Trött söndag..

Sov nästan bort den här dagen..och OM ja hade haft min sovrumstv där den ska va..i sovrummet, så hade ja nog legat där än!!!! Min helg har varit bra! Ja hade en perfekt lördag med lite shopping och titta på jobbet som spelade fotboll, hemmaträning..,sen öl med grabbsen och pubrunda!


Fint avslut på denna tisdag...

Ibland är det fint att ha vänner som får mig att glömma allt..att få mig att se annorlunda på saker och ting..Att bara få skratta mé! Löööööv u! Mia, ja och Linnea tog en fika idag..Kroken kom förbi en snabbis och sa hej..Som ja saknar henne..Fina Krook!
Ja och Linnea unnade oss ett tisdagsvin..:)


Fantastiska man....

LYSSNA OCH NJUT!

Vägg jävel

Ibland så kommer ja till en vägg...Helt plötsligt så står d en vägg där...Ja blir så less! Vem fan bygger upp den!? Skit svårt att ta sig runt..Om den va gjord av papper så hade ja ju kunnat elda upp skiten! Ja tror den vill mig nåt..Jag måste välja någon väg eller så..Men ja vet int!
Det blir liksom aldrig som ja tänkt mig..Jag saknar så mkt och precis när ja börjar se det eller få det så skiter d sig! Det går åt fanders och ja är tillbax på noll! Men klart man tar sig upp igen..
 
Kollar på Ensam mamma och är alldeles pillrig...Det är härligt med känslor..Och det är konstigt hur vissa personer med enbart en blick gör så det känns i knäna på ett konstigt sätt..Oftast fel personer! För mig har d varit så iallafall...  Ja tycker att d är coolt med personkemi..Och hur det bara finns nåt! Den är som bäst när man inte behöver prata så mkt...man behöver inte säga nåt! Båda känner det och det ser man.. Ibland träffar man någon där det känns som man känt personen hela livet!
 
Nä...fy va tråkigt detta va...! Nu ska ja krypa ner och se nåt på play...
 
Tjing tjong

Alla dessa tankar...

Ja skrev den rubriken för att d är så mkt känslor och tankar som går genom min kropp just nu! Men kände nu när ja började skriva att ja inte pallar att prata om d..på nå vis.. Jag väljer hellre att skriva att min helg varit underbar! Först mys med Emelie i S-vall på fredagkväll och sen Sthlm!! Tack snälla Jocke för världens bästa hotell och för en rolig kväll igår! De Van är grym på alla sätt..Glad att ja äntligen fått se dom!


Tjejlunch

Igår hade ja och Hanna finbesök på jobbet!


Älskar denna årstid...

Är inte hösten härlig??
 

Vaknade upp en smula...

Skulle skriva nåt om mitt liv och att ja va less...Men sen av en slump råkade ja gå in på en annan blogg istället för min egen och hamnade på samma inlägg som ja läste i måndags. Samma inlägg som fick mig att falla i gråt.."Till mina barn i drömmarna"
Ibland behöver man lite distans i livet och till olika saker! Den här killen, Kristian Gidlund slåss mot sin cancer igen..För andra gången! Nu är den tydligen tillbaka för att stanna och han kommer tydligen dö ganska snart...Ja såg honom på det nya programmet som Jenny Strömstedt har..(som går på måndagkvällarna..) I programmet spelade han trummor med sitt band "Sugarplum fairy" och förklarade hur han och hans barndomsvänner tog det här och vad dom gjorde av hans sista tid....Han är sist i programmet..Efter att en stenrik gubbe pratat, efter att den hemska, vidriga, bortskämda, otrevliga singel husfrun Gunilla pratat, efter Jan Guillou..Och efter en svår bortskämd liten unge som får en chans till i tv...
Sen kommer han och pratar,,,Allt annat blir så löjligt! Allt man hört fram tills dess är borta..Han är sjukt stark!
Här är programmet... 28 min in...(en svart prick efter andra reklamen) OBS! Finns att se 3 dagar till..
och här är bloggen!
 
Kristian Gidlund...Jag tänker på dig och alla andra som den vidriga sjukdomen greppat tag i...
KÄMPA KÄMPA KÄMPA!
Hoppas ni kramas mkt där ute

Sjuuuuukt!

Jag vill resa!!!!!! Någonstans...kort, långt, länge eller en helg....åhhhhh


Stolt

Jag är stolt över min mamma! Hon har börjat en resa nu som kommer bli grymt spännande att följa! Ja är jätte stolt och glad...=)
Annars så gör ja mina framsteg..Idag gick ja ner på Coop fram och tillbax..Köpte plastfolie..plastade in mig och tog en dusch...Annars gör ja inget annat än att sover, äter och har benet i högläge! Tränar 2 ggr/dag..eller gör mina övningar!
Ikväll fick ja sällskap av Linnea och lillskruttan! Myyys! Dom kom och skämdes med mig till bonde och åt götta!!!
Nu ska ja krypa ner i sängen och titta på nåt på play..

 


Slö dagar..

Benet i högläge och play..d är det som får dagarna att gå.. Kul..Njae.. Idag började ja träna också! Gör ont och känns sjukt ostabilt när man kör sina övningar! Hoppas det rättar till sig snart..


Operation..

Den fick bra..Att bli sövd gick bra! Inget tryck i bröstet denna gång! Han hittade inget så felet sitter nog på ovansidan..och d ville han inte göra något åt nu..så länge d inte gjorde ont..
Men leden såg jätte fin ut..Fick också hem fina bilder..mitt knä ser ut som en måne..:) Sen fick ja en kortisonspruta i höger knä när ja sov..Fruktansvärd smärta igår..Värst i det ja inte op! Hoppas d vänder fort..Men nu väntar rehab!


Gruvsamt

Imorgon kl 7:30 blir ja sövd! :/ Hoppas ja någonstans för ja vill verkligen inte få ryggmärgsbedövning! Imorgon väntar en knäoperation på mitt vänstra knä! Dåligt att d blev precis nu eftersom ja är mitt i mitt skov och mitt högra gör redan så ont så ja knappt kan gå! Så får se om dom vill genomföra det..men nu vill ja bara få det gjort! Men gillar inte att bli sövd! Inte sen förra gången då ja kände ett stort tryck över bröstet innan ja somnade! Önska mig lycka till!!!!


På väg hem..

Just nu känns det bara tomt! Saknar så det gör ont..Det är 3.5 timme sen ja åkte ifrån..och tårarna rinner fortfarande! Så fort ja tänker på hur han sprang efter tåget och ropade hej då Ankos!
Sen ringde efter en stund och lät ledsen och sa att han ville följa mé mig..och att han saknade mig! Efter ca en timme fick ja ett till samtal! Han ville ringa igen och säga tack för pussarna och kramarna! Underbara unge! Och den nya lilla underbaringen som är så fantastiskt fin...Kärlek!


RSS 2.0