Någon som tänkt på min granne...

Min granne hade fått ett blombud igår när ja kom hem från jobbet...När ja kom hem från gymmet 21:30, så va den fortfarande kvar! Imorse stod den där och nu när ja kom hem..Inne hos Sigurd är d mörkt! Snälla söta lilla gubbe..Säg att du är okej...


Pysselsöndag..

Idag har ja hunnit möblera om, städa, fixa, måla klart en tavla, göra ett armband sen råka kapa tenntråden när ja sydde så gjorde ett nytt som blev klart..Har fått en beställning som ska va julklapp så tänkte för en gångs skull vara ute i tid! Skönt..

Nu har ja tränat ett litet Kvällspass här hemma..Nu dusch, sen soooova! Shit va helgerna går fort!


En Mia dag..

Började dagen med en fika på Paus sen shopping...Gud va mysigt d va!

Testat kläder, köpt för mkt och skrattat mer..
Jag tycker om dig Mia!!!

Idag när jag och Mia shoppade så blev ja irriterad på en som stod och glodde på oss oförskämt nära och länge..När ja tänkte glo tillbax såg ja att det va den här bleka varelsen...Oooops!


Är på topp!

Jag känner mig så sjukt lycklig nu...Trots alla problem med kropp och annat så är ja så lycklig! Jag är tok hes och förkyld nu..,men va fan gör det?
Jag är starkare än på länge..Jag trivs så bra med mig själv och ja har roligt! Jag gör vad ja vill när ja vill med vem ja vill! Jag äter vad ja vill, jag säger vad ja vill och jag känner vad ja vill!
Har fruktansvärt roligt och njuter till max! Och det har absolut inget med att vara singel att göra! Ja mår bra rakt igenom i ett förhållande eller utan..!
Just nu trivs ja faktiskt på jobbet..Jag har roligt! Skrattar hela tiden och har hur mkt som helst att se fram emot!
 Snart kommer Mia tillbax och till jul så kommer Emelie och Krooken...Kul!!!
 
Känner mig som sagt starkare än på väldigt länge..Underbar känsla..Det finns verkligen INGEN som kan sätta sig på mig nu.. Nu myser ja med lite Whiskey och thé i soffan..Man måste ju fira förkylningen...
 

 
 
 

Ta hand om våra fina samer!

Tänk liiiite längre än näsan räcker!


Hjälp! Det här känner ja inte igen..

Har en känsla i kroppen ja inte riktigt känner igen...Det va länge sen ja kände det! Lite läskigt är d ju att hjärtat slår dubbelslag! Dom säger att det inte är farligt, men ja vet inte det ja...Vet inte riktigt vad ja ska tro!
Det känns inte nyttigt..., men är nog inget ja ska kolla upp! Jag vet bara att ja va sjukt oförberedd på det här! Jag har inte tid...eller har ja det!? 
Förutom hjärtat, förkylningen och ett ärr på knä som sitter åthelvete fel efter op så mår ja bra! 
 
 
 

Vänner!

Mia Törnblom: Vårda dina vänner:
Vänskap och vänner betyder mycket för de allra flesta av oss.De kan vara våra glädjekällor, ge oss en känsla av sammanhang och få oss att må bra. Men vänskap är inte alltid givande.

Mia Törnblom tipsar om hur du bäst sköter om dina vänner – och dig själv.

1 HUR HAR DU DET?

Börja med att stanna upp en stund, reflektera över nuet och vänskapsmålen. Hur vill du ha det? Vilken typ av vän vill du vara för andra? Vad förväntar du dig av dina olika vänner?

Först när vi definierat det här för oss själva har vi något att leva upp till, mål att nå och en slags referens till vad vi definierar som vänskap.

Det handlar inte om att mäta vilken vän som är bäst och duktigast, inte heller är det en tävling i att vara så vänskaplig och omtänksam som möjligt. Att definiera sin syn på vänskap är en bra start på goda vänskapsband.

2. VILKEN VÄN VILL DU VARA?

Ansträng dig för att vara den vän som du själv vill vara. Det är en viktig grundregel – som såklart förutsätter att du först funderar över, och definierar, vad du vill ha och vem du vill vara.

3. TÄVLA INTE MED DINA VÄNNER

Jämför dig inte med dina vänner, en god vänskapsrelation innehåller inga tävlingsmoment. Att kunna vara glad för någon annans framgång, oavsett hur läget är för en själv just nu, kännetecknar en god vänskapsrelation. Det gäller även åt andra hållet så klart, vänner bör klara av att finnas vid din sida både när ditt liv går strålande – och när det är tuffare.

4. HA REALISTISKA FÖRVÄNTNINGAR

Man måste inte kämpa ihjäl sig för att hålla liv i en vänskapsrelation. I stället handlar det om att hitta en balans mellan att anstränga sig och framförallt – ha realistiska förväntningar.

Våra liv ser olika ut och i vissa perioder har vi svårare att hitta tid för att ses. Har man till exempel småbarn kan man inte träffas i samma utsträckning som man kanske gjort tidigare.

Många gånger räcker det med ett telefonsamtal för att uppdatera sig lite och känna att man har kontakt och vet en del om vad som händer. Håll förväntningarna på en överkomlig nivå.

5. SLÄPP DET DÅLIGA SAMVETET

Du borde ha ringt, skulle ha hört av dig, men prioriterade annat just då.

Det går inte att hålla i alla vänskapsrelationer med samma stadiga engagemang hela tiden. Saker förändras, vi tvingas alla prioritera annat eller andra emellanåt. Det är fullt normalt.

Att gå runt och ha dåligt samvete för sådant vi borde ha gjort, det tillför faktiskt ingenting till en vänskapsrelation. Bättre då att försöka påverka nuet, och framtiden, så att det blir som vi vill ha det.

6. FLEST VÄNNER VINNER INTE

Vilka behov av vänskap har du? Vad räcker för dig och vad är du nöjd med?

Vissa av oss är mer sociala, vill ha ett stort nätverk omkring oss. För andra räcker det med ett fåtal vänner. Relationerna ska, oavsett hur många vi har, vara lustfyllda. Vänskap ska inte ge oss dåligt samvete.

Vi har olika behov och det är lika rätt att ha en riktig vän som att ha tio. Läs om råd nummer ett, utgå ifrån dig själv och dina behov. Till viss del spelar ju också våra jobb en stor roll, vissa yrken innebär ett stort socialt nätverk, andra jobbar på egen hand och har inte tid med fler vänner än de allra närmaste på sin fritid.

7. NYTTJA DE SOCIALA NÄTVERKEN

Vår informationsteknologiska tid erbjuder sätt att umgås och kommunicera som inte fanns för 15 år sedan. Ett Facebookhej eller ett glatt tillrop via Twitter kan såklart inte ersätta personliga möten och privata samtal. Men de sociala nätverken som vi har tillgång till via våra smartphones och datorer kan hjälpa oss att lättare och tätare hålla kontakt med nära och kära.

Den kontakten blir ett smörjmedel även i vänskapsrelationer, det är helt enkelt lättare att uppdatera varandra om man tagit tekniken till hjälp för att informera sig om varandra emellanåt.

8. ÄR NÅGOT FEL?

Känns något knasigt mellan din vän och dig, våga fråga. Du, är det något som inte stämmer mellan oss? Det är också ett sätt att ta ansvar för er relation.

9. KAN VI FIXA TILL DET?

Känns det som om er vänskap är på väg åt fel håll, var ärlig. Våga säga till din vän, under förutsättning att du vill att vänskapen ska bestå såklart (se 8). Du, det här känns inte bra, kan vi laga det här så att vår vänskap blir hel igen? Att påpeka det som inte funkar, det är att ta ansvar för vänskapen.

10. VÄNSKAP ÄR INTE ALLTID EVIG

Vänskapsrelationer utvecklas med tiden och ibland glider vi åt olika håll – för att vi upplever saker och gör val som utvecklar oss åt olika håll. Ibland glider vi så långt ifrån varandra att vänskapen inte längre känns närvarande, vi vill inte längre vara vänner.

Känner vi att det är dags att gå vidare så har vi rätt till våra känslor. Att hänga fast vid en gammal vän för att man tror att man måste, det är inte vänskap. Vissa vänskapsrelationer rinner ut i sanden, det är helt okej. Vissa relationer tar slut, det behöver inte vara någonting negativt.

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Underbart..Jag kan inte säga hur mkt jag älskar mina vänner, men det är hur mkt som helst. Det finns nya, gamla och sånna man inte träffat än! Vissa träffar man inte så mkt nu för tiden, men dom finns ändå i mina tankar och har en fin plats...Vissa borde man bli bättre på att träffa helt enkelt...

Nu måste ja sova..Håller på att bli sjuk!

 

 


Hemma igen..

Saknar redan mina myskillar och syster! Har haft en lugn, mysig och rolig helg...


Ö-vik

Kryper ner med Bamse och gänget...Godnatt


Usch!

Tv3 Dokumentär!!!!! Men fyyyyyy va hemskt....Vilka jävla idioter det finns därute...Man blir ju mörkrädd!! Tänk att man kan möta sånna där överallt..Vilken man än träffar eller bara går förbi kan va helt sjuk i huvudet! USCH USCH USCH!!

Vissa dagar...

..Får bara ta slut! Är less..d började mé att ja försov mig så hela dagen blev konstig! Lite skör och trött och andra stör moment! Nu längtar man tills man man får krypa ner och börja om! Olsson hon är tlööött...Tlööööööööött!


Dipp

Ja hamnade i en liten dipp idag..Min kropp gör ont och hela jag känner mig som ett problem! Imorgonbitti trotsar ja knä och allt och åker och tränar...Yyeeey! Håll tummar och tår på att ja kommer ut därifrån lycklig för att knät va smärtfritt..!? D knakar mer nu efter op och gör ont vilket d inte gjorde innan! #Fail


Finns här för er dygnet runt...

Efter jobbet väntade en fika med 2 av mina fina! Jag är lycklig med er...!!!
♥Mia och Ninja♥
 

Mitt år..

Jag tror att 2011 va mitt år trots allt...Bra sommarfest! Fina vänner och Bali!
 

RSS 2.0