Lyckligt lottad

Mitt i allt så är det viktigt att stanna upp och tänka på dom som faktiskt vill ha mig i sitt liv och inte fokusera på dom som inte vill..Idag har ja skrattat mycket på jobbet..igen! Mia..jag älskar att du är lika dryg som jag! Fan va vi är kul..❤ Vi borde ha en podcast..
Jag har så fina människor runt mig och jag hoppas att dom vet hur jag känner..tror att jag är duktig på att visa och säga det iaf! Ni vet vilka ni är..
Godnatt


Hej igen!

 
Det va ett tag sen..Jag kan inte riktigt säga varför jag slutat blogga..Jag har egentligen mycket att säga, men får inte fram orden bara! Det har varit ganska kämpigt sista tiden..Mycket jobbigt som jag inte kan ta upp eller som jag inte klarar att prata om.. Jag försöker som vanligt att kämpa på, men innanför stängda dörrar så är jag inte lika stark! Nu gör saker jag verkligen älskar för att hålla mig vid liv..Jag har ett mål...Nashville! Jag åker om en månad och kommer att få bocka av ännu en dröm! Jag kommer få gå i boots och hatt på Nashvilles gator med en vän som funnits vid min sida i 13 år! Det kommer bli grymt att åka och möta upp honom där och att få dela detta med just honom!  Det är så "roligt" för att när jag skriver det här så bryter jag ihop samtidigt! Tårarna forsar..Kanske därför jag inte bloggar nu..För att jag inte orkar vara svag.. Jag måste vara stark. Annars kommer det aldrig gå..Det blir inte bättre för att jag är ledsen...Men det blir å andra sidan inte bättre för att jag är stark heller..
 

RSS 2.0