barn, så ingen kan eller vill gå ut..
Skulle behöva sova för ja ska upp och träna imorgonbitti, sen skruva greker...(Hahaha GREJER skulle d stå...)
Men fan! Ja hade fixat mig för en utgång..Ville få se på allt upptaget ögongodis..Men man går ju inte ut själv..Inte jag iallafall..Man kanske ska börja med det?! Ja är ju inte beroende av folk annars så man kanske ska börja ut och ta nå glas också...;)
Ja tycker ju inte så synd om mig som det låter..eller jo! Lite..Bara att ta av sminket och krypa till kojs...


Bulleribulleribock..

Hur många horn stååår upp???

Godnatt


Ja säger..

Godnatt...är så trött nu för tiden så vet inte va ja ska ta mig till..Men ser slutet för denna gång!


Sovrum..

Klart...Glittrar gör den också! Nu blev det stopp tills vardagsrums golvet görs om..


Idag har ja längtat hela dagen...

För ja beslutade mig om att äntligen köpa mig en alldeles egen borr och skruvdragare...Vilken lättnad! En alldeles alldeles egen som ja kan sätta upp va ja vill mé..Nu kan ja t.o.m regla upp min timmervägg själv..:)
Lycka!!!! Nästan så att den fick sova bredvid mig i sängen..Men som med alla andra.. Han får jobba och verkligen övertyga mig först....;)


2:a "hallen" "klar"...

Eller nä..En vit spegeldörr ska dit..Men det blir nästa vecka!!!

 


Min hall är klar!

Bara garderoberna kvar!!! :)


:)

Tänk att en hemma känsla hälsade på..Ett hallgolv blev lagt..Idag har ja spacklat förhoppningsvis det sista och så sätter ja golv list. Imorgon tapetserar ja hallen..:) Kuuul!! På måndag läggs sovrumsgolv och på tisdag läggs vardagsrum och golv- och taklist..Sen mina vänner då är det bara tapetsering kvar..Sen kök innan ja bara kan bo!!!


Hej!

Jag heter Annica och jag är Facebookolist...Får lite panik! Är det nu Fb stannar...Hur gör man då? Vad gjorde man förr!? Är lite rädd...


Fyy faan..

..vilken tråkig blogg jag har nu för tiden...Spackel, målarfärg och slipdamm. Inge snask och smask! Jag ger upp sånt ett tag för när man äntligen ser en person, helt plötsligt som man skulle vilja göra nåt okristet mé.. Bland slipdamm, kladd och betong..Då går d inte...
Nä..Så jag är tråkig och försöker få bort mina tankar istället! Någon måste väl fatta någon gång vilket jävla kap man är! ;) Tills d är ja tråkig..


Renoveringstapet...

Nu är sovrummet uppe..Bara en smal bit kvar...Jag sätter upp där väggarna va värst..Vardagsrummet är kvar..Jag vill ju ha vita tapeter och alla skavanker syns när man har det..Försöker rätta till med denna..Jag har kämpat nog på underlaget och har bredspacklat det värsta...
Hoppas hoppas hoppas att mattan kommer imorgon!D blir kul..Då kan man börja se skillnad i sovrum och hall..


Glen!

Äntligen så tog ja mig till mitt favorit ställe på jorden..Som ja saknat..Saknat stället och människorna..Tur att ja nästan fick träffa alla idag också! Min guddotter Kristina fyllde 3 år!!! Stor tjej! Grymt trött imorse, men guu så glad jag är över att jag åkte dit..Rolig kväll igår hade ja! Jag har helt otroliga människor runt mig! Perfekt.. Sen på vägen hem åkte ja in till min största kärlek och pussade på honom..Hans blick när ja åker därifrån gör så ont så det är helt sjukt...:( Roligt att få sitta och prata med Tobbe och Diana en sväng också..Jag är glad att jag har er alla!!!!!


Ångest...

Har kommit på nackdelen med att vara själv! Man får stå för ALLT själv! Jag kommer nog gilla det sen, men just nu är d ganska dyrt....:( Men fint kommer ja få..Och Shit va ja kommer trivas..Jag får det exakt som ja vill ha det! Längtar till köket är gjort också...



RSS 2.0