@ the gym....Oftast!

Det är så mkt nu....Mkt roligt på g, men också mkt jobbigt innan ja är där..!Vill inte gå in mer på det nu...,men d kommer nog hända ganska mkt i mitt liv...
Jag pluggar Matte B för fullt för att kunna söka skolor..Men så här innan min resa till Bali så känns d som jag inte riktigt har tid..Men jag MÅSTE! Samtidigt så tränar jag ganska mkt..Det är ett måste för att fixa allt psykiskt..För gymmet är ett av dom ställen jag mår bäst på! Det är ett ställe jag har kontroll över mig själv och min kropp på..
Jag och Andreas körde gym över en timme, sen gick jag hem..Och då råkade jag springa på Linnea som va ute på en promenad så då hakade jag på...=) Sen gick jag hem och åt och pluggade!!

 Nu måste jag plugga igentligen....MEN...Sitter och tittar på massa skit på datorn.Jag blir så när jag inte kan..då tappar jag och så vill ja bara skita i allt gå och lägga mig..Och ett prov närmar sig också!!

Måste lägga ut ett klipp som ni MÅSTE titta på...Så jävla söt..Undrar va dom säger..
SE HELA!!!
              Det tar verkligen aldrig slut....

  

Idag fick jag en helt fantastisk energikick...Först ett bra sms från morgon...Sen underbara Martin som klippte mig och lockade mitt hår...Jag får alltid skratta när jag är där..
Han är helt underbar!!!



Har ni sagt till någon speciell i ert liv dom senaste dagarna att dom är underbar och betyder mkt!
Det har jag!



Tyra Banks...

Som sagt..jag fotades igår..Jag, Hanna och Mia gick och fick oss en gratis sminkning och fotning, sen om man ville så fick man köpa bilderna!!!Svin rolig dag!
Här kommer bilderna från min fotning...=)









Va tycks...!?


Smakprov..

på fotningen idag...


Träning är fan livet..

Måste tipsa alla om att att träna Kettlebells!!Svin bra träning..Jag och Hanna va iväg idag direkt efter jobbet..Ingen av oss hade testat det och båda va lite smått stel efter pumpen från igår!MEN..så kul!

Wikipedia
Kettlebell eller girja (på ryska: гиря) är en traditionell rysk gjutjärnsvikt som liknar en kanonkula med ett handtag. Kettlebell har vunnit i popularitet som träningsredskap främst tack vare styrketränings- och flexibilitetstränaren Pavel Tsatsouline och även genom världsmästaren och världsrekordinnehavaren Valery Fedorenko.
Kettlebellträning har som målsättning att träna styrka, uthållighet/kondition, balanssinne, koordination, snabbhet och reflexer. Träningen utmanar både det muskulära och det kardiovaskulära systemet med dynamiska helkroppsövningar. Kettlebellträning var vanligt som kompletterande träning bland Sovjets idrottsmän.


Personligen älskar jag styrka...Hatar kondition! Ja vet, ja vet...D är jätte bra att ha en bra kondition, men d är såå tråkig träning! Enligt min smak....;) Jag är en gym tjej ,men ska d va pass, så tycker jag om:
Forza (Svärd)
 
Pilates

Yoga (Skulle vilja testa bikram yoga (i värme),men bor ju i Jämtland så d finns ju int.....)

Pump


Ja...d är väl dom! Nu har d kommit ett till på gymmet som heter Expander där man jobbar med gummiband! D är sjukt bra träning och vill köra det, men d är ju fullt jämt!! =/
Men d viktiga är att ha ett mål...D jag har i fokus nu är att jag ska springa runt i bikini en månad om en månad!!

Nepp..Nog om träning...Nu ska jag sova..Imorgon måste jag nog skippa gymmet för matte B...BLÄ! Gick till syrran direkt efter träningen och hon hjälpte mig..Guuud va jag önskar att jag kunde det här redan!!!B är hemsk och d finns så mkt annat kul man kan göra i livet..
Ne..nu ska denna trötta kropp lägga sig i sängen och kolla på mitt favvoprogram..Plastikdoktor 90210
=)



Vår i helgen och nu...Snöstorm!?

HOHO!
Jag lever..Och är våren här? Ne...Jag trodde att den va det..I helgen uppe på fjället..där va det det! Helt fantastiskt väder och här kommer lite bilder...I lördags va det en liten skrutt som tyckte om att ligga och mysa och sova på mig...Kärlek!

På kvällen låg jag framför elden och mös...=)
På lördag morgon va d helt sjuuukt mysigt! Jag gick ut med en kaffe kopp och satte mig i solen tittade ut över fjället och lyssnade på fågelkvitter och snön som droppade!
Fantastiska tider!

Åt tyvärr en våffla också..D är ju sjukt gott, men har slutat med vete efter att ha pratat med två personer som inspirerat mig sjukt mkt! Nästan 2 veckor utan nu..Jag är mkt bättre och så fort jag åt våfflan så svällde magen upp och ja ville bara spy upp den!Men d gjorde ja int..;)

Helt sjukt varmt va d mot väggen..satt i linne ett tag! D är så här livet ska va...
På en renfäll på fjället...

Idag va jag iväg och tog spruta..En i varje arm.Vaccin inför resan...Och mer ska d bli! Tror ni d är billigt..?!Ne..Tur man inte behöver ta d så ofta!Efter d blev d ett besök hos studievägledaren..Vi kom fram till att jag ska bli chef..Men d visste jag ju redan! Morfar har ju kallat mig lillchefen lääänge! ;)
Sen gick jag på pump..Hanna följde mé..Svin kul och jobbigt! Imorgon ska vi köra Kettlebells..Har inte gjort d så d blir spännant...=) Hoppas bara armen inte blir stelare än så här..=/
Godnatt alla fina! Måste lägga mig om d ska kunna gå bättre för min Matte hjärna imorgon!!!
Kram kram


Fjället från sin bästa sida!!

Hej!! Sitter i fjälls och har d gött!!! Helt sinnessjukt va underbar tid vi har framför oss nu!! Vår/vintern är d bästa man kan va mé om..Skoter,sol,eld/grillning,fiske och lugn..Nu vaknar Olsson till liv..Det är så här jag mår som bäst...Hoppas ni njuter där ni är! Här är solen fantastiskt varm!!

Några ord som värmer!!

(Titt...ett till inlägg på så kort tid...;) Om d är till någon tröst så ser min privata blogg inte bättre ut..)

Idag fick jag ett sms!!! Ett sms där d stod att jag va så inspirerande!Att efter att vi pratat så kändes d som den här personen skulle klara allt!För att jag förstår och dömmer aldrig...
Jag blev så fruktansvärt glad över detta sms...Fast ja inte känner mig så inspirerande..

Jag blir glad över människor som tar sig tid att någon sekund sätta sig ner och skriva eller säga nåt sånt här spontant!!Att dom inte bara tänker det..Oftast så gör man bara det! Man kan tänka mkt gott om någon..Men tar sig aldrig tid att berätta det! Kanske bara om man får höra något och svarar detsamma...

Men att få ett sånt här sms värmer sååå mkt i hjärtat och jag känner att jag tycker om mig själv en liten stund!
Jag älskar att lyssna på människor..Bra på att prata är jag också...;) Men när man får höra att någon uppskattar det man har att säga, så känns d ju ännu bättre!
=)
Jag hoppas att dom runt mig vet hur jag känner för dom om jag helt plötsligt inte skulle finnas här någon dag!

Men det är okej att älska utan att få något tillbax..
Hellre det än att inte sagt d man känner innan d är försent!


Homeopat!

Hallå!!

Jag har lite bloggtorka...eller har igentligen sjuukt mkt att skriva om...,men har så mkt att göra nu för tiden!
Började plugga Matte B i måndags...Men fick boken idag så har lite smått paniiik! Ska igentligen göra ett test imorgon, men d kommer jag inte kunna göra! Jag tycker Matte är svin kul när man kan det, men satan va ointressant d är om inte förstår!Jag satt någon sekund med matten så kom jag på varför jag hatar plugg!
Usch..Och jag ser inte va jag ska ha det till!!!! Det är annat när man pluggar anatomi eller så...Det är ju ändå logiskt!Kroppen ser alltid ut så..Hos alla! Det har jag användning för att kunna..Men d här!?

Idag har d varit en känslig dag..Jag har knappt kunnat tänka och sen rätt va d är så dyker d upp massa konstiga tankar och känslor...Som idag när jag satt och lyssnade på Jonsi..Då dyker d upp en tanke att min nästa resa blir till New York!D är ju jätte konstigt...Eftersom Jonsi är från Island...;)
Sen idag lyssnade jag på Wij och "Den första snön är alltid vitast" och då fick jag en sån stoor mys känsla i min kropp! Jag kände att jag är så sjukt tacksam över mkt...Jag älskar verkligen min vänner och min familj! Jag fick en känsla av en stuga, världens varmaste kram, en brasa och kalla fötter och pill på knäna! Låter konstigt för vissa, men så logiskt för andra!
Jag är så fruktansvärt stolt!!Stolt över vissa personer i mitt liv som är tillbaka och håller på att landa och hitta sig själv igen..! Jag kan inte förklara hur lättad jag är i hjärtat och som sagt fruktansvärt tacksam och stolt!!!
Men..
Jag har feber och svin ont i huvudet..Började med homeopat medicin i måndags som har haft helt sjuka resultat redan efter 2 dagar!
Hoppfull...Men d tar väl ett tag innan man är på normal nivå!
Nu känner jag mig jätte sjuk...Mår som en påse potatis, men men..
Ont ska med ont fördrivas


BRÖST!!


Jag vill bara göra ett litet inlägg och hylla brösten!! Jo, ni läste rätt...
Jag kom på idag att jag ÄLSKAR mina bröst!Man vet aldrig vad som händer..Och man ska vara sjukt tacksam för att man har sina bröst..Runda, korta, långa,tjocka, små eller stora....Älska alla!
En dag kan man behöva ta bort dom!
Som tjej så kanske man glömmer dom..Dom finns ju alltid där, man bär alltid med sig dom och man ser dom inte som man borde!!
Passa på att klämma på era bröst! Dessa fantastiska små varelser som t.o.m kan få små bäbisar att växa sig starka!!
Ta vara på era guldpåsar! Jag kramar om mina lite varje dag!!!
=)


Fjället...

Hoho!

I lördags va jag på gymmet i nästan 2 timmar..Och jesus va jag körde!!Har haft så sjukt ont...Sen igår tog jag bilen till myrviken och liftade med Tobbe och Diana upp till Arådalen för att sen ta skotern ner...D blev väl ca 7 mil den där dagen...D kändes när man va slut i kroppen sen förut!!!
Men satan va fint d är på fjället..Svårt att få på bild hur fantastiskt d är att se vita fjäll vart man än tittar!! Helt sjukt underbart..Man är lite bortskämd att få se det här när man vill......=) Man glömmer som bort det mitt i livet...Man ser inte alltid hur fantastiskt det är! Jag försöker alltid att stanna upp och bara titta, ta in och njuta!

Sen gosade jag lite med den här lill skrutten! Benita va ute och åkte skidor med en av tamrenarna..=)


Nu ikväll blev det ett tungt pump pass på gymmet! Men d va underbart för d va nytt program med nya låtar...SATAN va jag körde...Helt underbart att komma igång med träningen och känna resultat!!
Kööör alla där ute...KÖÖÖÖR!!


Kaffekannica!!!

Hm...Undrar va det blir för mat idag!? Jag är så hungrig, men allt blir så bökigt utan kyl....*suck*
Håller ju på att vädra den så den står avstängd och jag tvättar och tvättar...Måste få bort en lukt som jag tror är kemikalier, men en som jobbar med kylar tror är nåt som har luktat och satt sig i lister och plasten m.m...
Fick verkligen slänga allt..Kul!?

Idag har jag mått fantastiskt bra....Kanske beror på att jag har suttit rakryggad eller mina underbara vänner som jag får äran att jobba med varje dag.., kok kaffe, ett sms i mobben tidigt imorse med tips på musik som gjorde mig fruktansvärt glad, sjukt bra musik i mina öron resten av dagen och jag skickade iväg papper...Här ska d läsas upp betyg så man kan ta tag i sitt liv någongång...
=)
Nu är d bara ett mail att skicka imorgonbitti och ringa om vaccin inför resan..sen så!Jag längtar lite efter va framtiden har att ge..Väntar med spänning!!!
Idag på jobbet kom d en fantastisk människa fram till mig och pratade..Hon är verkligen helt underbar och jag hoppas du vet om det...Carola!! För d är du..Du är en sjukt stöttande, peppande och varm person!Du bryr dig verkligen om andra..
Glöm aldrig bort dig själv och ditt liv mitt i livet!!! ;)

Guuud va gott d är med kok kaffe..Kommer nog aldrig kunna sluta ta med det på jobbet..Hade jag kunnat hade jag gått upp och kokat d så här över elden...
För d finns inget som slår det...

Vilket rörigt inlägg...känner mig så ivrig idag!!
Måste fundera på mat, sen bära soffa och sist, men inte minst...gymmet!



ÄLSKAR mina vänner!!!

Jag är så fantastiskt glad just nu! Känner mig rik....På ett konstigt sätt så gör jag det! Rik och glad att jag har mina underbara vänner...Mina lättsamma, underbara vänner som alltid finns där...Som jag as flabbar med varje dag..Träffar hela dagarna, men som ändå ringer bara någon timme efter jobbet och vill prata mer eller gå ut och gå..eller fika några timmar till....Jag är så glad för att d finns sånna lättsamma människor i mitt liv!
Dom stöttar, lyssnar, flabbar och lyfter upp!Men som också kan prata och må dåligt i min närhet!! Sånna man kan slappna av runt...Underbart!
Jag har nyfunna vänner..Några som jag träffar lite då och då..Någon jag bara träffat en gång...,men som jag ändå kallar vän! Stort intryck!!! Vissa säger d bara klick mé..En underbar tjej som heter Maja! Herre guud vilken människa!Såå fin!! Träffade henne på Treadstones Release fest som ja va på i Sthlm och d sa verkligen klick!!!
Henne måste jag träffa igen!
Och gamla vänner som alltid finns där!
Ett sms, ett samtal, en promenad eller en tågresa bort!Jag känner mig rik idag och d är d ni som får mig att känna så!!!

Tyvärr så har ju data världen tagit över d mesta istället för att verkligen träffas...Man låtsas att man har en relation över FB! Jag är glad att jag inte hamnat där än utan kämpar för att få träffa mina vänner på riktigt...Jag bokar spontanresor för att få en dag tillsammans med någon! Om d så bara är en kväll, sen åker jag hem och är glad för att jag tar vara på dom jag har...
Sen om någon alltid är upptagen så har jag iallafall gjort mitt! Men jag funkar så att jag lägger inte energi på någon som inte vill ha mig nära eller lyssna på mig! Det finns dom som är glad att jag finns i deras liv och vill höra d jag har att säga mer än en gång om år!
Dom håller jag väldigt varmt om hjärtat!!!
Sen alla där ute som mest sitter framför datorn och skriver..lyft telefonen istället...För d här är ganska tragiskt..Lite gullig bild, men ge någon vän en kram istället..

Och spring lååångt ifrån energi tjuvar!! D finns alldeles för många av dom!!

Jag tycker för övrigt att det är sååå fruktansvärt skönt att vara vuxen!!!Vissa bitar i mig kommer alltid va ett barn..den lekfulla..., men jag känner att på andra plan har man kommit en bit...
Underbart!!


RSS 2.0