"Bara ett kvitto.."

Tänk att världen kan stanna upp när ett kvitto ramlar ut ur fickan och så mkt känslor och minnen blommar upp..Ett skrynkligt kvitto som gör att man får ett mysigt leende på läpparna..Minnen från underbara dagar, en sjukt fin familj, fina vänner, dokumentärer, musik och köttsoppa!! Massa skratt och kramar!

Taxi resor där mycket blev sagt, inget blev sagt och händer som kramade om varandras, ögon som sa allt och inget..
Konstigt, förvirrande, skrämmande, glädjande, saknad, tomhet, och massa mysigt pirr..(haha..när ja skrev pirr, så tyckte min telefon att ja skulle skriva porr...)
...Så ja, och massa mysig porr!!!


Med spänning blickar ja framåt!

Men satan va gott det är med bröd! Jag unnade mig en nybakt Grekisk limpa...Äter ju gluten och laktosfritt och har inte ätit sånt här bröd på länge så jag vet ju hur ja kommer se ut imorgon..Jag är INTE gravid!!Så börja inte viska massa....

Annars är d bra..Fullt med små fjärilar i magen, räknar ner och känner mig lycklig! MYCKET roligt nu framöver...MYCKET roligt!

Och London resan är nu bokad...!!!!!
Kram alla fina


Att sväva i väg i drömmarna...

Det gjorde jag idag..Jag lyssnade på Jill Johnssons sommarprat...Hon tog upp lite saker och ställen som väckte minnen i mig..Minnen och sjuk saknad...Att hon tog upp namnet på ett speciellt hotell på Kreta..beskrev exakt hotellet, dom rosa blommorna, sköldpaddan på bakgården, känslorna, fiskdammen, människorna, Rebecca her self....Jag flög iväg, flög tillbaka! Tillbax på balkongen med en Mythos i handen i gassande sol och lycka..Såg mig själv titta ner på det söta paret som ägde hotellet som gick och tände ljus runt fiskdammen på kvällen..Tydligen Jill och hennes mans närmaste vänner efter att dom bott där några gånger..
Jag flaxade med mina små vingar som fort började växa ut..Fick precis då ett sms, som absolut inte är vanligt nu för tiden ifrån den telefonen...Jag pratade direkt med Linnet om det och hon såg dom små vingarna på mig....Hon såg d i blicken och vände det direkt..Hon sa: Ja...fast hur va det egentligen när ni va där???Sen radade hon upp en hel del... *POFF* Vingarna åkte in och jag kom tillbaka till verkligheten!! Jag gillar det hos henne..Jag gillar att hon inte följer med och romantiserar allting när jag är på väg dit, men jag gillar också att hon gör det när det är rätt att få göra det! Hon ser och känner när det är rätt och hon är ärlig och rak när man ska vara det!!

Jag gillar annars att tänka..Jag svävar gärna iväg...Jag drömmer gärna mig bort...Jag ser sällan problem, men gillar att älta..Jag älskar att lyssna på melankoliska låtar! Det är så jag går vidare, det är så ja tar mig upp! Jag känner igen mig i låtar och känner mig inte ensam..
Om jag har bestämt mig för nåt eller rättare sagt sett något i mitt lilla huvudet eller kännt något i mitt lilla hjärta som ja verkligen tror på..,så blir det oftast så tillslut, ibland om andra människor i inblandad i mina val och tankar, så kan det ta lite längre tid än när man är ensam...
Men har ja fått en känsla så litar ja på den..Jag litar på min magkänsla och just nu säger den jätte många saker..Vissa saker vet ja bara! Det kommer ta tid att ta sig dit, men jag bara vet...
Jag väljer också att se tecken i vardagen..Jag väljer att tro på sånt..Jag tror att man får små hintar och vägledning om man bara tillåter sig att se eller att tro på det!
Sista tiden har d faktiskt hänt en hel del ja inte kan ta upp här, men senast igår efter att ha lyssnat på Winnerbäcks sommarprat så visste jag ännu mer....Jag litar på den känslan och det som hände efter!
Allt löser sig bara man tror, hoppas och älskar jävligt mycket!

Tack och förlåt


Ställ mig inte i ett led...

...Du får mig aldrig att stå still! Jag fungerar inte då....
Jag är ingen soldat!!!-Lars Winnerbäck

Ett roligt mail av en fin människa med ett varmt inre idag! En bra nyhet..kanske ingen stor uppoffring från hans sida, men ett stort steg för betongen (mig)...Jag är grymt glad att det finns fina människor där ute som ställer upp för mig och jag är stolt över att ha dom med så varma hjärtan i min närhet!!! Kärlek!!!
(Ja testar att blogga från den nya appen som äntligen kommit!!!! Hoppas det blir bra)


GLAAAAAAAAD!!!!

Men fyyyy fan va glad jag är nu!

Nu innan ja går och duschar måste ja bara få skriva vad som gjort mig glad idag......

* Winnerbäcks sommarprat gjorde mig glad (förklarar sen...)
* Mina fina vänner på jobbet såklart...
* Träning, träning och åter träning...Mest det idag! Satan va bra det gick ikväll...Åhhh....Min knän funkade och ja kunde t.o.m göra benböj riktigt djupt...Gjorde bara ont lite i början när ja va kall.....KUUUUUUUUL!
* Sen Winnerbäck i lurarna hela vägen hem i höstkvällen....FANTASTISKT UNDERBARA HÖST MÖRKER!!Upptäckte att ja log hela vägen hem....
Jag ser fram emot sjukt mkt saker nu..
*En Umeå resa som är planerad
* Sthlm nästa helg och massa mys med vänner jag inte träffat på ett tag (Bl.a fika med fina Terran och hennes lilla docka på 7 månader som ja inte fått träffa än...OBS!! Missa ej "Karatefylla" ikväll på 6:an kl 22:00...Terran är mé där och det verkar roligt!)
Och ÄNTLIGEN får ja träffa min underbara bror och brorson igen..Jag och mamma och dom två på hotell..
* Helgen därpå blir det Göteborg och mys med Elliot..Mitt fina lilla troll!! Och ut och svira runt och lyssna på lite live musik med Erik..Och sen äntligen tatuering!!!!!! =)
*Sen lite längre fram fast snaaart en London resa som vi ska boka nu!!!!
* Och....25/25 på matteprovet!!! =)

Kuuuuuuuuuuuuuul!!
Tjooooohooooo!!!!!


Skäms tv...UNDERBART!

Sitter och skäms framför 3:an..Gissa vilket program ja tittar på?


Ja...Ensam mamma Söker såklart!!!


Ska va singel hela mitt liv..

Jag har haft en jätte bra lördag..tyckte jag och trodde ja..Började med en bra, men kämpigt Pump pass med underbar musik och nya vikter..Sen åkte ja hem och lyckades duscha och dra ner på stan igen innan dom kom tillbaka och skulle fixa med taket..
Underbar höst promenad ner och sen lite shopping...Tjooohooo!!! =)

Sen blev d akut till att springa till syster för lite mys först med morfar som va i stan på date ;) sen gosa med barnen!
Kom hem i hopp om att ha fått lite hjälp, men icke....Nu är ja så less på lata egoistiska människor så ja har lust att slå ner någon!

Men han ska inte få förstöra en minut till i mitt liv..Han har snott sjukt mkt energi och tid av mig redan som jag aldrig kommer kunna få tillbaka! Jag kan inte förstå hur ja kan ha haft så jävla fel om en människa! Hur kan jag ha valt att leva med en sån i så många år...En som enbart tydligen vill göra mig illa och försvåra allt...
Men aldrig mer..Skönt!

Ja tänker istället tänka på ett telefonsamtal från världens finaste idag. En människa som ger mig så mycket kraft och energi och en ja kan prata med om allt! Saknar honom så ja kräks snart! Men d kanske inte är så länge kvar nu tills ja får en sån kram som bara han kan ge! En sån kram som gör att man klarar av att tuffa på ett tag till..Snart ska ja ta mig uppåt i landet!

Skulle lägg in ett roligt kort här på mig,ett sånt där d ser ut som att ja klarar allt..men sen råkade ja ta ett kort direkt och inte efter 3 sekunder...och där såg jag hur trött och ledsen ja är..Så ärlig som ja är så lägger ja ut det..Inte d ja tänkte!
 
Kram alla fina som förgyller mitt liv..och tacka vet ja vin!!!
SKÅL!



Bra fredag..

Dagen börjar med ett mail och ett stort leénde på läpparna...Jo, men visst och det höll i sig hela dagen! Sen lite jobb, tårta, bjuden på mat av syster och gjort mitt första matte prov..Som ja tror gick ganska bra faktiskt!Sen mys med syster och mamma framför Idol..
Nu sova för imorgon väntar tidig träning och sen lite shopping på stan..

Kram alla fina och hoppas ni har en mysig fredagkväll..


Meeeeen va glad!

Jag är så glad just nu..Hade en jobbig natt där ja vaknade av att jag grät! Sen slutar ja ju så fort ja vaknar för oftast kommer man inte ihåg varför jag gråter! Men ja kanske släpper ut det på nå vis på nätterna...Därför ja inte varit så ledsen på dagarna! Men imorse va ja lite nere..Kände som ingen livsglädje på nå vis! 

Jag har inatt sovit med dubbla duntäcken och har inte haft ont i knäna...Underbart!!!Visst, ja svettas som en gnu, men d är värt d när ja vaknar och nästan kunde skutta ur sängen imorse...=)
Efter jobbet drog ja ner till syster och hon hjälpte mig med lite matte som ja undrade över! Busade lite med dom små och sen drog ja på ett Expander pass....Men herre min je va jobbigt d är! Knäna funkade bra...Jag blir sååå glad! Fast d är ju typ nästan bara överkropp på det passet, men gjorde upphopp och knäböj och d skulle absolut inte funkat för någon dag sen! D knakar lite, men känns inte som man har en kniv där, som d gjorde senast igår! Skumt....Hoppas, hoppas, hoppas d vänder nu....Jag är grymt lycklig över d iallafall....Jag är glad över varje smärtfri dag..Jag älskar att träna, jag älskar att känna blodsmak i munnen och att knappt kunna ta mig hem och ha svårt att tvätta håret..
UUUUUNDERBART!!! Nu jävlar ska ja passa på att träna innan knäna "försvinner" igen!!!
Nu ska ja blåsa till frillan....Sen krypa ner och svettas under täcket..Imorgon är d fredag och då ska det skuttas!
Puss på er alla fina...Jag är glad!
(Plus att ja fick ett fint mail av en fin människa som gillar min blogg....Tack! Jag blir glad när människor är snälla...)


Varför är d så??

Varför är det så att när man ska försöka glömma någon och gå vidare..igen! Så dyker denna personen upp hela tiden överallt och så kommer allting tillbaka..igen! Va faaan...Någon/Någonting vill inte att ja ska kunna glömma och gå vidare helt enkelt..Men om man måste då...!?Allt går emot mig hela tiden så fort ja ska gå vidare och så fort d kanske kommer in en annan i mitt liv, så dyker han upp igen...överallt!
Ska det va så här hela livet!? Är d bara att acceptera och blunda!?




Sen vill ja tillägga att jag har världens finaste vänner! Tack fina Mia och Linnea för ikväll och för att ja kan prata med er om ALLT!!!!
Puss


Sviiin tomt!!!

Tittar på "Ensam mamma söker"..Och här sitter man med såå mycket kärlek i kroppen och inte en jävel här att krama om!
SUCK!
Men...


Årets slakt bjöd på soool!

Jaha...Då har första dagen på slakten varit...Helt underbar dag i fjälls med min andra familj..Man brukar kunna räkna med lite regn eller snö. Iallafall sjukt kalla vindar...Men sol...Det är inte många år man har sett! =)
Fick med mig mamma upp också..., det va roligt! Tack för att du körde mamma...pga mina knän så går d inte så bra att köra bil nu..=/ Kortisonet har än så länge inte gjort susen..
Här får ni lite bilder från dagen...
Min fina guddotter, med underbara brorsan Ante och den fina mamman..=)


Jag hade en vit ny mössa på mig..Snacka om amatör..Efter alla dessa år....Det gick ju bra tills ja satte mig och vispa blod..Gissa hur den såg ut sen..!? Har aldrig fått till ett sånt "skvätt" förut..Inte till mössan! ;)
Fina Jajja med familj va uppe också...





Det va d ni fick se än så länge..Nu en varm dusch, sen måste ja krypa ner...För fasen va fjäll luften suger..Önskar ja fick en dag till, men imorgon väntar en ny lokal att jobba i och nya utmaningar..Andas djupa andetag har ja förstått......

Kramar om alla fina där ute..


En speciell känsla...

Läs den här recensionen....Underbart! Alla som har varit på en Winnerbäck konsert förstår verkligen vilken stämning han inte kan förklara..Det finns inte många konserter ja varit på som har d där lilla extra..Den där känslan man inte riktigt kan ta på!
Winnerbäck och Coldplay står högt upp...Ja och Foo fighters är det också nåt speciellt med, men på ett annat sätt! Jag tror att Counting Crows skulle väcka samma känsla hos mig..Men dom ställer ju in allt hela tiden!!!

Ikväll bjöd ja på älggryta..Jag gjorde grytan här hemma och tog med den ner till syster och jag, hon och mamma åt! Det blev sjuuuukt gott..Om man får säga d själv...;)

Satt och titta på Pernilla Andersson på "Tack för musiken"...Nyss sjöng dom lite ut en låt som är en liten favvo för mig...Vassego, här får ni den med Mayer..


Sen får ni en till "Jag och min far" med dom ja ska flytta in hos sen..(som ja skrev i ett inlägg längre ner..)
Vackert par!!! Åh, va mysigt vi kommer ha..


Underbart.....

Denna sprider sig som en löpeld, men den är helt fantastisk, så ja delar också med mig den..




Och vilket fantastiskt väder...Idag strålar solen och det är höst...Löven gulnar och jag mår bra! Nu ska ja byta om och dra ner på gymmet...Mina knän är lika dålig som vanligt, ingen förändring än, men ja har ju faktiskt ett psyke och en överkropp att träna också....=) Bra att Andreas drar iväg mig!
Ha en fin lördag..Imorgon blir det en dag på fjället...Den årliga slakten som ja inte missar för nåt i världen....
Kram


Jag har glömt dig en vacker dag..


Idag flög ja iväg..

Jag fattar inte hur vissa människor har den förmågan att på en skriven rad först göra så ja ler ett sånt stort fånigt leénde och sen inte kunde sova på hela natten..Konstigt..En person som kommer in i mitt liv igen efter 9 år och bara höjer mig på några mail! Shit...
Jag gillar personer som säger va dom tycker och känner..Vissa kan d där med snacket och ja måste erkänna att ja gillart! Jag gillar när man inte behöver fundera och analysera allt..Rakt på bara, det är min smak! Att bli tagen med storm! Livet är för kort för att gissa, vänta och grubbla...Ja skriver inte i koder själv så har så svårt för människor som gör det! Men ibland känner ja att ja nästa måste hålla för munnen lite för att inte säga för mycket..Nu för tiden kommer d själv d där med att vara lite på sin vakt och att ta d för va det är......Det har som blivit så bara...

Idag fick ja sprutan...Fyyy fan, jag har ju varit med om skönare grejer! Satan va d krampade! Men d blir bra..Dom sa att ja kunde få ett litet lyckorus av kortisonet när d sprider sig i kroppen! Plus att ja har svårt att sova..Men lyckoruset vaknade ja med och känner mig tröttare än Oskar...Vem nu än han är..,men han är säkert svin trött!

Nu ska ja lägga bort datorn och följa en härlig tjejfilm på tv:n...
Jag får verkligen tänka vart ja har tankarna ikväll...för dom flyger iväg, så mkt kan ja säga..Dom flyger iväg!


Ja har fina vänner!

Men Alltså...FINA FINA Angelica! Hon tittade in och såå många och mysiga pratstunder har vi hela tiden du och ja!
=)
Jag gillar när du knackar på med ett sms eller med handen på dörren och vill prata....Jag behöver dig lika mkt som du behöver mig!
Dagen till ära med "löneförhöjning" och annat får ni lyssna på den här..."se på människorna som sliter för någon annans resultat, se hur flugan kvävs i spindelns nät"




Dom kallar det skov..

Idag så har det verkligen slagit mig att jag är sjuk! Jag är sjuk på riktigt..Jag har under hela mitt liv kallat det för, "Jag har ont just nu, men d är lugnt..det går över" Har kanske inte velat sett det riktigt och inse..Jag är sjuk! Sjukdomen är lite difus, men dom kallar den Psoriasis Artrit..Artrit är Ledinflammation och kan drabba alla leder och muskelfästen i kroppen! Jag har, tror dom....Psoriasis Artrit..Man kan inte ta några prover och kolla om det är det, och det går inte göra nåt åt det! Man måste leva med smärtan och äta smärtstillande! Jag har i hårbotten och i öron därför kan dom dra en slutsats..
Imorse ringde jag till Remonthagen där jag har mina läkare och dom tyckte att jag skulle komma och få en spruta istället för tabletter! Jag är ju lite mot kortison och allt sånt och därför så vägrar jag att äta tabletter dagligen fast dom säger det! Jag vill bara äta när ja känner att det är på gång!För 70-80% på året har ja ju bara så pass ont att ja kan leva med det..
Dom har skrivit ut tabletter förut som ja nu har tagit i ren panik över min smärta, men ingenting biter! Så imorgon ska dom boosta mig med en kortisonspruta så det sprider sig i hela kroppen så dom kan stoppa skovet..
Usch...man låter verkligen sjuk!
Fast idag har jag typ gråtit hela dagen på jobbet av smärta och d va länge sen ja hade så här kraftigt ont..Och visst känner man sig som 80..vi brukar skämta om det mina vänner och jag.."Tant Olsson.." Men hur fan ska det bli när jag är typ 50 om ja är så här nu?? Och den värsta tanken jag bär på är..Vem vill vara med en sjuk tjej..? Jag har fått hört förut att det är jobbigt att leva med mig för han själv aldrig hade ont eller några problem så han kunde inte förstå eller finnas där för mig..
Jag har ju faktiskt mina begränsningar och jag gråter och lider som fan med min smärta när ja väl har ont! Jag tycker att det är orättvist...Men jag försöker att alltid se nåt positivt i allt och jag skulle inte vara den personen jag är idag om jag inte hade mina sår i hårbotten..om ja inte hade blod i öronen av all klåda, om inte eksem blommat upp ibland på fula ställen och om jag kunde hoppa och springa som andra kan! Eller med alla andra fel..
På ett sätt är ja tacksam över alla besvär för ja har en förståelse för livet, kroppen och människor som kanske inte dom som är helt frisk har! Om jag har en timme ja inte har ont någonstans på, för tro mig ja har fler problem i kroppen att kämpa med..så uppskattar jag den timmen otroligt mycket!
Jag hoppas att dom som känner mig uppfattar mig som en glad tjej trots problem!?

Jag hatar som sagt kortison, men kan den sprutan få mig att sova om nätterna, kunna ta mig upp när jag suttit, få träna igen och få slippa denna sjuka värk..Då tar jag den!!
Ge mig bara....ge mig!


Äsch..d här blev deppigt! Jag är annars ganska glad, bara sjukt trött på att ha ont...Och ville bara berätta varför ja kanske verkar lite nere ibland!


Coldplay..

I livet finns fem saker man inte får tillbaka:
Stenen... som redan är kastad
Orden... som redan är sagda
Möjligheten... som ej är använd
Tiden... när den har gått
Människan... efter döden

Livet är kort. Bryt regler. Säg förlåt snabbt. Kyss långsamt. Älska på allvar. Skratta hysteriskt. Ångra aldrig det som fått dig att le...

Så alla där ute..Kör bara..KÖÖÖÖR!!!!Det gör jag..

I somras när ja va på Coldplay så spelade dom en helt underbar ny låt som va sjukt fantastisk! Jag filmade och skickade en snutt till en person som stod mig mkt nära då...Det va en sjuk känsla att stå där och någonstans va ja lycklig mitt i all olycka...Ja va lycklig för att vi närmade oss och det kändes som det va vi mot världen och början på nå stort och fint..Våra murar kändes inte lika hög just då..! Fortfarande lite rädd och vågade inte hoppas på att den börjat rasa...
"So whatever you do don't let go...", sjunger Chris om här..Det va faktiskt precis d ja tänke, men d va precis va som hände!

Den, han, dom är fantastisk...Längtar ihjäl mig till skivan kommer och jag blir så otroligt lycklig över färgerna dom valt! Jag älskar den...Det är sjukt mkt färger man blir glad och lycklig av!!!
(d är nåt konstigt ljud mitt i, men d går över fort...)
Den här låten har ja lyssnat på mååånga ggr innan ja somnat!MYYYYS! Nu får skivan komma fort!



Tack fina Linnet för en lillgrogg kväll och bonde...Du är fan bra du!!!

Nu ska ja se om ja får sova nå inatt..Sjuka smärtor i högerknät..Imorse hade ja legat med böjt knä och sovit tydligen och faktiskt grät och skakade när ja försökte få det rakt igen...Fy fan vilken smärta....Vaknar av smärtan så fort ja rör mig..=( Trött på det här..Medicinerna funkar ju inte! Jävla väder...

Puss//Icka (Som Zoey kallar mig..)..


Lill Onsdag...

Men alltså....Jag måste bara få skrika ut min lycka för någon annan...Idag fick ja veta att Eijme har TVÅ barn i magen! Shit va ja satt och gapade..Så jäkla coolt...=D TVÅÅÅ..Kan ni fatta!? Första barnet och så blir det första barnen direkt...! Underbart mysigt!

Jag önskar er all lycka och mys!


Japp..Åter till mig...=)
Jag mår bra...Det blir flytt till nya lokalen på måndag..Hoppas ja, men d ser ut så!! Tjooohooo!!
Tillbax till mina underbara vänner igen!!

Men va kul...nu ringde Linnet och d blir en liten Onsdags grogg och popcorn nere hos henne till Bonden...Men herre min skapare sa mysut! =)
 Tacka vet ja vännerna!!!
Ja..och presenten kom fram och den va uppskattad..Skönt..=) Det va det lilla barnarmbandet ja gjorde som fick åka upp till Luleå till underbart fina människor. Som ja för övrigt tänker på otroligt mycket och hoppas att ja får träffa igen! Saknar allt med den familjen..Sverige är bra nog långt ibland!


Måste lägga ut en skön låt..
Hon sökte idol..Lite jobbig att titta på när hon sjunger så lägger ut denna, men satan vilken röst och bra låtskrivare..Bara 16 år!


Välommen till Olsson, Andersson och Svensson!

Mkt mysig kväll..MYCKET mysig!!! Jag har suttit och spelat piano och varit klistrad framför datorn...Tittat på massa konserter och sånt..Sen nu mellan 20-21 va det ett program på 1:an.."Vem tror du att du är" Svin bra..Dregen gjorde släktforskning! Tänk om man fick flytta in hos vem man ville..Då skulle ja flytta in hos Dregen och Pernilla! Guuu va underbart att mysa ner sig i deras soffa och dom har tänt upp en brasa och vi äter nyfångad fisk, skrattar och sen sätter sig någon vid pianot eller tar gitarren eller spelar på båda.....Helt sjukt mysigt skulle vi haft!
Man kanske ska fråga om man får..Bara för en natt eller två!? Vi kan leka "Berg flyttar in"
Jaja...se den på play om ni missat..

Jag har så mkt ja måste ta tag i..Skulle sitta och räkna matte hela kvällen...Men icke! Har inte gjort ett tal..Men satt på rasten på jobbet och gjorde nästan hela dagens..
Det blir bra..Just nu sitter ja och väntar på att två ska höra av sig..2 st om två olika grejer!
Jag behöver bara höra pistolen så kan ja börja springa!! Men jag hatar att vänta, jag hatar att inte ha kontroll över vad jag ska göra..Eller att andra ska ha kontroll över va jag ska göra, eller inte göra...Vill börja räkna ner dagar..Hm!Nu har ja redan börjat längta! Fast ja vet ju att det är mitt fel för att ja är en stor impuls människa! Men d brukar ju alltid lösa sig! Eller hur? Man ska inte brusa upp..Jag tänker fortsätta sitta att tänka positivt och att det är klart att det kommer lösa sig..=) För om det ena löser sig..Då blir ja så glad så ja inte vet vart ja ska ta vägen..jo, det är ju då ja vet vart ja ska.., men äh..ni förstår uttrycket!

Det andra ja väntar på sitter ja bara och är nervös inför..Den där paketet som ja pratat om..Tänk om den va helt fel eller att dom inte tyckte om den! Hjälp...
Men som vanligt tänker ja för mkt..
Snart är det iallafall en Dox dokumentär om nå finska gubbar ska sitta i en bastu och talar direkt från hjärtat..D lät ju så sjukt så man måste se...=) Så ikväll måste ja krypa ner fort i sängen och mysa till lite nakna finskar i bastun..Säkert bland d bästa man kan ha med lite björkris..! Såg ut att va gubbar och d kanske inte är lika hett, men va fan!!
HUUUUUR MÅÅÅÅÅÅÅR NIIIII????




Längtar efter nya skivan...

Ännu en fantastisk text människa...

Ny låt..Mitt i prick!

"Vi skulle nog ha hamnat här ändå, för lusten är svår att ändra på. Och jag väntar ut dig i tystnaden, för att det är lättast så!"








Tidvis...

Äh..Känns som ja har skit lite att säga idag...Hm...Va kan man prata om??
Idol: Nää...har inte sett och vill inte just nu...
True Talent: Bra..jag gillar det programmet, har inte slaviskt följt det och en av mina favoriter valde Danny bort..Hm..Vet inte hur intensivt ja kommer följa..Men gillar upplägget! =)
Ensam mamma söker: Följer slaviskt....haha! Ett program helt i min smak...ja älskar pinsamma serier...
Bonde söker fru: JAAAA! Älskar...lika pinsamt det!
=) Jo, d är väl det ja ska följa..Vilken höst!

Annars så har d varit en mysig kväll....Fika med tjejerna och sen fick lillhjärnan aktiveras lite! Har börjat med en ny matte kurs! Jag som sa i våras att ja aldrig mer skulle läsa det i hela mitt liv...Det blir aldrig som ja tänk mig!

Ett litet negativt besked också, men än är d inte kört...Jag hoppas verkligen att det löser sig till det bästa! För ja ser fram imot det mycket pga många anledningar!!

Ibland känns d som att det bara är den här killen som förstår...Han kan sätta ord på alla känslor och tankar! Svårt att välja precis en låt, men just nu är det den här..Jag saknar allt d han sjunger om och med denna säger ja godnatt och drömmer mig tillbaka till det där huvudet mot mitt bröst..!


Ge mig en dag under dun täcket!!

Idag är en spännande dag..Ett paket ja skickat kommer fram och..ja.., det va väl bara d antar ja!! Inatt har d varit kallt..Mina knän värker så ja vet inte om ja kommer kunna gå alls idag! Redo för slakt!

Idag fyller min älskling år!! Tänk att det...

img_0445 (MMS)

Idag fyller min älskling år!! Tänk att det redan gått 8 år sen han kom till världen!! Fina, fina..Idag har hela dagen handlat om promenader och mys! Och långt har vi gått..Ja tror någon kommer va trött ikväll..Jobbigt att springa efter stads brudar hela dagarna! :)


Jag med min finska kärlek!

Jag sa ju att jag är svag för finnar...




Nu är jag lycklig i mamma hjärtat!!!


Jag har sååå givande jobb..Inte alls långt...

img_6960 (MMS)

Jag har sååå givande jobb..Inte alls långtråkigt...Neeej!! Speciellt nu när tjejerna är i nya lokalen och ja och Hanna lämnats här för att damma igen!!Allt är fantastiskt!!Okej att ja har förvandlats till Bunny Suicide denna vecka..Men d blir bra!! Tacka vet ja lurar i öronen och grym musik!! Ha en mysig fredag..Ja ska hämta och kramas med min största kärlek ikväll!


Med chili och vitlök...

..kan man komma huuur långt som helst...Det tror ja iallafall! Idag gjorde ja en middag som tog 5 min att sno ihop...Lax i en form på en bädd av smör, hackad vitlök, hackad chili..Strö på grov salt, färsk dill och pressa citron över..Typ 10-15 min i ugn på 200..
Och till gjorde ja en dillsås...Gräddfil, fil, rödlök och massa färsk dill...Mmmmm

Mmmmmm..Lycka till!

Satan va trött ja är..Inatt somnade ja efter 02..Fina Angelica va här och mös..D blev vin, sen slank det visst ner några Red Stripe också..Mmmm!!!Sen lagomt när vi ville gå någonstans så stängde allt...Tyyyypiskt Östersund!
Alltid lika kul att prata med dig gumman!

"Alltså...det va ju faktiskt bara en avsugning...Det är ju typ samma som att ge någon en kram.."
HAHAHAHAHA


Ny frisyr...

Kul...Se nåt annat i spegeln en stund..Okej, en nygammal frisyr!



Ja tycker om Martin!

Nu ska ja unna mig en 5 minuters sov paus.Är sjukt trött..Ikväll suger d till i öl/pub/Angie tarmen igen..;)
Och BONDE börjar..Herre min skapare va kul!

Skål!


Ta mig bakåt i tiden..

Oro och saknad är dom värsta känslorna ja vet!!!!!
Jag vet inte om att få höra att man är för snäll hela tiden är nåt positivt i längden...Ibland känns det som man inte vinner ett skit på att va snäll...Jo, visst gör man det..Och jag är ju snäll, jag är född sån. Jag mår bra av att vara snäll och att få göra andra glad..Sen visst så kan d va så att jag glömmer bort mig själv ibland..Men jag känner mig svin tråkig när någon säger att jag är snäll...Verkligen svin tråkig!!! Usch...
Kom på idag att det måste ha med min uppfostran att göra..Jag är ju uppfostrad av världens starkaste och snällaste björn, Bamse...Han sa alltid att man kommer längst med snällhet! Och ja tänker stå som Bamse och ha armarna öppna för den som behöver en kram!

Alla förtjänar en andra chans, eller en tredje eller fjärde!

Nu har d börjar röra lite på sig igen..Kommer få d sjukt kämpigt framöver! Kommer börja plugga på måndag..sen blir det tentor och skit varje helg..=/ Nu ska lillhjärnan få kämpa!
Men d kommer va värt d..jag har ett mål! Jag har ett stort mål och jag brukar få d ja lägger ögonen på..På nåt vis någon gång! Ja har en känsla..

Jag har nyss färgat håret..Imorgon ska ja klippa lugg igen..Spännant!Så sjuk less på att titta på mig själv i spegeln..Och om jag är det! Hur less ska inte alla andra va att se detta elendet hela tiden!
För fyy fan hur ja ser ut nu...USCH!

Why am i so afraid to lose you when you are not even mine..


En sjukt bra låt som ingen får missa!!!

Kvällens, dagens och kanske alla dagars låt..
Fantastisk....(Speciellt MIA måste lyssna på denna...tror du kommer gilla den)



Behandla andra som ni själv vill bli behandlad..Den är ganska bra tycker ja..Jag tycker alla ska ta en funderare innan ni sluter era ögon oavsett färg idag hur ni faktiskt behandlar människor som finns nära..
Är ni anledningen till att dom mår dåligt, känner oro, hatar sig själv...eller är ni faktiskt den som får folk att känna lycka och kärlek!?
Jag säger det igen..Ge varandra en kram, somna aldrig osams och be om förlåtelse innan det är för sent..


Måndag...Jojo!

Jag blev lite trött på mig själv och bakgrunden ja hade här förut..Usch!!! Bilder på mig överallt..Ne, nu tog ja den ja har på privata...Den bilden gör mig glad...
Nu är det bara ca 30 min kvar till "Ensam mamma söker"..Hahaha..ja skrev "Ensam mamma kommer..." Det hade varit ett heeeelt annat program!

Är det inte mysigt väder ute..? Regn och rusk..Underbart!!!! ;) NÄÄÄÄ, Såklart det finns väl säkert dom som blir arg för att man säger så..Men jag tycker verkligen om när d är mys och rusk!
Idag blev ja less när ja vaknade och upptäckte att det va måndag och att vi är sist kvar i gamla lokalen..Nu vill ja också flytta upp..Sen fick ja en bra nyhet..Inte för mig, men för en person som betyder mkt för mig! Jag älskar när det går bra för folk...när man ser att det helt plötsligt vänder och d klaffar för någon som är värd allt fint i världen! Blödig är ja också så tårarna kom..Även om ja inte kan vara med och fira så firar jag på mitt håll för hans skull! Jag har sett d hela tiden..Jag har vetat det hela tiden!Man blir lite extra glad när det går bra för en person som inte förstår själv hur fantastisk han är!!

Jag är trött...Känner att jag att jag vill hålla mig lite i mörkret..Nu ska ja snart våga mig ut i ljuset igen..
Snart, mkt snart...Bara huden och lederna läker...*suck*


Nu ska ja boka tåg..Tatueringstid är bokad..Wiiii!!!!Mkt kul nu framöver..
Kram på er så länge..



Tröttare efter en FÖR lugn helg..

En lugn helg, men sviiiin trött är ja..Hittade ingen som kunde köra till Svensta igår och det va tråkigt, men jag och mamma hade det mysigt ändå..Jag har hängt på Fjällgatan och ja vill verkligen flytta dit nu.. Jag skulle vilja flytta dit imorgon, gå vidare och lämna skiten bakom mig!
Vi gick runt berget idag, jag, mamma, syster och barnen och jag har nu insett att jäklar va ja gillar Frösöija..=) Det luktade skog!!
Där skulle ja kunna tänka mig att bo..Alltså på Frösön, inte i skogen...Jo, skogen också..men då måste det finnas ett hus där! =)
Ikväll blev det skratt och mysfest till Idol hos Mia och Pär i Ås...

Imorgon ska ja se till att få lite saker gjorda..Många ja måste ringa och saker som ja måste ta tag i..
Ne, för trött för att blogga..För mkt i huvudet och för trött...
Nu ska ja sätta mig och titta tåg..För snart blir d tatuering..=D
Tjooohooo..Nåt roligt att längta till! Fylla på armen lite...
Hoppas ni har d bra i höstmyset..


Nästa helg är det jag och min älskling...Jag och mys hela helgen..iiiiiii


KÄRLEK!!


Hoppas bilderna kommer  me nu då....!? Ida...

img_2796 (MMS)

Hoppas bilderna kommer  me nu då....!? Idag har jag varit pysselmomma delux.. Efter en rätt jobbig dag av panik, smärta, saknad och ångest blev d bättre när mamma kom med en kram! Vi åt pizza, drack vin, tittade på film och ja gjorde 4 armband!!!:) Ville till Svensta på partaj.., men va fan! Fjällgatan, Frösön är också bra!!! :) Hoppas ja bor här snart!


Idag har jag producerat..

Idag har jag producerat..Bilder kommer!!


Barn funderingar...

Fan..Jag kom på en sak...Jag fick en sån sjuuuk känsla idag! Ja har börjat vilja leka "tagen"...Kanske jätte konstigt, men guuud va ja skulle vilja testa med någon ja inte känner...Tänk va kul att springa fram till en vuxen och bara nudda, skrika tagen och springa därifrån..Rent spontant om någon gjorde så på mig så känner ja att barnet i mig skulle väckas och man skulle fort dit med handen och skrika tagen tillbax och springa fort som fan...Visst!??
Tänk att få göra alla barngrejer igen...Klättra i träd utan att folk tycker man är konstig...Jag bodde ju uppe i träden. Koda hela håret och skitig som få..Smyga på hus, titta in i fönster och göra hyss..., ha fler pyjamaspartyn, kunna va kär i någon en vecka för i nästa helt ha glömt och hittat en ny..
Tänk att få gå påskkärring igen och tigga godis...Men guuu va kul! Att få göra det som stor..Då kanske man skulle kunna ställa lite krav och ryta ifrån åt tanten som ger en apelsin...Att man inte vill ha någon jävla apelsin..Utan man vill ha godis och pengar!!Annars får d fan va!

Det bästa som finns är barns reaktioner på saker..Jag älskar det!! Tänk att få skrika när man vill med stooora krokodiltårar, lägga sig på golvet och sparka och skrika bara för att man inte får en till kaka, as garva när man vill fast man egentligen måste vara tyst, säga "Titta vilken ful gubbe..." om man tycker det, kunna ge så mkt kramar och kärlek till alla och dom tycker bara att d är gulligt om man skulle krypa upp i knät, och att säga: "Du är dum nu får inte du leka med mig mer.."borde vuxna träna mer på!
Barn har pondus!

(Lånad)

Ne..nu ska ja gå och hoppa i sängen..


Tomt på ord..

Ja..d är helt sjukt!! Tänk att ja kunde får det!!! Ne...Hade inget att skriva om idag bara..Jag ska duscha, dricka té och göra armband..
Ser Dumpad också..En lättsam film som ja sett mååånga gånger! Jag och....ja, jag och HAN såg fortsättningen på den här en kväll...Den handlar Aldous Snow, rockstjärnan i Dumpad...Get Him to the Greek heter den! Jätte rolig faktiskt...
Ha en bra torsdagkväll fina ni..Jag tänker bara sitta och skicka fina tankar till dom ja bryr mig om! Till dom fina som finns och inte finns i mitt liv

Så iofs en konstig sak....på aftonbladet idag så va rubriken..."Här föds en stjärna" att dom helt plötsligt har lyckats fota det...Men allvarligt! Jag har ju redan sett kort på det..Pappa fotade ju min förlossning! Tänk att dom kämpat i alla år och så hade dom bara kunnat frågat efter kort...Vilken flopp!


RSS 2.0