Tuuur man har vänner som ställer upp...



Vi pratar om jävla typer och tittar på RockBjenn..

Nästa år...då ska ja va Rockbjörn!Stå och jucka mot folk och ingen vet vem man är..Underbart!!


Varje dag, samma känsla!

Vart är kranen???

(Fast i min hjärna säger denna ruta..."Du får inte tag på personen du söker.
Vill du ha vin istället?)

Ja tack!


Oro, oro, oro....

Jag vet inte vad som händer och fötter! Jag är obeskrivligt trött..Känner som inge hopp och ingen energi. Jag brukar va bra på att hitta nåt att va positiv på..Men fan..Inte nu alltså! Svin konstigt, ja känner inte riktigt igen mig! Kan kanske bero på att just nu bor ja någonstans ja inte vill, knappt har en krona över, mkt att ta tag i, får ingen hjälp, lederna slutar funka för att kylan smyger sig på (å ja som älskar kyla), huden är åt helvete, har en operationstid som närmar sig på ena knät när d just nu är det andra som gör att ja knappt kan gå, känner mig så sjukt bortglömd och lämnad och förstår inte riktigt vad som hände...Saknar han som alltid gjorde mig glad och som fick mig att blicka framåt och ta mig framåt...Nu känns d som ja går baklänges...Och d måste ju se jätte konstigt ut..
Idag lyssnade ja på min vän Linnea som sa..: Ät yoghurt till middag och sov mycket! Passa på innan du får barn...Så idag är mitt middagstips..
Fil, blåbär, hallon, russin och hasselnötter...Mmmm! Går tok fort att laga och är fruktansvärt gott!!
=)


Varför kan man inte få vara överallt samtidigt...!? Så mkt ja missar..Fan! Livet är för kort för att sitta här uppe och oroa sig och fundera!  Man kommer ingen vart genom att sitta och stirra på telefonen...

Önskar att ja slutar tro för gott om folk, att ja inte va så jävla snäll hela tiden och att ja inte va en sån stor funderare...D är nog därför ja alltid blir sårad och utnyttjad!
Känner mig bara sjukt ledsen, besviken och trött...



Kort ibland..

Allvarligt! Man har ju en stubin som är kort som en liten guldfisk..eller hur säger man..Skit samma! Inom vissa saker har jag sjuk lång stubin och andra svin kort..
Jag sattte mig och skulle fläta en rund fyrfläta och göra ett litet barnarmband..Ja svor och koncentrerade mig och insåg att ja inte gjort ett sånt sen påsken...Herre hu malia va ja jävlades...Nära att slänga skiten åt helvete efter 30 upprepningar..Försökte titta i en bok på en beskrivning, men satan va svårt att titta på bilder..Som vanligt så funkar d inte när ja ska läsa nåt..Praktiker ut i fingerspetsarna..Jag upptäckte mig själv med att ringa mamma och ville bara gråta hos någon och klaga på hur värdelös ja är...Men då svarade hon inte...VA FAN! Då fick jag ju sätta mig igen och testa..Jag beslutade mig för att släppa allt som heter beskrivningar i huvudet och blunda, andas och bara köra...Tjohooo! Rosa, silver och svart....=) Imorgon åker nog knappen på! Ni får se när den är helt klar..

Ibland har jag sjukt kort stubin (en stund), oftast alldeles för lång för mitt eget bästa...Men en sak är säker..jag ger mig inte i första taget när ja väl tror på nåt, men så blir d resultat också!
Godnatt fina ni


D här med rubrik alltså..

Men dra mig baklänges i gruse..Tänk att man kan känna sån kärlek till en liten kille...Herre min jesus va söt han är min lilla gudson!D blev Skype även idag..Tittuuuuuuuut!!!!!!!!!!!!!

Vill till Göteborg! Har gos abstinens....

Nååå jo....Ikväll har ja tagit ledigt från hemfix...Nu får d va nog för ja känner att om möjligt så börjar ja komma liite ur psykisk balans..Nästan så ja börjar skratta lite väl mkt åt mig själv och sånt där....Annars är ja ju sjukt stabil och normal!Schhuuuu....visst vettu!
Nu har True Talent börjat..Ja gillar verkligen det och blödig som ja är så lipar ja lite varje gång!

Jag har fått hem skinn och tråd från Gällivare...KUUUUL! Nu bli re...=)

Jo..När vi va i S-vall behövde Linnea lite kaffe..En lill-kopp!! Hahaha...den är ju typ större än hennes huve..



Hepp


Ifall någon glömt...

......så ville ja bara påminna om hur jävla bra jag är...En kväll och mitt badrum fick en ny stil, ny färg...Fiiiint som snus!

Bilder kommer senare...Ikväll har ja varit "plattsättare" och en grym sådan...


Och ni vet den där dagen jag satt på tåget och va på väg från Sthlm..Jag sa att jag inte skulle åka tåg eller till Sthlm nå mer.. Jag va väl hemma ca 1 timme sen hade ja bokat ett tåg och någon dag senare hotell i Sthlm..Konstigt att boka hotell..Mysigt säger vissa, men dom kan inte ha bott där ja bott..Jag har bott sjukt mkt mysigare i den stan..Men jo, hotellfrulle och mitt i stan..D kan ju bli actio...mys på ett hotell rum också...;)

Nu måste denna trötta, braiga, ja perfekta singel bruden gå och sova...Ja, ni hörde rätt..SINGEL!!?? Nåt har ju gått fel det kan ja ju säga..Väldigt fel!
Gnatt


Vore inget utan musik och hopp..

Skippade min standard måndags träning idag för att fixa här hemma...Nu vill ja härifrån..Och d är fort, fort, fort

Tacka vet ja Skype..Har precis pratat med älsklingarnas älskling...Han är så fin min lilla hjälte och alldeles för långt bort från mig!
Man kanske skulle ta och fly till Göteborg ändå..Så svårt att pussas genom datorn..
Idag pallar jag iallafall att ha ögonen öppna...

Vart fan hör ja hemma!? Och hos vem??
Just nu i badrummet...för där finns d mkt jobb! Hög musik och fixa badrum!
Va skulle man göra utan musik!?
Mina nya favorit...The Tallest Man On Earth
(Konsert råtta som ja är, så älskar ju jag allt som är live...så här får ni njuta av en fantastisk låt..)


Helt slut..

Så här ser ja ut en kväll efter IKEA i S-vall och mkt skratt...

Försöker se klart en film, men vet inte om d kommer gå! Jag har iofs sett den måååånga ggr förr...
27 dresses....En riktig tjejfilm...=)

När ja kom hem så bröt ja ihop...Hade skit kul idag, men d blir så tydligt att man är ensam när man är på IKEA..Jag har inget hem att handla till..Jag har ingen skrutt där hemma som har beställt nåt eller någon att planera nåt med! D blir så tydligt när man åker med en nykär, en som väntar barn och en som fortfarande är kär efter typ 10 år tillsammans och inreder barnrummet åt deras skrutt. Alla har någon som ringer och undrar hur d går och hur dom mår...´
Trött och lite ensam...Men ljus har jag iallafall!
En liten dipp efter en rolig dag...

Kära gud...Jag önskar mig:
1. Pengar
2. Pengar
3. Pengar
4._ _ _ _ _ _

Tack!


Wake up!


Har ni någonsin känt så här för någon??? Ja gör det...!!!♥ Problemet är bara som titeln...
Underbar låt, oväntad röst och fantastiskt hår!

I'm gonna ride this plane
Out of your life again
I wish that I could stay
But you argue
More than this I wish
You could have seen my face
In backseat staring out
Of the window

I'll do anything for you
Kill anyone for you
So leave yourself intact
Cause I will be coming back
In the phrase to cut these lips
I love you

The morning will come
In the press of every kiss
With your head upon my chest
Where I will annoy you
With every waking breath
Until you...
Decide to wake up
I've earned through hope and faith
On the curves around your face
That I'm the one you'll hold
Forever
If morning never comes
For either one of us
Then this I pray to you...
Wherever

I'll do anything for you
This story is for you
(Because) I'd do anything for you
(Anything you want me to do for you)
Kill anyone for you
So leave yourself intact
Because I won't be coming back
In a phrase to cut these lips
I loved you

The morning will come
In the press of every kiss
With your head upon my chest
Where I will annoy you
With every waking breath
Until you...
Decide to wake up

The morning will come
In the press of every kiss
With your head upon my chest
Where I will annoy you With every waking breath
Til' you...
Decide to wake up


Love me!

Hejje!!

Andres va inställd pga sjukdom! Tråååkigt!
Jag har idag haft en sjukt stor barn längtan...Jag lägtar efter barn och familj!!!Jag blir avis när jag ser alla som bygger på sina små hus och lägger sina små barn och läser saga..Sen myser ner i soffan med sin sambo och ser en film och missar allt pga att ni inte kan sluta röra varandra! Det vill ja ha....=)
Men här sitter ja..Själv med ett vinglas framför en film där allt handlar om att va otrogen och ligga! Jag har tänt massa ljus och försöker förstå det här med att va ut och försöka fixa folk att ligga med! Jag förstår int..har aldrig förstått det där.. 

Jag hoppas att jag en dag kommer kunna att förstå och göra likadant!
Jag skulle vilja! Jag önskar att jag kunde känna lite hat, bli arg, lite ilska...FAN! Jag önskar verkligen det! Istället så saknar jag, tycker om och tycker synd om en...! Att han saknar förmågan att se just nu det kan ja inte göra nåt åt! Men ja vet iallafall..Och att jag vet är d viktigaste just nu..Jag vet va jag känner och hur ja aldrig kommer sluta känna! Hoppas en dag att det ska finnas en sån perfekt igen..

Jag kände en stor saknad när ja stod och stekte kött idag! Jag stekte älg, gjorde potatisgratäng, smörstekta kantareller som ja gjorde en sås av med massa vitlök! Men när ja stod där och skar köttet, så va det ingen som pratade om hur underbart mört det va ingen som pratade huuur mkt och hur länge som helst om en kantarell...eller va fint det blev när det låg en chili där och satt lite färg...Alla små saker som gör att jag saknar den här otroliga människan i mitt liv! Han fick mig att skratta och älska allt! Ibland fick man bara säga..Men kan du va tyst...=) På skämt såklart, men skulle ja få chansen igen skulle han aldrig få sluta prata!

Jag är en person som lever på hoppet, och tänker fortsätta med det..Ska försöka bli arg, det är så mkt lättare att komma över en människa då! Tänk att vissa kan komma in i ens liv så fort....sätta så djupa spår och sen bara försvinna lika fort utan en förklaring!
Äsch...sitta här och tänka...Såg ett status på fb hos en fantastisk människa om att man bara lever en gång...Sant..Nu drar ja till Jonas och Niklas på någon öl och bra musik..Imorgon blir det IKEA med tjejerna!
Kärlek och hat


AW

Vilket konstigt väder vi har hörrni...Svinit varmt ju! Här är d 19 grader..men tittar man ut så ser d kallt, blåsigt och höst ruskigt ut!!! Konstigt..Men mysigt! Jag kan informera er eftersom jag har en 5 års almanacka att förra året denna dag va det sol och 4.3 grader varmt...Det är sjukt mkt varmare i år!!
Jaja...lite tant/gubb varning är det på mig..men va fan! Tant å stolt!!

Jag ska ligga hemma och inte göra någonting ett tag till...Underbart skönt! Ta mig en dusch, sen ner på stan en sväng och titta lite på Andres!
Kanske gå och köra lite i Gymmet och efter d ska jag göra mig en fantastisk middag! Kött, kött och kött..(Älg såklart..) Med en potatisgratäng och massa massa vitlök! Mmmmmmm
Jag ska nog äta chips och titta på film (en feelgood film) i mjukisar och ett slitet linne..Kanske börja sticka på nåt! Eller pyssla armband..Just ja! Har fått lite armbandsbeställningar så måste beställa skinn och tenn från Gällivare! =)
 
Nu är d beställt...Lite fattigare, lite lyckligare! =)

Alltså..igår va jag, Linnea och Mia på AW..Efter Plaza så skulle jag och Linnea gå till en pub för ett glas till! Men fy satan va roligt..Vi gick förbi bion och jag fick som vanligt ett impuls ryck..Jag sa..Ska vi inte gå på bio istället!?!? Vi fick sjuk lust för Bridesmaids,började om 5 min men fanns inte platser bredvid varandra!Så vi stod där och valde en annan film..Det va premiär på en film som hette Försvunnen med Kjell Bergqvist och Björn Kellman...Vi hade ingen aning om va d va..och inte hon i kassan heller! Tänkte att dom brukar ju va med i roliga filmer..Antingen är Kjelle psyko eller rolig..Så vi chansade! Kom in när filmen gått i ca 5 min och va sådär fnissiga och viniga i kroppen! Åt choklad och började skratta..ni vet ju hur jobbigt d kan va att hålla sig när man inte får skratta! Sen kurade vi ihop oss mer och mer och började fundera va d va...Linnea googla...
Vi satt och kollade på en Thriller! Sånna filmer som vi har slutat att titta på eftersom vi mår så dåligt av dom! Hur faaan hamnade vi där? Allt gick så snabbt..Men vi skakade och genomled hela filmen...Fy faaan! Vi andades inte på hela filmen och satt nästan i knä på varandra....Åt inte ens chokladen...Och då är d spännande!!!
Usch...den va bra, men fyy fan vilken jobbig film!
Men kl 22:25 så satt vi på pubben! Ja drack en öl och Linnea vin och försökte sluta skaka..Massa roliga människor träffade vi, lugnade nerverna och va hemma ganska tidigt ändå!
Hahahaha...det kan ju som sagt gå hur som helst när min hjärna få leva ut sina impulser!!


En AW kan ju leda till vad som helst!

Fyyy fan va roligt.. Vilken konstig kväll d blev! Men väldigt väldigt rolig!!!!!! Berättar imorgon!! Kram å fnatt

Nu känns d bra igen...

Hej!

Jag är så bra..I söndags gjorde ja en lista..En lista som allt är struket på nu...Jag är bra! Jag är så jävla bra och den som får mig får ett underbart liv tror ja! Jo, så blir det! Men som han får kämpa när han väl kommer på det...Ojoj...Önska honom lycka till!
Färdig målad...nu sitter en jävligt nöjd Annica här i soffan och bara njuter med en thé kopp!

Jag fick som ja ville...Ja fick ha helgen fri! Jag ska på AW imorgon...Kuuul! Sen på lördag blir det stan med syster och hälsa på Andres Esteche som är här och signerar en skiva! Länge sen man träffade honom nu..Och kanske man kan unna sig ett par nya jeans..=) Sen ska ja sova och mysa! Unna mig att va ledig!

Köpte en klocka idag..Ja har länge velat haft en sån och idag va d rea!=) Kostat 1000 och nu 400..= BRA PRIS!
Sen så hittade ja kängor...men satan va dyr dom va! Snygg, men för dyr! Men d blev ett par nya fina gummistövlar...Tack mamma! ♥
Och en kofta som va lite fin...;) Fan har ingen pondus....Bilder kommer sen!
Plus att två biljetter nu är bokad i London..Ja ska på en mys konsert i London..


Idag tycker ja om att jobba! Ja, d är sant...

img_8185 (MMS)

Idag tycker ja om att jobba! Ja, d är sant.. Ja har skrattat så sjukt mkt med mina underbara vänner här idag! Mia...Du fattas oss!!!!! Nu kaffe, Riesen, en styckmords dokumentär i öronen och sista kvällen med målarfärg!! Har en bra helg framför mig! En helg av lugn och ro...Ha en fin torsdag!! :)


Bak å fram

Fan va ja ljuger....Alla som frågat mig hur ja mår den senaste tiden har jag lurat..Jag har nog lurat mig själv också...Jag mår inte bra..Jag är så trött och känner att ja inte kan gå vidare förns allt d här är över! Jag känner mig som ensammast i världen..tacka vet ja mamma som finns till och hjälper! Medans andra tydligen kan gå vidare och slippa ifrån allt så står ja här och sliter ihjäl mig! Men hälften ska han ha..
Jag saknar en som inte saknar mig...(o d är inte mitt x ni som tror d..) Nä, d är en annan ja längtar efter grymt mkt...Han finns där ute någonstans! Han som bryr sig!
Jag saknar mig själv och mitt lugna inre..Är trött på denna jävla smärta av besvikelse och att ja alltid drar åt mig massa skit! Sluuuuuta upp med att komma till mig..Jag bär så sjukt mkt skit redan så vill inte ha erat jävla bagage också!Huden är åt helvete och blir bara värre med alla dessa tankar!!! Alla ni egoister där ute som inte vet hur man behandlar människor håll er så långt borta från mig som möjligt. Jag har fått nog av er..Nu vill ja ha kärlek och respekt! Så alla som vill får gärna visa och ge mig det!
För nu fick ja nog och ja vill verkligen inte känna tårar rinna ner för kinderna på jobbet..Jag vill inte det!
Gissa om ja är bak eller fram!?

Exakt...Lika svårt att se som att veta!Allt känns bak och fram just nu...Men ikväll efter målning och skit..så kommer Angelica hit och vi ska dricka lite vin! Sen väntar en liten pub runda om ja inte har bryter ihop innan...
Ta hand om varandra och ge någon du tycker om en kram idag, skicka ett sms eller ring och visa någon att du bryr dig! D kan faktiskt va räddningen för många! Jag tänker fortsätta att visa människor som ger mig energi va dom betyder..Spelar ingen roll vilka dom är släkt med eller vänner med..Tycker man om någon så tycker man om någon!


Va skulle ja göra utan er???

Jag tycker om mina tjejer!!
Tack för att ni får mig att skratta så mkt så ja får ont överallt.....


Jag är verkligen inte ensam..Trots att d känns så ibland..som nu när man får ta på arbetsbyxorna och börja slipa garderober....!!!!!!!! Men..fan, lite jobb har ingen dött av! Ja har klarat värre saker...


Den 23:e är en perfekt dag att va glad på!

Men heeeeej!

Just idag så hade ja en liten nere period, men d gick över och nu känner ja mig pigg och stark! Har redan ätit en svin god middag som ja gjorde igår..Riktigt stor kok och sen har ja tänkt boka tid hos världens bästa Martin...Ska klippa lugg igen! Men tänkte att d kan ja göra där i oktober eller nov..Men vafan då för? Varför vänta på bättre tider när dom kan komma direkt!? Så ja bokade en lugg tid inom snar framtid! =) Kul...då kommer livet kännas så mkt bättre direkt..d tror ja!=) Tur man har sånna som Martin!

Ne.....(hade skrivit ett lååångt inlägg så slutade internet funka...jaja!Datorer...)
Nu ska ja ner på stan och mysa med dom bästa! Varför sitta inne och deppa när alla är glada!Man missar ju livet! Mitt nya liv börjar nu..med ny frisyr och nytt tänk! Ut med sånt som tar energi och in med nytt som ger!
Jag tycker om sånna människor...som gillar att ge tillbax också!
Jag känner att d här blir bra...
Titt, solen skiner också..Bra musik och en härlig promenad..
(oj, ja är glad fast ja ser sur ut...;)


Mkt prat liten verksta

Ibland känner man sig så där tom på ord..Ja tycker ju om att prata, men känner mig bara som dom där barnen..Mun går i ett, men ja får inte sååå mkt sagt!Dom här barnen är ju iallafall två stycken så dom förstår varandra!!



Ja har iallafall tränat så nu måste ja duscha innan ja dör av min egen svett lukt...
Kram kram

GRATTIS FINA ERICA PÅ DIN DAG!!!Får fira dig en annan dag gumman!


Tjoff, tjoff, tjoff!

Heeeeeej!
Jag har kommit igång med träningen igen..på riktigt! Sjukt skönt..Och imorgon ringer ja tatueraren för att skicka lite bilder..D blir bra!D kommer bli svin kul..Nu längtar ja efter smärta, sårskorpa och helosan doft!
Mamma har bott hos mig nu två nätter...vi har myst och packat..

Idag har vi fått riktigt mkt gjort...Vi har tömt hela matkällaren (som vi haft som förråd) och lite av d andra förrådet! Sen åkte vi till Hallen och lastade in..Fick nåt ryck så vi tog och sorterade upp i garaget där också..Slängde 3 sopsäckar med grejer...Guuuuuuuuud va skönt och va mkt rat man sparat på!
Sen en mys stund nere hos Johanna och Johan och söt skruttisarna Wilda och Thelma! Nu är man uppgosad så man klarar sig ett tag!
Alltså Hallen....shit va lugn ja blir när ja är där! Jag kanske ska köpa hus och flytta dit själv...Vem fan stoppar mig?

=)


Blommor!

Människor är som blommor, en del är vackra men giftiga, Andra sällsynta och sköra, vissa kallas ogräs men är starkare än alla andra och kan tränga sig genom asfalt, sen har vi mina absoluta favoriter, "ungkarlsväxterna" ser kanske inte så exklusiva ut men de klarar torka, vind, övervattning, skugga och gassande sol... dem överlever allt! Sånna vänner sparar jag på!


Surmiddag men en glad Olsson!

Med lite surströmming i magen så känns allt bra! Mätt som få och det va lika gott som för ett år sen..

Mamma kom hit med kärlek...


Nu måste ja bara försöka få ut sur lukten från lägenheten..;) Det luktar ju gott när man ska äta, men kanske inte efter!
Ikväll ska jag pyssla!Jag va lite lur på att dricka någon fler öl och kanske gå ut en sväng, men ne..Känner inte för det! Känner inte att d lockar d minsta att gå ut bland folk!Inte i den här stan..Men så är ju jag mys nr 1 så gillar ju bäst att mysa hemma i soffan! =)
 Jag vill nog bara sitta hemma och sticka eller göra tenn armband! Har ett barnarmband på g som nog kommer bli fint..=) Jag ska tända ljus och kanske titta på en film!
Jag önskar att en speciell person va här med mig i soffan..Fan att man kan sakna någon så mkt!?
Vissa människor kommer in i ens liv en kort stund och lämnar fotspår efter sig av saknad ♥ andra klampar omkring en längre tid men när de går är det som om dom aldrig varit där...
Landa fina du..Snälla landa!


Mys lördag!

Vilken härlig dag! Sovmorgon, god frukost, kaffe (kok såklart..), 1.5 timme på gymmet, cykla i regnet, en varm dusch och nu väntar ja på syster, barnen och mamma! Vi ska äta deras nybakta kanelbullar och surströmming till middag!! Men fyyyyy fan va gott! Det är nåt ja älskar mest i hela världen!
Nu kom dom..
Ma höres


Det är roligare att packa ner sitt liv när...

img_2468 (MMS)

Det är roligare att packa ner sitt liv när man dricker vin och leker pirat!!!!!:) Varför gråta över lite spilld "mjölk" när d finns "vin"!?!"


Fattar verkligen ingenting!

Fy faaan..d va inte för att jag är trött..Jag har en dipp! Jag har en sjuk dipp..Pga andras konstiga tillvägagångsätt..Det är ju så störigt att en annan människa kan få mig att känna så här..
Så här gör man inte..Iallafall inte som ja är uppfostrad! Jag är uppfostrad att man ska vara ärlig och behandla andra bra oavsätt hur du mår! Ta inte ut din skit på andra!

Jag va stark, jag hade hopp, mkt energi och så vipps...borta!
Nu är ja ledsen, svag, osäker på mig själv och livet....
Och allt för att en människa helt plötsligt från ingenstans skiter i hur man mår eller va man gör! Jag är så fruktansvärt trött på att må så här och tvivla på mig själv...FAAAN...Jag borde bli arg istället, men jag är för snäll och jag tycker mer synd om andra än att bli arg!
Jag måste öva för annars blir man bara utnyttjad!

Jag är orolig men sjukt ledsen på att just den här personen (som ändå är den som kommit mig närmast på slutet och som ja trodde förstod) gör så här mot mig!
Jag trodde vi kunde prata!? Va hände??
Förlåt för detta depp inlägg, men jag är inte glad idag...Jag är ledsen för fler jobbiga anledningar än att inte telefonen ringer!
Säg hellre att ni hatar mig eller slå hellre ihjäl mig än att bara helt plötsligt försvinna utan en förklaring...För d är psykisk terror som är d värsta ja vet!

http://www.youtube.com/watch?v=VJ8x1K4N8K8&feature=related

Jag tror jag har valt nåt som inte gör mig väl och om du inte saknar mig så har du dina skäl..Men älskling flyg till mig jag vill att du ska se att det regnade idag och jag tackar dig för det!


Te, tända ljus och positivt tänkande!!!

Allt blir så mkt mysigare när man håller koppen så här..=)

Och djävulen va hemma och ja va så välkommen...FAN! Positivt tänkande...Jag har gjort allt ja kan!!

Nu en varm mysig dusch...


Terapi promenad..

Jag vet inte riktigt hur den här dagen har varit...Sjukt trött! Angelica va här igår..Vilken tjej d är! Hon kommer med choklad och vin..Ja, ni hör ju! Fantastisk...
Kul att träffas...vi har varit sämst på det! Bor i samma stad...Skämmes! Vi gick Axelssons ilag!
Kul va d iallafall och mkt att prata om..så kom i säng kl 2 inatt..Så liite stekt idag eftersom ja skulle upp kl 6..Men, men..Upp tog ja mig och va på jobbet redan 7! =)
På morgonen går d bra, men ojoj va trött ja blev på eftermiddagen..Eller jag blev sjukt deppig och kände mig jävligt ledsen...Men hoppas d är för att ja va trött...
Men det är ju ganska mkt som är jobbigt nu också så man får ha små dippar!
Jag tog en promenad med Lotta och Linnea efter en taktikvila på 15 min..
Underbart väder och underbara tjejer!
Och Lotta sa en bra grej...

Om det känns lätt, då är det rätt
Om det är rätt, då är det lätt
Typ nåt sånt..
Tåls att tänka på...Tror ja bara ska sälja mig själv till djävulen en sista gång för att försöka få ett lugnare inre!


Tillbax till lekis..

Det sägs att "Tala är silver o Tiga är guld"
Jag håller inte mé...Man kan verkligen tiga ihjäl någon...



Frid


Gud? Finns ja?

Kul..Jag älskar när det kommer lite nya kommentarer...Om ni ser i mitt inlägg Tidsmaskin så ser det ut som att jag är schizo (kollade upp hur d stavades för själv hade jag skrivit Skitzo..;) Men jag sitter iallafall inte och skriver till mig själv...D är en kompis!!! =) Så nu har jag klargjort det..

Annars då? Jo vars..idag har d varit ganska konstig dag..Alltså, igår bokade jag ett träningspass till mig och Hanna på lunchen...Ville som inte jobba över idag, men ville va färdigtränad när ja slutade..Och sen tjoff, så gick strömmen! Och den kom tillbaka...MEN vi kunde inte jobba! Så åkte och tränade Pump och sen lagomt till vi kom tillbax så fick vi jobba så då sa ja till Linnea och Hanna...Att tänk om jag egentligen är Gud!Och så vet ja bara inte om det....Så jag fixade det här avbrottet...
Och nu ska telefonen ringa och någon ska säga: "Förlåt, jag har varit blind och jag saknar dig, kan du inte komma hit?" och då säger ja: "Nja...jag vet inte..är ganska less faktiskt" Fast då ska han verkligen be så där snällt och med den rösten som bara han kan...Och då ger jag tillslut med mig och packar en väska!=)





Hm...Det ringer nog snart..d tror ja! Om man stirrar riktigt länge på den! Han har nog bara väldigt mkt att göra!
Jo...
Tar och lagar mat istället...För snart kommer Angie och hälsar på!
=)

Just ja..Köpte en triss idag också...så ni vet ju!!!


Min fina vän!!

Alltså allvarligt...det här fick jag skrivet till mig av min fina fina vän Lena första svängen av otrohet...
Jag bodde hos mamma och va väl ganska stekt med ett självförtroende på 0...

Jag sparade det och tog fram och kollade på det igen nu när jag började tvivla på mig själv...Hon skrev detta på messenger.....=)

******************************

*harklar mig*

1. du förtjänar någon som ser alla din potential och pushar dej att gå så långt som bara är möjligt med allt du har att ge.

2. du förtjänar en person som ger dig all space du behöver för att nå dina drömmar.

3. Du förtjänar någon som uppskattar ditt fina och varma hjärta, och är tacksam för att få vara den utvalde att ta emot det du har att ge.

4. du förtjänar någon som möter dig i dörren när du kommer hem och ger dig en puss på munnen och som knappt kan ta händerna ifrån dig.

5. du förtjänar någon som lagar en romatisk middag med tända ljus och som ger DIG en massage bara för att överraska dig

6. du förtjänar någon som sitter uppe till 5 på morgonen när du behöver prata trots att han ska upp 6 för å åka till jobbet.

7. du förtjänar någon som ser när du är ledsen även när du ler.

8. du förtjänar någon som spricker upp i ett leende när du kommer hem å säger - jag har funderat och detta vill jag göra med dig i framtiden...

9. du förtjänar någon som skryter om att just du är hans flickvän

10. du förtjänar små lappar i jackfickan när du går till jobbet =)

11. du förtjänar att bli sedd och uppskattad för den fina underbara människa du är Annica Olsson från hallen

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Tack fina vännen för att du skrev det här till mig!


Känslor!

Alltså...känslor vad är det igentligen? Magont, oro och ångest...och sen kommer lite lycka, hopp och förtvivlan...
Ja..d va väl det..Som sagt! Jag ska blir en get i mitt nästa liv...En fin liten tacka som bockarna vill ha..eh..Hur blev d där då? Nå nä..En fin tacka som ligger i höt...Alltså inte ligger LIGGER utan enbart ligger ner i höt..
Jaja....En lycklig mätt get ska ja va som producerar ost!

Träningen igårkväll va iallafall grymt skön! Jag och Larry körde så svetten drypte...!
Börja träna..d är fan bra skit! Nu är hon igång igen....Ska bara slänga i sig lite mat, sen på tjejfika och sen gymmet! Underbart...d är ju bland d bästa jag vet..Jag mår bra av det, jag känner mig mkt bättre, starkare och finare när jag är i form!
Ja...Nu ska jag köra så d ryker och inget kan stoppa mig! Jag vet att jag måste renovera, packa, plugga och allt det där, men jag måste först och främst tänka på mig själv. Det är ju ingen annan som gör det jobbet åt mig!
Annars är d bra...jag gillar höstmyset som börjar infinna sig...Regn, rusk och tjocka tröjor...



Och sen..varför byta tatuerare när man har den bästa!? =)Ne..ska ta och kontakta honom någon dag min lilla Micke..En Göteborgs gubbe och hans fina fru som ja älskar att åka ner och träffa..Han är nog den enda jag som får göra illa mig i livet.


Tidsmaskin..

Tänk va vissa låtar kan ta dig tillbaka till platser, känslor, lukter och smaker på 1 sek..Jag lyssnade på en grupp jag älskar idag..d va länge sen jag hörde dom! Men jäkla va mkt som händer i mig..
Den här lyfter mig till tåget, väntan, väntan i taxin, en lght på Söder, det snöar utanför och vi dricker thé, pratar musik...eller om allt mellan himmel och jord.., spårar ur i samma sjuka humor och skrattar, jag mår så bra jag kan, jag somnar omfamnad mitt i en film, blir lugn, hittar hem helt enkelt!



Men vissa låtar är bara för jobbig att lyssna på...Nu går jag och tränar istället!


När man dagen efter utgång sitter på tåget...

img_3169 (MMS)

När man dagen efter utgång sitter på tåget i samma kläder man gick ut i kvällen innan..Har det varit en lyckad kväll då? Jag känner att jag är fruktansvärt trött på tåg..Trodde aldrig att ja skulle komma till den gränsen..Måste ta beslutet om vart ja ska flytta! Jag är less på att åka till folk..Missförstå mig rätt, ja älskar att hälsa på men Shit va roligt d skulle va om någon ville komma och hälsa på mig någon gång! Jag är tamefan värd det efter alla resor ja gjort och gör!


På Debaser va det kärlek! Grym kärlek på s...

img_9173 (MMS)

På Debaser va det kärlek! Grym kärlek på scen! Fan va stolt ja är.. Den här mannen är bland det bästa som finns! Ja är så fruktansvärt glad och stolt att få ha honom som min vän!!!!Tack snälla du och din underbart fina fru Ann för att ni ställde upp för mig! "There are never enough I love you's"


Den här helgen i Sthlm har ja kommit fram ...

img_8162 (MMS)

Den här helgen i Sthlm har ja kommit fram till först och främst en grej! Man ska hålla hårt i vännerna och jag har dom bästa som finns...Dom ställer upp, peppar och stöttar när andra lekar och sviker! Ska försöka lägga ut några bilder från helgen..Har inte blivit så mkt kort, men några.. Igår drog vi på Krysset, sen Debaser Slussen! Vi skålade för människorna som har oss, förlorarna som hade oss och vinnarna som kommer möta oss!


Just nu i Sthlm... Mmmmm Mätt.., men va fa...

img_1010 (MMS)

Just nu i Sthlm... Mmmmm Mätt.., men va fan! Man måste hinna med en sushi när man är i stan! Hur har ni d mina vänner? Igårkväll va en bra kväll..Jag och Maria gick på Debaser och lyssnade på två bra band! Kul..Ikväll ska vi dit igen för då spelar Boija med hans Bedroom Eyes..Kommer bli grymt roligt! Och innan dess ska vi ut på Sommarkrysset och härja!! Nu ska ja försöka möta upp Markus Andersson på nå vis innan han åker tillbax till Thailand! Men alltså...d finns mkt konstigt folk i Sthlm..


Testar en sak ja aldrig testat..Får väl se...

img_1404 (MMS)

Testar en sak ja aldrig testat..Får väl se om d här med mobilblogging funkar så man kan lägga in bilder också...:) Sitter på tåget med mina nya älsklingar!! Snart dags för middag och lite vin!Fast ja skäms lite av att sitta på tåget och dricka vin/öl själv..Visst är det konstigt!? Eller är d vanligt?? Ja känner mig som en liten alkoholist som sitter å sular..Jaja..jag tänker ju inte så själv om andra när någon sitter och dricker nåt själv..Sen ska ja, Maria och några fler trevliga varelser ut och ta en öl innan vi ska hem å skeda!!!:) Ja har ju bara skedat John Blund den senaste tiden!


BLÄ!!

Ibland önskar man att man kunde va så kall och svår som andra är...Det där samvetet man är född mé önskar man inte fanns där....Att man bara kunde säga en sak en vecka och göra en helt annan nästa och skita i hur den man sagt nåt till mår...(lång mening)
Men man har ju det där jävla samvetet..Därför är det så svårt att förstå sig på dom som inte äger ett....
Just nu känner jag mig grå, tråkig och full med målarfärg...Har packat 2 saker jag ska ha med till Sthlm och har två stora garderober kvar att måla innan jag får ta tag i det på riktigt...
BLÄÄÄÄÄÄ


Svin lik ju...


Förstår barn som väntar på tomten....

Men nu är det bara att vänta....För den kommer väl snart???
Snön....


För tråkigt liv att skriva om!!

Jag måste börja leva ett roligare liv...Nåt spännande att skriva om..Jag kan ju inte bara skriva "hej, jag har problem.."eller "hej, nu går ja å lägger mig"! Är ja så tråkig ja själv tycker att ja är...?????
Jaja....Jag ska fundera ut nåt spännande ja kan skriva om...Men nu ska jag packa lite först...
Kuuuuuul va!? Sen ska jag ta imot en jobbig människa som ska köpa en grej av mig...Hur kan man avsky någon som man inte ens träffat.....!? Håll er borta från henne..Ojojoj....
Återkommer när ja kommit på nå spännande...


Född i fel kropp...

Kan man va född i fel kropp??? Eller det vet jag ju att man kan!!Alltså va man, men va född som kvinna osv..Men frågan är om man egentligen skulle ha blivit född som bläckfisk?
Ibland undrar ja om jag skulle vara d.. Så här beskrev Mia och Pär mig i sitt bordshäfte på bröllopet...
"Extrem mångsysslare. Kan måla en tavla med ena handen, tillverka ett armband med den andra, knäppa kort med ena foten och sticka en mössa med den andra. Dessutom pratar hon jävligt mycket snusk."
Hihi....
 Idag har jag iallafall kännt mig som en och förstår lite vad dom menar..., men jag tycker om det! Jag gillar att jag hittat mig själv igen...Jag känner drivet i mig och det gillar jag..=) Jag vill måla, baka, laga mat, sticka, pyssla armband, spela piano och sjunga, resa, renovera, träna.....Ja..allt det där som är jag..
Idag har vi fått mkt gjort jag och min fina mamma...

Och jag har målat en tavlelbeställning så här på kvällskvisten...Gick ju typ hur bra som helst det! =)
Den blev het...Ja tror hon som beställt den kommer gilla den mkt..Jag gör det iallafall....Passar perfekt i ett sovrum! Ni kommer förstå varför sen....
Hon ska få se den först och den måste bli helt klar innan ja lägger ut den!
Roligt att måla nå annat än kändisar..Fast d är ju väldigt roligt det också....=)
Ne..Nu ska denna bläckfisk gå och sova..Jag älskar att ja mår bra när jag vaknar nu för tiden!


Lyckorus...

Hej!

Vilken underbar dag...Shit va roligt....Allt funkar som bra nu! Vi har packat mkt..Jag säljer mkt, kan köra iväg mkt grejer...Satan va skönt! Jag ser ett mål och d är fruktansvärt skönt! Jag har fått en känsla och det känns fantastiskt...
Jag har fått nog i mkt och skulle ha satt ner foten för länge sen..Jag tar ingen skit längre och jag har hittat igen min inre styrka och mig själv igen! Min bestämda sida är framme och just nu skiter jag i hur alla andra mår! Kanske låter hårt, men d blev så nu och det blir kanske så tillslut när man bryr sig om allt och alla och inte får nåt tillbax..Det är som inte värt d! Ett tag hade min mur börjat rasa lite smått, men satan va den byggs på med Leca-block och murbruk! Den blir så hög och fin min mur..Jag får nog vänja mig att ha den kvar ett tag...
Den här måste sprängas bort!

Nog om det...Är som sagt sjukt glad nu! Och målar tavlor.....Tjoohooo!!!

Ni får nåt kort på mig och Mia plupp på bröllopsdagen..Den här tjejen har verkligen d bra hon...Är gift med en helt fantastisk människa..dom passar varandra som handen i hansken, hon kan va trygg och dom skrattar hela tiden med och åt varandra!
Ni får mig att hoppas och att tro på kärleken...






Världens bästa Hanna!

Vill gratta min underbara och fina vän Hanna på födelsedagen idag!
GRATTIS FINA DU....Och tack för middag och gofika!!!!



Hela du är en stor energibomb och jag är sååå glad att du kommit in i mitt liv!



Längtar efter dig!

Jag längtar efter lugna nätter! Att få somna hand i hand, pussa på någon godmorgon, att få känna att man finns.. Jag längtar till någon frågar hur ja mår och verkligen bryr sig, tills någon ser mig så där igen och tills ja inte behandlas som luft!!! Snälla du där ute..Ring!!! Sen håller ja också tummarna för en annan sak..En sjukt cool och rolig sak som skulle va helt galet om d blev av!!Bara att fått en förfrågan är ju sjukt!!! Håll tummarna ni också..Och tårna mé...!!!! :)

Små ord som betyder mkt...Eller bara gör ont tillslut!

Sitter här med en thékopp och kom på att ja inte har läst bloggar på ett tag! Jag kom in på Eijmes blogg och blev inspirerad av att läsa ett inlägg om att ge komplimanger till folk istället för att bara tänka dom!
Ja......säger ja! Gör det....Säg dom bara ni är ärlig..För dom där orden fastnar mer än ni tror och gör ondare än ni tror att dra ut när man märker att allt bara va skit snack...

Jag sitter här och tittar på en dokumentär, dricker thé och tittar på alla kartonger runt omkring mig! Skönt att man ser att d händer nåt! Mycket smått som packats ner..Men mycket jobb!! Som tur är har jag världens finaste mamma..som sagt!

Det är så jobbigt när magkänslan börjar svika...Jag lyssnar alltid på den och har gjort d senaste tiden trots mkt slit i hjärtat och lååång väntan! Man tror att man känner en person..En person man inte känt så länge, men ändå i hjärtat kännt hela livet! Svårt att förklara..Vissa personer i ens liv är ju så! På nå konstigt vis..Jag följer alltid min magkänsla och tror på va hjärtat säger! Och det är en speciell känsla som man inte riktigt kan ge upp! Men nu börjar ja tvivla! Jag kände verkligen inte den här personen..Jag trodde aldrig att ja skulle bli behandlad så här efter allt...Så jävla konstigt...allt är konstigt och jag fattar ingenting!
Men jag är ensam och stark! Jag har klarat värre saker, värre svek och jag tar mig alltid upp! Ingen människa är värd att man ska bli orolig eller att börja tvivla på sig själv..
Jag sorterar inte bara bort saker i mitt liv..jag tänker även slänga lite människor i soporna..Sånna där som man inte får så mkt tillbax av! Sånna som aldrig bara kan ringa, eller höra av sig och fråga hur JAG mår..Trots att man gjort så mkt för dom..Man har alltid ställt upp och peppat, brytt sig, stöttat, gett energi...
Sånna ska bort...Iallafall nu!! Otacksamma egon har inget hos fröken Olsson att hämta..
Oavsett om man ser igenom och förbi den fasen så är d inte värt d...

Men om ni behandlat någon illa så kom ihåg att..
"Every day is an opportunity to make a new happy ending"


MAMMA!!!

Jag har världens finaste, bästa, roligaste, hjälpsammaste mamma!
Älskar dig och TACK TACK TACK för all hjälp varje dag!
Det finns ingen som kan stötta, röja och hjälpa som du! Du är verkligen speciell!!!
Och förlåt om jag ibland pga allt och alla konstiga varelser runt mig tappar humöret och låter irriterad! Det är verkligen inte ditt fel att någon väljer att behandla mig som en påse skit!
Jag försöker att hålla humöret uppe och vara stark!


Älskar dig!


Alltså bröllop...d är kul det!

Meeeen! Vilken dag det va igår..Vilket bröllop och vilket underbart par!
Mia och Pär gifte sig heijme pa gaorn...
Jag känner att jag är liiiite kär i Mia och Pär...
Ne...MYCKET KÄR I MIA OCH PÄR..
Här har ni ett smakprov på vilka underbara människor dom är...
Kan inte säga så mkt mer än att bara visa..Är d så konstigt att jag själv vill gifta mig med dessa två?!Jag ställde mig t.o.m på knä igår och fria....och dom sa ja!! iiiiiiiiiiii



UNDERBARA FINA NI!! TACK för en fantastisk dag, kväll och natt!!!!!


Jag är sjuk...Har en sjukdom!!!!

Den är ganska allvarlig!!! Jag lider lite av den faktiskt! Jag trodde inte att det gått så långt..Men samtidigt som ja är lite rädd är jag också lite lycklig...Blandade känslor..Både ångest och lycka på samma gång!
Jag kan inte gå in i en skobutik utan att köpa ett par..Jo, det kan jag..Men knappt! Som nu häromdagen när jag och Linnet gick in på Din Sko rean....FAN..Då hittade jag såklart en sko som ropade...och dom va ju inte billig bara för dom va på rea! Ne..jag hittade ju såklart ett par som va dyr..Men ack så fina och dom luktar skinn....=)
Dom gjorde mig lycklig en stund, men min konto olyckligt...=/
Hur ska d nu gå denna månad!?
Det löser sig, det gör det alltid...Är d inte det han sjunger om..Han Timbuktu!? Jag väljer att tro på honom..
Att fötterna domnar bort lite när jag har dom, väljer jag också att vända till nå bra..Det betyder nog att dom kommer sitta svin bra när man plågats ett tag...

Här är min nya kärlek..(va tvungen att ha mössa på mig pga fruktansvärt dålig hårdag...=)


Tack fina Erica med bihang...;) för att ni fortfarande finns i mitt liv!!! Er släpper jag aldrig....


Men nu har d gått för långt.....

Så här sa datorn till mig nu.....

Nu tycker till å med den att jag blivit förvirrad!!!
Dags att börja se klart då....Fast efter imorgon!
Imorgon ska jag va suddig....Då är d bröllop! Bästa Mia o Pär får varandra lite extra och vi får va mé!!!!


Känner ni skalman??

Det gör jag....Han är helt underbar, men också jäkligt skyddad av sitt skal...Han kan alltid springa iväg och krypa in! Det är lite dumt..skönt för honom, men dumt för mig..Då kan man som bara stå och vänta! Alla borde få ha ett skal...Men tyvärr så är allt kvar när man väl tittat ut igen..Eller, dom personer som va där när du gömde ditt lilla huvud kanske inte är kvar....Man tröttnar ju tillslut på att stå utanför och vänta...Ja, det förstår ni väl själv!? Sitta där själv och vänta medans ett skal ligger bredvid och skakar och du har ingen aning om hur länge det blir den här gången! Man vet ju att han måste krypa ut någon gång..Skalman måste ju också äta!
Problemet är ju att man tycker om Skalman..Man tycker om honom när han är mé...Men jag tror att han börjar få för mkt i sitt skal för han har nog tappat bort telefonen...
Ne, livet är alldeles för kort för att leka skalman liv!
Jag har slängt skalet..Jag är en blottad sköldpadda som säger..Passar d inte så "Skit i byxan"
(Som momman skulle sagt)


Vilka vågar chansa?


Vad vill killar ha nu för tia??

Har suttit och funderat lite på det här med vad killar gillar..Vad är d som går hem hos dom där ute!? Ska man va bra i köket? Eller med verktyget? Ska man kunna fixa det mesta hemma? Hålla kliniskt rent? Va bra i sängen? Bra på att lyssna (eh...)? Ska man va blyg? Oblyg? Ha humor? Bara passa in? Snäll? Bestämd? Bara hålla mé eller säga imot om man tycker annat? Kunna supa?Räcker d att bara va snygg? Ojoj..många frågor..
Jag vet ju ingenting ja tydligen!???
Jag tycker att jag är en salig blandning av allt..och jag får själv ingen ordning på mig själv, så det är ju inte så konstigt om ingen annan får det heller! Andreas på jobbet sa det en gång..att d alltid är lika spännande att höra va jag gjort kvällen innan..För d kom svar som: bakat bullar, gjort géle, spacklat, slipat, rivit en vägg, spelat piano,tapetserat, målat en tavla, pistolskytte (det är ju skönt att få skjuta av sig lite ibland=) eller myst och stickat tjockstrumpor... 
Ja sa ju det..en salig blandning...

Jag vet iallafalla att hela lägenheten luktar målarfärg, men aj lajk itt!
Och jag vet att jag har beställt en resa till Sthlm till dom som vill träffa mig där..Hoppas hoppas han har tid att titta på va jag vill ha för tatueringar...Kanske att han hunnit fått ihop nå bra och att vi kan placera ut på kroppen och titta hur d kan bli!
Men, men..måste nog maila honom lite bilder först...
Börjar där...


En bra kvinna reder (reser) sig själv

Jaha..Igår tog jag tag och slipade och målade toa dörren! Det blev så fint..ett steg närmare slutet! =)
Ikväll målade jag dörrfodret också...Det blir bra...D tråkigaste är väl att d blir gjort så här innan man ska sälja! Sånt man stört sig på!
Och varför ja inte får någon hjälp..(många som påpekat att jag måste göra allt själv)..till dom säger jag bara:
Jag är van!
Plus att jag har världens finaste mamma som är här och hjälper till! Tänk va lycklig min framtida man kommer va..han får ju världens finaste svärmor!!!Sjukt rolig är hon också...


Dra åt helvete!!!

Din satan satan du din satans, helvetes jävla skit! (Din jävla skit) Bonnlurk, läbbiga skurk, ynkliga parasit. Pottsork, snuskiga snork, din ruttna rot, din fulla kork. Avskum, spattig och krum, du är så jävla dum. Ditt usla gam, din slemmige torsk, förnicklade, pappskalle skum. Förbanne mig! Lägg ägg, slibbiga drägg, skitstövel och bandit. Slashas, ditt vidriga as, piss och pest och senapsgas. Sopprot helidiot, fan vad det bär emot. Din sabla bock, ditt feta arsel, våga dig aldrig mer hit! Attans skitskrap! För e vi, sa-ha-hatans. Helvete Helvete helvete helvetes Helvetes Helvetes jävla skiiiiiiit!

RSS 2.0