Köks projekt..

Just nu är d bara kök i mitt huvud! Ja kommer att fräscha upp d som är..Har rivit ena sidan där kyl/frys ska stå..Har nu målat insida på alla lådor och inne i alla skåp! Idag satt ja in en ny ventil till skafferiet och ett tjockt filter så d känns bra...:) Ska börja måla tak imorgon och spackla väggar! Sen är d tapetsering kvar! :) Pappa kommer måla mina luckor vit och ja byter handtag! Plus att han kommer såga ner mitt bord så d blir lite mindre och måla det vitt! Vill ha ljust i mitt liv nu..Bort med d svarta och in med det ljusa...:) Härligt!!!!!
På Fredag åker ja till Sthlm..Det blir en snabbvisit.., ska tatuera mig på lördag och på fredag blir d en liten öl ute..Kul! Tar nog natt tåget hem på lördag så ja får hela söndagen till att tapetsera eller köra grejer! D är så nära nu!
Snart en fin arm och ett hem..
Har bestämt mig för att bygga min egen soffa på balkongen också...D blir mysigt! D är ju där ja kommer mysa ner mig i sommar med ett vinglas i handen... :)
Kram o godnatt


Klaaaar!!!

Ikväll blev ja klar med väggen! Fruktansvärt skönt...


Världens bästa Anders!

Tänk att N'anders på höuga é så huskun..Va skulle ja ta mig till utan detta underbarn som så lyckligtvis har utbildat sig till elektriker!!! :) Han har hjälpt mig idag igen...Fantastiskt bra, trevlig och snäll! Han har en båt, ja ska få åka i sommar!!! Han sa så..
Skepp å hoj!
Nu ska denna ömma kropp vila..Ett hårt pump pass idag igen! Älskar blod smaken i munnen.... Nu jävlarrrrrr va hon igång! Snart flyttar hon in och kommer då äntligen ha tid med ett liv..Saknar min bäbis så ja sjunker genom marken snart..Gos nosen min!
Gnatt


Humor...

Detta kan va d roligaste ja sett idag..


Nytränad..

Att kunna träna igen är kärlek på hög nivå..:) Pass igen imorgon!


En till sak..

..som ja blir upprörd över är att det är 2012 och vissa har fortfarande svårt att förstå sitt eget bästa..Hur många år ska det behöva ta innan det hinner ikapp dom! Men då kan d va försent..Kom igen..Allt är ju sol klart!!!

Va tycker ni btw om dom här skorna...? Ja funderar på att slå till..;) Häst modet kommer travandes...


Shit va kul vi ska ha...:)

:)

Idag har ja suttit på en stol på altan och bara slappat..Herrrrrrrrrregud va gött!

Ja har en sjuk res längtan i kroppen..Känner att d pillrar i hela mig och ja vill bara iväg! Hatar att ha blivit gammal och alla skaffar familj och att man alltid känner sig så här ensam! Ja vill bara åka..Snart åker ja själv...Paniiiiik i hela kroppen!


New York

Vilka ska mé?????


Jag vill resa..

Sjukt sugen blir ja..Kollar på bilder på en kompis blogg..Hon är i Alaska! Vilka jäkla bilder!! Vilket liv..Ja vill också känna på d livet..Allt är så svårt när man är själv..:/
Nepp..Går och kryper till kojs och tänker vakna helt sjukt frisk..Imorgon kommer bli en bra dag..Ja ska inte hänga läpp över att soffan som kom idag är fel...ja tänker inte oroa mig i att dom inte fixar till d åt mig..Nepp inget ska oroa min själ imorgon..
Kram alla fina!


Bara för man tycker synd om sig..

Börjar må sjukt illa....:/ Inte d också!!!!!


Men nu är ja less...

Har hostat som en galning hela natten..Förkylningen har lättat men stämbanden och lungorna mår inte bra! Kan knappt andas en gång utan att hosta...Nu smakar d blod och huvudet sprängs i bitar..Är ju ganska kry på dagarna tycker ja..eller, blir trött av att gå från ena rummet till det andra.., men nätterna...Usch!!!Gick på affär'n igår och d va som en timmes löp pass..Vill jobba och komma tillbax till vardagen igen, börja träna och göra färdigt mitt hem..:( Hatar d här..Plus att ja förlorar så sjukt mkt pengar..Eller ja skriver om..När lönen redan är minimal och man knappt går runt så är detta en stor förlust...:/
Blir hemma en dag till så inte denna skit på något sätt kan ta om..Om kroppen behöver vila ska den få det! Den har ju ändå lyssnat på mig länge och kört hårt utan att tjorva..Så nu lyssnar ja tillbaka..
Tyck lite synd om mig nu...

(Googlade bilder på hosta, men kom mest upp bilder på växter..finns tydligen en som heter d...Så här får ni en som hostar och en växt som ja tyckte va fin..Denna heter "Hosta June")


Varning!

Fick 4 mail från Swedbank..."klicka på den här länken.." sa dom.. Jo tjena! Aftonbladet m.fl. har gått ut och varnat..ja gör det också! Klicka inte på länken..tydligen kommer man till en sida som ser exakt ut som Swedbank..Fake Fake Fake!!!


Tjooohoo!!


Skit i byxan..

Kanske blir hemma imorgon..Får se hur natten blir! Har blivit sämre nu ikväll med hostan..:/ Börjar närma sig en vecka snart! Suck!!! Har sån sjuk träningsvärk i magen så känns som ja kört hård träning! Vilket ja ska så fort ja är frisk! Ja känner inte igen min kropp. Känner mig plufsig och musklerna förtvinar..:( Ja ska köra snart igen..D är ju sommar snart och ja tror verkligen att d kan bli min sommar! :)
Känns sjukt skönt att ha kommit en bra bit i mitt liv! Kände det igår när ja träffade en tjej som skulle på sin första date med en kille och allt handlade om hans behov..! Ja känner igen mig som ja va förut.. Men är så glad över att ja har blivit mer ego och lite kall nu på slutet! Ja tänker inte krusa för någon..Ja väntar inte och hatar massa spel! Raka rör annars får det va! Sjukt härligt att känna så..:)
Nepp...försöka sova! Håll tummarna för att ja vaknar frisk! Saknar mina tjejer på jobbet...


Förkylningen från helvetet!!!

Ligger golvad...Helt sjukt att man kan va så här förkyld! Mamma har en sjuk hosta och jag är dunder förkyld och hostar också! Ja vet inte riktigt när ja va så här sist! Skönt att ha en dag i soffan...efter en intensiv vecka med massa bus och en liten söndagsöl igår med kroken..Fast ja mår dåligt över att inte få va på fjället!!! Men den tiden kommer också komma..Ja måste bara landa först...
Andra känslor tänker ja inte prata om...Allt ja tänker är sekretess just nu..Ja vill alldeles för mkt med fel personer..

En person som ja saknar helt sjukt mkt redan är den här killen...


Feber..

Världens sämsta påhitt...Speciellt när man har semester och vill va ute med familjen och leka i/med snön..


I Hovde/Bydalen...

Imorse klev ja och mamma upp 05:15 och hämtade bror med familj på tåget..Åkte upp till fjälls och packade in oss i stugan..Har lekt i backen i snöyran..Ikväll tog ja en öl i bastun och sen väntade en grym middag..Vädret växlar snabbt här uppe..Kortet överst togs ca 3 min före det andra...


RSS 2.0